Profile cover photo
Profile photo
hazel haeven
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Ibu Hamil Minum Air Gula aka Orange??? (20weeks)
Salam ADORE... Maaf-maaf nurse..Aku baru balik bercuti maklum la..sampai lupa nak berpuasa untuk minum Air Gula...Patut 12/03 g minum air gula...Tapi Apakan daya...lupa nok puasa malam tadi.Aku mesej nurse untuk maklumkan.Nasib aku baik,nurse aku baikk..hoh...
Add a comment...

Post has attachment
**
Jangan lupa simpan duit cukai,waktu aku g nie,masih ada cukai tau..balik ikut Airport Bandung memang la murah cikit berbanding Airport Jakarta untuk 4 orang Rp300,000 ok...jadi kalau convert2,kira la sendiri ye,..maklumla..Ringgit kan tengah jatuh sekarang ...
Add a comment...

Post has attachment
**
Jangan lupa simpan duit cukai,waktu aku g nie,masih ada cukai tau..balik ikut Airport Bandung memang la murah cikit berbanding Airport Jakarta untuk 4 orang Rp300,000 ok...jadi kalau convert2,kira la sendiri ye,..maklumla..Ringgit kan tengah jatuh sekarang ...
Add a comment...

Post has attachment
Honeymoon or Babymoon??? Jakarta & Bandung (Part 1)
Salam ADORE...Trip ke Indinesia kali nie disertai Husband,Kakak & Abang Ipar... Bermula 01/03/2015-05/03/2014...Aku malas nak carita panjang-panjang but aku dah sediakan Tips untuk sesiapa yang nak ke Indonesia....Maybe someday nnt aku g lagi,sebab supirnya...
Add a comment...

Post has attachment
Mengidam Ibu Hamil Buah Kundang,tapi....
Salam ADORE ...Dah lama tak update blog Aku nie..fuh...fuh..macam dah berabuk je...Tetiba teringin nak update balik blog nie..Sape yang sudi baca,baca la ye..kalau yang tak suka just Abaikan..(ayat lapuk yang selalu sangat dengar kan).. hohoho... Kali nie a...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Minggu-MInggu yang HOT( KONVO,UUM)
Salam semua yang pasti semua Aku sangat excited sebab aku akan KONVO pada 12.11.2014 bersamaan hari Rabu lor.. Huhu..Ramai gak la xpuas hari disebabkan kami nie PJJ jadi terkena la hari tue KONVO..Tapi bagi aku yang SURI RUMAH nie..haha..xde apa sangat diri...
Add a comment...

Post has attachment
Part 1 ( Lost World of Tambun,Ipoh Perak)
Salam all... :) Esoknya, setelah menginap di Tune Hotel,Taiping.. My Husband drive go to Ipoh Becoz we all nak main dekat Lost World Tambun..huhu..Excited sangat..Sampai je dekat pukul 12 Tegahari..So faham2 la air macam mane terik kan.. Tiket seorang Adult...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded