Profile cover photo
Profile photo
Elisabeth Lilja
441 followers
441 followers
About
Elisabeth's posts

Post has shared content
Jo man tackar för en otroligt trevlig fotodag i Stockholm med +Niklas Börsting +Johan Bergenstråhle +T Bergenstråhle +Elisabeth Lilja +Annie Weibull . Lite foto och mycket in på hak och mysa med fika, en öl och god mat. Som vanligt många skratt och en skön stämning.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-11-14
6 Photos - View album

Måste berätta vad som hände igår kväll. Det var för tokigt och jag kunde bara inte sluta skratta åt Herr Katt.
Det började med att det installerades en skivspelare i bänken under TV:n, Djuret låg på soffkanten som en Sfinx och lutade huvudet mot sina axlar, kisade lite med ett öga på vad som pågick. När allt var klart så kollade vi på Mr Robot och då blev skivspelaren tydligen högst intressant. Han hoppade försiktigt ned på armstödet, glodde storögt och sniffade i luften, gled ner försiktigt och närmade sig med avvaktande steg. Kollade in den med roterande huvud som en uggla och accepterade att det var något nytt. Sen gled han iväg och åt, la sej sedan på sin kudde i hallen och snart började timmerstockar dras. 
När vi sedan skulle lägga oss så hade jag några ljuslyktor tända, två spöken och två pumpor i keramik som lyser så fint. De brukar brinna ut och slockna av sej själva men igår fick vi blåsa ut dom. Det är ett hål upptill på varje så värmen kan komma ut och där kan man blåsa för att släcka dom. Det gjordes och ett konstigt blåsljud uppstod, liksom resonans. 
Kattsnarkandet upphörde tvärt och jag kollade ut i hallen och där låg Herr Katt med ögon stora som bomber med kolsvarta kulor i mitten, fortfarande liggande men lite uppburrad och förskräckt över ljudet han aldrig hört!
Ha ha ha jag ser det framför mej fortfarande, jag kunde bara inte sluta skratta, låg och garvade i sängen så tårarna rann. 
Det bästa av allt var ändå att medan jag låg och skrattade så hördes Herr Katts snarkande IGEN! Den katten har en förmåga att somna fort, fast han just upplevt SKRÄCK av Guds nåde! 

Kollade på Wallander igår innan det var dags att sova. Vaknade vid 03 o gick på dass, efter det började det osannolika! Timmerstockar, som skulle gjort en skogshuggare av rang grön av avund, utbröt i sängen bredvid. Trots att jag petade och tryckte så upphörde de inte, jo kanske 5 sekunder innan det brakade loss igen.
Kl 04 gav jag upp så nu ligger jag här i soffan och ser hur dagen sakta gryr.
Har aldrig varit med om maken till oväsen! Iofs sover jag alltid illa natten innan första dagen efter semestern men ändå...
Det kommer att bli en lååååång dag, samtidigt blir jag lite full i skratt med. Det rungar i hela huset!
så jag får önska er alla en Godmorgon så här i arla stund!

Godmorgon! Ser ut att bli en fin dag med sol, det är man inte bortskämd med! 
Försöker njuta så mycket som möjligt av den sista semesterveckan innan det går tillbaka till vardagen igen. 
Ja ja det är snart jul igen, tiden springer iväg...

Gooood mooooooorning!
Vädret halvdant, men inget regn iallafall. Man får vara glad för det. Idag ska det packas för en tripp neråt västkusten, Skåne och Öland. 
Herr Katt lär vara måttligt intresserad av sin kattvakt men han har iallafall sällskap. Inatt hade han rejs vid 02.00, han förnekar sej inte minsann. Sen krälade han upp i sängen och la sej vilket inte hänt sen Hedenhös. Nu ligger han och snarkar på soffkanten.
Ha en skön tisdag alla vänner!

Morning! Svalt och skönt än så länge men det skulle bli riktigt varmt idag. Har laddat upp med hallonkräm, orkar knappt äta när det är så hett. Ska ut till torpet och bara vara. Roligt med haren som är så oblyg och inte bryr sej om oss. Ska bli kul att se hur Herr Katt reagerar när vi ska ut och bo där på semestern. De kanske blir polare??

Post has shared content

Post has shared content
Hobbyfotograferna Södermanland vid vårt torp, galet trevligt gäng. 
Photo

Hemkommen från ett soligt Roslagen, dock blev det en riktigt rejäl regnskur igår kväll så jag trodde stugan skulle sköljas med i vattenmassorna. Men annars har vi haft det fint och soligt. Ska snart in o tvaga av mej rejält och smörja in solbrännan. Imorgon blir det fullt schema med allt vad det innebär bl a en sväng in på banken, hoppas de inte har semesterstängt! Smiley grin
Sen måste jag läsa ifatt allt jag inte kunnat pga dålig mottagning på vischan!

Post has attachment
Dags att byta profilbild men inte fick man med hela inte...
Photo
Wait while more posts are being loaded