Profile cover photo
Profile photo
Lufly Queen
18 followers
18 followers
About
Lufly's posts

Post has attachment

Post has attachment
ramadhan datang lagi
As salam semua kembali bersiaran okeh.. ntah dapat teruskan ataupon tidak. Alhamdulillah RAMADHAN tiba lagi. moga aku dapat harungi sehingga ke pengabisnya.. sebenarnya aku ada hal nak cerita tapi kena buat entri baru la.. tak mau campur2. nanti jadi cam ku...

Post has attachment

Post has attachment
Assalamualaikum 2015
pertama kali belum terlambat kan nak say hai kat 2015 walaupon aku baru nak update entri pertama 2015.. masa terlampau sibok dengan keluarga, kerja dan sekeliling aku.  untuk tahun 2014 melampau banyak kenangan dan momen manis. masam, pahit dan tawar tercip...

Post has attachment
jeruk mangga asam boi yang menyengat

Post has attachment
jeruk mangga asam boi yang menyengat
tajuk blog aku pon tak nak kalah yer fenomena sangat tau jeruk ni merata orang dok sebut aku diantara yang tengah menilik ailio weh resepi dia aku tengok simple je tapi masa nak buat tu belom ada lagi nampak gayanya nak kena mencari mengga muda belakang uma...

Post has attachment

Post has attachment
entri khas
As salam kejap lagi aku nak up entri khas.. korang sila bersabar menunggu taw.. aku nk karang biar special sket.. hover tak hakak korang ni.. tunggu jap okeh.. salam sayang selamanya ibu rizqin ♥♥♥

Post has attachment

Post has attachment
countdown
Ermm aku dan suami masih dalam mood countdown. Tak sabar rasanya. Masa bergerak terlalu pantas. Moga segala urusan kamj dimudahkan. Im a happy mother. **masih dalam mood belajar update blog melalui tab dan upload pic yg tak lepas dari tadi :-( :-( Salam say...
Wait while more posts are being loaded