Profile cover photo
Profile photo
awatif mohd ali
55 followers
55 followers
About
Posts

Post has attachment
Baju muslimah, baju nursing/maternity dan baju kanak kanak
Nak ajak ibu ibu ' berkenalan' dengan ibuanak.shoppy.my 😊 Pilihan untuk ibu dan anak2, tersedia dari Qissara dan Nurhaya Kids . Untuk ibu, pakaian muslimah, maternity and nursing (2 in 1) dan juga baju nursing sahaja. Yang.... TRENDY IN MODESTY . . Maksudn...
Add a comment...

Post has attachment
Sale baju kurung nursing zara
[[ S-A-L-E ]] BAJU KURUNG MENYUSU SELAK JE #NoZipNoButton QISSARA sediakan yang best untuk ibu ibu tau.  Ibu yang dah tak menyusukan anak pun  still boleh pakai baju ni,  sebab bukan nampak macam baju nursing pun 😊 . MENYUSU? PAM SUSU? Nak berbaju kurung, ...
Sale baju kurung nursing zara
Sale baju kurung nursing zara
awatifali.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
BAJU KURUNG MENYUSU ZARA
ANGGUN BERGAYA.. ADA CLASS!!  ❤ Kurung Zara dicari-cari oleh breastfeeding mothers. Bergaya macam mak datin, tak nampak macam baju menyusu pon! Cuba tengok pic no2. Anak dah tido kekenyangan dan mama still maintain cantik. Iyer la baju ni tak kedut sepanjan...
BAJU KURUNG MENYUSU ZARA
BAJU KURUNG MENYUSU ZARA
awatifali.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
baju menyusu (nursing wear) - BASIC BEAUTY BLOUSE
SELESA DENGAN HANYA RM39!(harga biasa - boleh wassap bertanya sekiranya promosi sedang dijalankan) # setiap warna ada kurang dari 15 helai persize kecuali warna hitam # petite hanya ada warna hitam, milky pink, purple # warna lain ada size regular (M/L) dan...
Add a comment...

Post has attachment
Baju Mengandung dan Menyusu
Bismillahirahmanirrahim.. Alhamdulillah,kini Ummi Atiff kembali semula.. heh e.. Kini, dengan koleksi baju menyusu (nursing wear). Kenapa baju menyusu (nursing wear)? jawapannya.. Sebab ummi Atiff suka buat/tawarkan/kongsikan apa yang diri sendiri guna dan ...
Baju Mengandung dan Menyusu
Baju Mengandung dan Menyusu
awatifali.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Masalah sembelit / melawaskan sistem pencernaan
Bismillah Apa itu Gam Arab? Kebelakangan ini, kerap kita didedahkan dalam radio bahawa produk kesihatan sama ada yang dikatakan berasaskan pemakanan sunnah ataupun tidak didatangkan dengan bahan yang dikatakan bertindak sebagai prebiotik, memberi kesan keke...
Add a comment...

Post has attachment
Qaseh Gold - Ikhtiar Penawar Pelbagai Penyakit Dengan Makanan Sunnah
Bismillah.. Menjalani kehidupan dalam era ini, tidak dapat dinafikan pelbagai masalah kesihatan boleh dihidapi. Dan pelbagai supplement / makanan kesihatan juga muncul dengan pelbagai promosi. Bagi saya, kita kembali pada apa yang disarankan sunnah, inshaa ...
Add a comment...

Post has attachment
milk booster-penambah susu ibu?
Bismillah.. Buat ibu-ibu yang menyusukan.. Kesungguhan, dan perkara paling UTAMA yang perlu di ambil kira untuk menjayakan misi penyusuan adalah KONSEP PENYUSUAN SUSU IBU ibu itu sendiri. Dari segi kekerapan si anak direct feeding, kekerapan si ibu mengepam...
milk booster-penambah susu ibu?
milk booster-penambah susu ibu?
awatifali.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Qaseh Gold Kekanda - Tribulus Membantu Kesuburan
TRIBULUS - salah satu ramuan dalam QASEH GOLD KEKANDA Herba Tribulus Terrestris juga di kenali sebagai “puncture vine”(pokok menjalar yang daunya berlubang) yang selalunya di dapati tumbuh di kawasan atau negara bercuaca panas. Walau bagaimanapun, ianya jug...
Add a comment...

Post has attachment
Qaseh Gold - Buah Markisa
Antara buah yg baik dalam QASEH GOLD antaranya adalah Buah Markisa...!!! Buah markisa mengandungi nutrient seperti vitamin A dan C. Vitamin A merupakan sumber penting anti oksidan yang bertindak menghapuskan radikal bebas. Buah ini juga dapat memperbaiki ti...
Qaseh Gold - Buah Markisa
Qaseh Gold - Buah Markisa
awatifali.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded