Profile cover photo
Profile photo
Marina Ibu Zidane
70 followers
70 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Welcome Back!!
Assalamualaikum semua. Rasa macam dah berkurun tak update blog. Tak tau la kenapa. Rasa macam nak menyepi, malas, frust etc. Semua ada. Hehe. Tapi takpela. Marila kita mulakan tahun baru dengan lebih bersemangat dan azam. Dah cuti lama kannn. Haha. Gini la....
Add a comment...

Post has attachment
Fakta Pampers Yang Mungkin Anda Tak Tahu
Assalamualaikum korang! Lama tak bersiaran. Mood nak buat entri tu ke laut. Huhu. Tapi arini nak jugak buat sebab nak share benda best. Semua yg ada anak kecik dah tentu pakai pampers kan? Kita orang Malaysia panggil pampers je. Tapi hakikatnya.... Tahukah ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Fakta Pampers Yang Mungkin Anda Tak Tahu
Assalamualaikum korang! Lama tak bersiaran. Mood nak buat entri tu ke laut. Huhu. Tapi arini nak jugak buat sebab nak share benda best. Semua yg ada anak kecik dah tentu pakai pampers kan? Kita orang Malaysia panggil pampers je. Tapi hakikatnya.... Tahukah ...
Add a comment...

Post has attachment
Bila sesuai khatankan anak perempuan?
Add a comment...

Post has attachment
Khatan anak perempuan : Bila sesuai?
Assalamualaikum semua! Lama tak ketemu. Cewah. Gini. Pagi tadi sembang2 dengan akak opis. Semalam pon ada jugak terbaca komen kat satu grup ni pasal berkhatan. Lupa plak yg kita ni ada anak perempuan. Dah nak masuk 4 bulan ni. Baru teringat nak sunatkan ana...
Add a comment...

Post has attachment
Tak guna duit caruman KWSP pon takpe!
Bersara tanpa KWSP
Bersara tanpa KWSP
ibuzidane.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pencen tanpa KWSP
Assalamualaikum semua! Sibuk orang cerita sana sini bila government bercadang nak naikkan umur untuk pengeluaran KWSP daripada umur 55 tahun ke 60 tahun. Realitinya memang betul. Biasanya dalam 3 tahun, wang simpanan KWSP selesai begitu sahaja. Padahal, dui...
Pencen tanpa KWSP
Pencen tanpa KWSP
ibuzidane.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ujian mendidik hati kita
Ujian mendidik hati
Ujian mendidik hati
ibuzidane.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded