Profile cover photo
Profile photo
Twilight Entertainment
37 followers -
Artiestenbureau gespecialiseerd in het adviseren van entertainment en het boeken van artiesten, bands, Dj`s en ander vermaak.
Artiestenbureau gespecialiseerd in het adviseren van entertainment en het boeken van artiesten, bands, Dj`s en ander vermaak.

37 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
4U en GRLBND vanaf nu te boeken

De finalisten uit de Next Boy / Girl band zijn vanaf heden te boeken voor optredens in het land.

GRLBND
GRLBND is de allernieuwste popsensatie van Nederland en bestaat op dit moment uit vijf jonge en getalenteerde meiden. Samen met John Ewbank hebben ze hun eerste single ‘Party’ uitgebracht en is al te beluisteren via online platformen.

Uitkoopgage/prijs € 2495,- excl. btw/buma

4U
4U zijn de winnaars van het programma de Next Boy/Girl Band. De eerste single 'Bitter Taste' werd het vaakst gedownload en gestreamd waardoor de boyband de winst pakte. Tijdens de finale werd meteen bekend gemaakt dat 4U eind dit jaar vier keer in de Ahoy staat in het voorprogramma bij de jubileumconcerten van Nick & Simon.

Uitkoopgage/prijs € 2750,- excl. btw/buma

Voor boekingen 4U:
https://twilight-entertainment.nl/4u-the-next-boy-band-boeken

Voor boekingen GRLBND:
https://twilight-entertainment.nl/grlbnd-boeken
Photo
Add a comment...

Post has attachment

De kersverse winnaar van Hollands Got Talent NICK NICOLAI is vanaf nu te boeken voor optredens in het land. Vooral soulnummers uit de jaren ’50 en ’60 zijn Nick`s favoriet. In dit soort muziek kan de zanger uit Haastrecht zijn ziel en zaligheid kwijt.

Het jaar 2016 staat dan ook in het teken van zijn droom: doorbreken als zanger! Met zijn verpletterende overwinning in de finale van Hollands Got Talent 2016 heeft hij inmiddels een hele grote stap in de gewenste richting gezet.

Voor boekingen en informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op:

https://twilight-entertainment.nl/nick-nicolai-boeken
Add a comment...

Post has attachment
Nieuwe single Raymon Hermans - M`n Favoriet

“M’N FAVORIET” heeft Raymon wederom zelf geschreven en i.s.m. producer Harald Queens geproduceerd. Deze single is de perfecte opvolger van Raymon’s succesvolle hit-single “HYPNOSE”. Het resultaat is een pakkende song met de herkenbare dansbare beat en een volks tintje. Hiermee bevestigd Raymon Hermans zijn juiste sound gevonden te hebben.

Raymon, die bij insiders als een van de meest belovende talenten van Nederland wordt beschouwd, debuteerde ruim 5 jaar geleden met zijn single “Ik wil bij je zijn”.

Sindsdien gaat het bergopwaarts met de carrière van Raymon Hermans, met succesvolle singles en vele optredens in Nederland en Vlaanderen tot gevolg.

Raymon Hermans beschikt over een eigen stemgeluid, de juiste looks en weet op de bühne een perfecte show te brengen. Zijn populariteit groeit dan ook gestaag, en de nieuwe single “M’N FAVORIET” zal daar zeker toe bijdragen.

Uiteraard is er voor “M’N FAVORIET” een passende videoclip opgenomen die volop op de bekende clipkanalen, internet en TV te zien zal zijn.

Raymon Hermans boeken ?

https://twilight-entertainment.nl/raymon-hermans-boeken


https://www.youtube.com/watch?v=8ewW9qIqX0g
Add a comment...

Post has attachment
Tweede duet single voor Marianne Weber & John de Bever

Marianne Weber & John de Bever presenteren hun tweede duetsingle ‘Dat Is De Liefde’ aan het Nederlandse publiek! Een gezellig levenslied dat met zijn aanstekelijke refrein en vrolijke noten alles in zich heeft een grote hit te worden.

De single wordt vergezeld door een videoclip. In deze videoclip, staat het thema liefde centraal.
Begin 2015 is een nieuw duo geboren. Het duo van het Nederlandse levenslied. Marianne Weber die al ruim 30 jaar aan de top van de Nederlandse muziekwereld staat zingt het duet ‘Denk Nog Een Keer Aan Mij’ met volkszanger John de Bever . Een schot in de muzikale roos! De singel scoort in alle hitlijsten en het kersverse duo weet een grote schare fans aan zich te binden.

Marianne Weber die door velen wordt betiteld als ‘Koningin van het Levenslied’ in duet met John de Bever die op dit moment een landelijke hit scoort met zijn singel ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. Samen zijn ze van plan om het échte levenslied weer voor 100% op de kaart te zetten!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Dubbeldik Feestplezier met Jettie Pallettie

In 2008 maakte Nederland en Vlaanderen kennis met het knotsgekke feestfenomeen Jettie Pallettie. Haar aanstekelijke oorwurm ‘Ik zit in een cafeetje’ werd toen ook bij ons een ware cult- en kroegenhit en sindsdien dendert Jetties polonaisetrein, met heerlijke feestwagonnetjes als ‘Spring maar achterop’ en natuurlijk haar felgesmaakte ‘Oostendse’ versie van ‘Mien Zeekapiting’, door Vlaanderen en Nederland!

Jettie Pallettie is in beide landen uitgegroeid tot de ‘Koningin van de kroegen’ en ‘Fetisj van iedere feesttent’ en moet ondertussen zowat de meest geboekte Nederlander op de Vlaamse feestkalender zijn. Van Ameland tot Maastricht, via Den Helder en Blankenberge, over Antwerpen naar Maaseik en tot in Bilzen, overal gaat men compleet uit de bol met Jettie Pallettie, want met Jettie is het altijd ‘Feest in de Tent’!

Om het feestje ook in de Vlaamse huiskamers te kunnen verderzetten, verzamelde Jettie Pallettie al haar ambiancekleppers op een heerlijke dubbelcd, die de niet mis te verstane titel ‘Dubbeldik feest in de tent + alle toeters & bellen’ meekreeg. Dat album werd feestelijk voorgesteld in Blankenberge, de kuststad bij uitstek als het op ambiance en feestvieren aankomt. In aanwezigheid van heel wat Vlaamse collega-artiesten zoals Luc Steeno, Eveline Cannoot, Steve Tielens, Michael Lanzo, The Sunsets, Garry Hagger en heel wat anderen. Geheel in de stijl van Jettie Pallettie werden alle aanwezige artiesten getrakteerd op een smakelijke receptie in het Blankenbergse Café ’t Kapiteintje. ‘Dubbeldik feest in de tent + alle toeters & bellen’, de gloednieuwe en ultieme verzamelaar van feestfenomeen Jettie Pallettie, is vanaf as vrijdag te koop!

Jettie Pallettie boeken voor een optreden? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden: https://twilight-entertainment.nl/jettie-pallettie-boeken
Add a comment...

Post has attachment
BOEKINGSTIP ! De Gebroeders Ko

De broers Ton en Gerard Koopmans vormen samen de Gebroeders Ko. Met hun zelf geschreven nummers staan zij al jaren aan de Top in Nederland. Leuke gezellige muziek maken is hun motto Gebroeders Ko muziek is voor alle leeftijden !!

Met feesthits als: Schatje mag ik je foto, Wat heb jij een lekker lijf, Waterscooter, Alleen maar schoenen, zetten ze ieder feest op zijn kop!

Gebroeders Ko boeken ? Informeer vrijblijvend bij Twilight Entertainment:

https://twilight-entertainment.nl/gebroeders-ko-boeken
Photo
Add a comment...

Post has attachment
BOEKINGSTIP ! Rikki uit GTST

Rikki de Jong is een personage in Nederlands best bekeken serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Momenteel gaat het haar als zangeres voor de wind in het fictieve stadje Meerdijk: ze leeft het glitter & glamour leven van een popster, maar ontdekt ook de keerzijde van het succes.

Rikki heeft inmiddels al drie singles op haar naam staan waarvan Waar Ben Jij zelfs de nummer 1 positie bereikte in maart. Het optreden van Rikki is een 20 minuten durende show met uiteraard haar eigen hits bekend uit de serie, en wordt aangevuld met bekende hits uit de Top 40. Daarnaast is ze beschikbaar voor een korte Meet & Greet. De rol van Popster Rikki wordt vertolkt door actrice Robin Martens.

Rikki boeken voor een optreden? Informeer vrijblijvend bij Twilight Entertainment:

https://twilight-entertainment.nl/rikki-gtst-boeken
Photo
Add a comment...

Post has attachment
BOEKINGSTIP ! The Dirty Daddies

The Dirty Daddies is een 7-koppige spektakelband die in hoog tempo een aaneenschakeling van hits op je zal afvuren.

Het begrip ‘coverband’ krijgt een totaal nieuwe lading: iedere hit vloeit na maximaal één minuut al naadloos over in de volgende, alsof het ooit zo bedoeld was. De top 2000 die als een tornado over een meezingende, springende en hossende menigte dendert.

In hun eerste jaar stond de agenda van dit in het wit getooide gezelschap al tot de nok vol waardoor de heren in no time dé nieuwe sensatie in festival land zijn geworden.

The Dirty Daddies nemen je mee van Bon Jovi via Queen naar Michael Jackson, van de klassiekers uit de 90′s en de hits van nu, naar Marco Borsato en Kiss.

Ook grootse show elementen worden niet geschuwd: verwacht een douche aan confetti, knallende CO2 kanonnen en een stortvloed aan muzikaliteit, een waar spektakel voor jong en oud!

Dansschoenen aan, keeltjes gesmeerd en genieten van een uitzonderlijke mix van de beste partyknallers die de wereld heeft voortgebracht!

The Dirty Daddies Boeken voor een optreden? Informeer vrijblijvend:

https://twilight-entertainment.nl/dirty-daddies-boeken
Photo
Add a comment...

Post has attachment
BOEKINGSTIP ! Jettie Pallettie

Jettie Pallettie is niet meer weg te denken als feestzangeres met de nadruk op FEEST !!! Bekend door haar hits, haar clips op Youtube en TV en van haar optredens door het hele land. Van Ameland tot Maastricht, van Den Helder tot Breskens, een ieder viert een feestje met Jettie.

Zij is razend populair aan het worden in België, vanaf de kust – Blankenberge en Knokke – maar ook in Bilzen, Maaseik en Maasmechelen. Kortom : een optreden bijwonen van Jettie Pallettie is een lust voor het oog en een waanzinnig meezingfeestje op zich !!

Jettie Pallettie Boeken voor een optreden? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden: https://twilight-entertainment.nl/jettie-pallettie-boeken

https://www.youtube.com/watch?v=rPQlpcZeBxs
Add a comment...

Post has attachment
BOEKINGSTIP ! Belle Perez

Haar Spaanse roots vind je terug in haar muziek, maar eigenlijk in haar hele wezen. Niet voor niets heeft ze nog steeds de Spaanse nationaliteit. ‘Spanje zit in mij, in mijn vurigheid maar ook in mijn verlangen naar rust, eenvoud en stilte’, zei ze ooit.

Haar eerste stapjes als zangeres zette ze als kind, toen ze zong in flamencogroepjes en deelnam aan talentenjachten. Bij het grote publiek werd ze bekend in 2000, door haar deelname aan het programma Eurosong, de Belgische voorronde voor het Eurovisiesongfestival, met het liedje Hello World. Al heeft ze uiteindelijk nooit meegedaan aan het Eurovisie Songfestival, ze vestigde in haar tweede moederland wel haar naam als zangeres en tv-presentatrice en scoorde hit na hit. Ook internationaal werd ze opgemerkt. Ze kreeg een platencontract in Amerika en toerde door Noord- en Zuid-Amerika.

In Nederland kan Belle rekenen op een grote fanbase, met name sinds ze in 2004 samen met Jan Smit het Tros Muziekfeest op het plein presenteerde. Ze stond in Ahoy’ en in de Heineken Music Hall. Haar roem kreeg een sneeuwbaleffect toen ze met haar derde album Baila Perez, de slimme switch maakte van pop naar latin, een stijl die haar op het lijf is geschreven.

Hits als Que viva la vida, Enamorada, Que viva la vida en Ave Maria zitten in ons muzikale geheugen gegrift.

Belle Perez boeken voor uw evenement? https://twilight-entertainment.nl/belle-perez-boeken
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded