Profile cover photo
Profile photo
AChik LEen
54 followers
54 followers
About
AChik's posts

Post has attachment

Post has attachment
Apom oh Apam...
Assalamualaikum... Alhamdulillah di beri Allah sedikit kekuatan dalam kesakitan yang on off ni.Syukur juga masih di pinjamkan Allah barang sedikit nyawa hamba.Terima kasih Ya Allah. Entri update pepagi ni tak lain tak bukan nak story sikit pasai apom vs apa...

Post has attachment
Update yang terlepas...
Assalamualaikum... Alhamdulillah..hari ini,malam ini setelah sekian lama tak berhapdet belog comot aku ni Chik Leen nak conteng kembali serba serabut yang sekian lama tertinggak..so stay tune naa...hehehe...  Ermm..korang mesti tak tahu kan yang akak dah ta...

Post has attachment

Post has attachment
Aduhai la demam...

Post has attachment
Jerubu > Hujan > Ais Batu

Assalamualaikum...

Post has attachment
Jom Join contest nie..^_^

Post has attachment
bosannnn~~

Post has attachment
jom jengah tengok belOg si debab nie..hehehe
Sila tinggalkan link anda ya..nanti akak follow..
Wait while more posts are being loaded