Profile cover photo
Profile photo
Cik Atenn Azlan
32 followers -
Little Girl, Big Heart
Little Girl, Big Heart

32 followers
About
Cik Atenn's posts

Post has attachment
TIPS CERAHKAN KULIT BERSAMA THE BEAUTY HACKS
LOTION SUPER DUPER AJAIB!!   Sebut je pasal lotion, aku antara minah yang tak setia pada lotion. I dont know why. Boleh kira pakai jari berapa kali aku restock lotion aku sendiri. Memang kurang membeli bab-bab lotion ni. Tak minat langsung nak jaga kelembut...

Post has attachment
TEKNIK CLOSE SALE BY THE BEAUTY HACKS
Post iklan, pastu ada komen 'pm'. Walaupun prospek belum decide untuk membeli, tapi bahagianya rasa macam dah ada payment masuk dalam akaun kan? Tiap kali orang suruh pm, awak pm dia dengan harapan dia akan membeli dengan awak. Tapi pm awak tak berbalas. Se...

Post has attachment

Post has attachment
TEKNIK CLOSE SALE BY THE BEAUTY HACKS
Post iklan, pastu ada komen 'pm'. Walaupun prospek belum decide untuk membeli, tapi bahagianya rasa macam dah ada payment masuk dalam akaun kan? Tiap kali orang suruh pm, awak pm dia dengan harapan dia akan membeli dengan awak. Tapi pm awak tak berbalas. Se...

Post has attachment

Post has attachment
TIPS CERAHKAN KULIT BERSAMA THE BEAUTY HACKS
LOTION SUPER DUPER AJAIB!! Sebut je pasal lotion, aku antara minah yang tak setia pada lotion. I dont know why. Boleh kira pakai jari berapa kali aku restock lotion aku sendiri. Memang kurang membeli bab-bab lotion ni. Tak minat langsung nak jaga kelembutan...

Post has attachment
Novel AKU
BAB 1 Dari jauh nampak kelibat dua orang manusia yang sedang berjalan keluar dari dewan peperiksaan. Salah seorangnya terpancar riak wajah yang tidak sabar-sabar untuk pulang ke rumah dan menyambung tidur yang tidak cukup iaitu aku, Ali. Dan salah seorangny...

Post has attachment
Black & White - Deko Dapur Hipster Style
Assalamualaikum. Semoga bermanfaat. Sila download mana-mana gambar yang anda suka, print out, letakkan di dalam frame dan gantung di ruangan dinding dapur anda.  4x6 5x7 8x10 4x6 5x7 8x10 4x6 5x7 8x10 4x6 5x7 8x10 4x6 5x7 4x6 5x7 8x10 4x6 5x7 8x10 4x6 5x7 8...

Post has attachment
CHECKLIST PERKAHWINAN YANG LENGKAP
Pilih tarikh dan waktu untuk bernikah, resepsi dan majlis bertandang. Pilih lokasi majlis Tetapkan tema majlis Anggarkan jumlah tetamu dan mula kumpul nama tetamu Rancang aturcara majlis Uruskan bajet Hubungi kadi dan pejabat Agama Islam Hubungi saksi perni...

Post has attachment
RESEPI MEE CELUP TERBAIK!
Wait while more posts are being loaded