Profile cover photo
Profile photo
Dorien.nl Anti-Ageing Center
7 followers
7 followers
About
Dorien.nl Anti-Ageing Center's posts

Post has attachment
Rimpeltjes…

…dat is het onderwerp van de 4me-uitzending op dinsdag 25 november (13.30 uur op RTL4). Als anti-ageing expert weet Dorien als geen ander alles over deze vorm van huidveroudering. In de uitzending worden beelden vertoond die zijn gemaakt tijdens de 50PlusBeurs. Ook komt in deze uitzending de Non Stop Lifting Cream van de huidverbeteringslijn Beauty By Dorien ter sprake. Wederom een aflevering om niet te missen…

Niet in de gelegenheid om te kijken of de aflevering gemist? Deze aflevering wordt herhaald op zondag 30 november (15.30 uur op RTL5) en zaterdag 6 december (16.00 uur op RTL4).

Alvast meer informatie:
http://www.dorien.nl/anti-ageing/algemene-informatie
https://www.dorienshop.nl/product/liftende-anti-ageing-creme/
Photo

Post has attachment
Pigmentvlekken, futloze en droge huid, verstopte poriën, verslapte huid, rokershuid, ondiepe rimpels en fijne lijntjes in de huid. Dit is slechts een kleine opsomming van huidproblemen die kunnen worden aangepakt met microdermabrasie. Een microdermabrasie-behandeling verbetert de structuur en conditie van de huid aanzienlijk. De betere doorbloeding en aanmaak van collageen zorgen voor een strakkere, frisse en gezonde huid!

Op dinsdag 18 november vertelt Dorien in de RTL4-uitzending van het lifestyle-programma 4me alles over de microdermabrasie-behandeling en worden beelden vertoond van de 50PlusBeurs. Daarnaast komt ook de werking van Microdermabrasion Cream, de reinigende scrub (skin peel) van Beauty By Dorien, aan bod.

Niet in de gelegenheid om te kijken of de aflevering gemist? Deze aflevering wordt herhaald op zondag 23 november (15.30 uur op RTL5) en zaterdag 29 november (16.00 uur op RTL4).

Alvast meer informatie?
http://www.dorien.nl/anti-ageing/microdermabrasie
https://www.dorienshop.nl/product/reinigende-scrub-skin-peel/
Photo

Post has attachment
Bent u op zoek naar een mooi wellness geschenk voor onder de kerstboom? Dorienshop.nl presenteert de Doriens Christmas Deals waarmee u uw partner, moeder, tante, zus of vriendin écht verrast. De geschenksets bestaan uit Beauty By Dorien producten die worden geleverd in unieke feestelijke verpakking en zijn al te verkrijgen vanaf € 76,50. Informeer snel naar de mogelijkheden!

https://www.dorienshop.nl/kerstpakket/
Photo

Post has attachment
Ook deze week kunnen we weer twee nieuwe wederverkopers van onze huidverbeteringslijn Beauty By Dorien bekend maken:
Yes Haarmode in Oss en Hair & Beauty Spa in Arnhem.
We wensen beide zaken heel veel succes!

Meer informatie over Beauty By Dorien: www.dorienshop.nl
Photo

Post has attachment
Vet Cool, Vet weg!

Met deze kop startten wij ruim twee jaar geleden, als één van de aanbieders in Nederland, de advertentiecampagne voor onze cryolipolyse-behandelingen; behandelingen die vet laten verdwijnen op probleemzones. De behandelingen hebben inmiddels hun werking ruimschoots bewezen. Niets voor niets hebben we daarom geruime tijd geleden een tweede cryolipolyse-apparaat aangeschaft.

Op dinsdag 11 november vertelt Dorien in het RTL-programma 4me alle ins & outs over cryolipolyse. Daarnaast komt ook de werking van de cryo-form, de cryolipolyse-crème van Beauty By Dorien, aan bod.

Niet in de gelegenheid om te kijken of de aflevering gemist? Deze aflevering wordt herhaald op zondag 16 november (15.30 uur op RTL5) en zaterdag 22 november (16.00 uur op RTL4).

Alvast meer informatie?
- http://www.dorien.nl/vet-verwijderen/cryolipolyse
- https://www.dorienshop.nl/product/cryolipolyse-creme/
Photo

Post has attachment
Met gepaste trots presenteren wij de nieuwe digitale productbrochure http://www.dorien.nl/magazine/ van Beauty By Dorien!
‘Blader’ online door de producten en klik op een product of icoon om direct meer informatie te krijgen of een product te bestellen. En voor goede cadeautips, bijvoorbeeld voor de naderende feestdagen, kijkt u helemaal achteraan in de brochure.

http://www.dorien.nl/magazine/
Photo

Post has attachment
Trots op onze nieuwe wederverkopers van Beauty By Dorien producten!
Deze week zijn er weer bij gekomen Haarstudio Ronky in Uden en Haarstudio Image in Schijndel. Zaterdag tevens opening bij Post Haarmode/Huidverzorging in Hattem.

Wij willen alle dames succes wensen en zien u graag ook in een van deze salons verschijnen!

Liefs,
Dorien
Photo

Post has attachment
Op dinsdag 4 november wordt om 13.30 uur in de uitzending van het RTL4-programma 4me aandacht besteed aan de Beauty Pixel; hét wapen voor een strakke huid en betere huidstructuur. Dorien vertelt onder meer hoe deze behandeling, die de aanmaak van collageen bevordert, in z’n werk gaat. Daarnaast komt in de uitzending de Gold Collagen Booster Gel van Beauty By Dorien aan bod. Deze anti-ageing collageen gel zorgt ervoor dat uw huid nog een extra boost krijgt. De booster stimuleert de aanmaak van collageen en gaat de strijd aan met zichtbare fijne rimpels. De huid wordt aanzienlijk gladder en de eerste tekenen van huidveroudering verdwijnen.
 
Beauty Pixel en Gold Collagen Booster Gel van Beauty By Dorien: de perfecte combinatie voor een jonger en frisser uitziende huid!
 
Niet in de gelegenheid om te kijken of de aflevering gemist? Deze aflevering wordt herhaald op zondag 9 november (15.30 uur op RTL5) en zaterdag 15 november (16.00 uur op RTL4).
 
Alvast meer informatie?
-          http://www.dorien.nl/beauty-pixel
-          https://www.dorienshop.nl/product/anti-ageing-collageen-gel/

Post has attachment
Op dinsdag 28 oktober wordt om 13.30 uur op RTL4 de tweede aflevering uitgezonden van het lifestyle-programma 4me. Deze week besteden Dorien en Chimène aandacht aan de huidverbeteringslijn Beauty By Dorien. Hierbij worden ook beelden vertoond die zijn gemaakt tijdens de 50PlusBeurs waar Dorien met een stand van Beauty By Dorien aanwezig was. Een aflevering om niet te missen…

Niet in de gelegenheid om te kijken of de aflevering gemist? Deze aflevering wordt herhaald op zondag 2 november (15.30 uur op RTL5) en zaterdag 8 november (16.00 uur op RTL4).

www.dorienshop.nl
Photo

Post has attachment
Op dinsdag 21 oktober om 13.30 uur starten de nieuwe afleveringen van het RTL4-programma 4me waarin Dorien weer als beauty-expert optreedt.

Dorien heeft in deze eerste aflevering direct een primeur. De SweatX, een nieuwe, revolutionaire behandeling die geschikt is voor de meest vervelende vormen van overmatig zweten en lichaamsgeur. De methode werkt met warmte en er hoeft niet geprikt te worden, zoals het geval is met de nu gangbare behandelingen met botox. Daarnaast wordt in deze aflevering kort aandacht besteed aan de eigen huidverbeteringslijn Beauty By Dorien.

Niet in de gelegenheid om te kijken of de aflevering gemist? Deze aflevering wordt herhaald op zaterdag 25 oktober (16.00 uur op RTL4) en zondag 26 oktober (15.30 uur op RTL5).

Meer informatie over SweatX:
- http://www.dorien.nl/sweatx
- http://www.veelzweten.nl/

Meer informatie over de huidverbeteringslijn van Beauty By Dorien:
- https://www.dorienshop.nl/
Photo
Wait while more posts are being loaded