Profile cover photo
Profile photo
azah ezat
13 followers -
vitamin terbaik anda
vitamin terbaik anda

13 followers
About
azah's posts

Post has attachment
MINYAK IKAN TERBAIK ~ Omega Guard Shaklee
sharing dari kawan fb : Hafiz sulaiman MINYAK IKAN TERBAIK? -------------------------- -------------- . Siri Ulangkaji bagi yang ketinggalan post saya beberapa tahun lepas berkenaan macam mana nak cari minyak ikan terbaik. . Tengok LABEL. Jumlah minyak ikan...

Post has attachment
makeup remover shaklee

Post has attachment
Nutriwhite :Cara Guna Makeup Remover
Rutin malam favourite sebelum cuci muka dengan Gentle Deep Foaming Cleanser shaklee. Makeup Remover ni bukan untuk yang pakai makeup je, fungsi dia boleh buang sel-sel kulit mati dan juga kurangkan whiteheads serta blackheads. Siapa dah try ni confirm akan ...

Post has attachment
Pentingkah Vitamin semasa Hamil?
Penting sangat ke nak telan vitamin semasa mengandung? Bukan ke kalau telan vitamin anak dalam kandungan nanti jadi besar? Inilah mitos mak-mak kita dulu. Mereka andaikan jika mengambil terlalu banyak vitamin,anak nanti akan keluar besar. Sebenarnya,anak be...

Post has attachment

Post has attachment
Set Kurus Bajet Shaklee
Ramai yang tak sanggup nak keluarkan beribu-ribu ringgit sekaligus semata mata nak kuruskan badan kan? Satu,belum tentu berkesan atau tidak. Dua,mana nak cari duit banyak2 semata nak kuruskan? SET KURUS BAJET pilihan anda yang BAJET.. Alfafa Complex 🌳 beru...

Post has attachment
Collagen Powder Shaklee Terbaik untuk Kulit
KEHEBATAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE . Tak perlu membazir cucuk sana sini untuk tegangkan kulit , kurangkan kedutan , masalah kulit dan sebagainya . Cukup hanya dengan pengambilan COLLAGEN SHAKLEE yang konsisten sahaja  😊 . . Kebaikan Collagen Powder Shaklee ...

Post has attachment
Cantik dengan vitamin shaklee
Perempuan mana yang tak sukakan pada kecantikan.  Kulit CANTIK, CERAH, GEBU, HALUS, BEBAS JERAWAT & JERAGAT idaman semua.  SET KECANTIKAN SHAKLEE ❤  ESP ✏Protein sangat penting kepada mereka yang inginkan kulit cantik dan tona warna sekata. Mereka yang memp...

Post has attachment
vitalea shaklee

Post has attachment
Vitalea untuk kesuburan
TRYING TO CONCEIVE (TTC)  Assalamualaikum and HAPPY SATURDAY  😊 Kenapa IRON penting untuk mereka yang nak conceive? Iron membantu dalam penghasilan HEMOGLOBIN (HB), protein dalam sel darah merah yang mengangkut oksigen ke seluruh sel dalam badan. Semasa ha...
Wait while more posts are being loaded