Profile cover photo
Profile photo
Costel Orboiu
3 followers
3 followers
About
Costel's posts

Post has attachment
check this out!!!

Post has attachment

Post has attachment

I wait everybody on my blog for an interesting subject!!!!

Post has attachment

Post has attachment
Ce este VirtConomics?
VirtConomics este un simulator al unei economii reale, ce poate fi accesat cu orice browser. Nu necesita instalarea unor programe aditionale pe calculatorul dvs. pentru a putea fi jucat. La inregistrare, jucatorii devin antreprenori, putand sa planifice intalniri de afaceri, sa se angajeze la diferite companii, sa-si deschida propriile companii, castigand bani virtuali, ce vor putea fi transformati in bani reali. Inregistrarea este absolut GRATUITA!

Cum pot castiga bani reali cu VirtConomics?
In joc exista 3 monede virtuale: EURO, XAU si RON. Poti castiga RON prin diferite actiuni (munca, intalniri de afaceri, bonusuri, prin vanzarea de produse din propriile companii, etc.). Pentru a schimba RON in EURO, intai trebuie sa cumperi XAU pe piata financiara, apoi cumperi EURO. Moneda virtuala EURO poate fi schimbata in EURO reali la o rata de 1 la 1. Cursurile de schimb pe piata financiara sunt influentate de vanzarile/cumpararile de moneda. Poti retrage din joc EURO reali, in momentul in care ai adunat cel putin 20 EURO virtuali. La retragere, se percepe un comision de retragere de 25% din suma retrasa, comision ce acopera bonusurile acordate jucatorilor si comisioanele percepute la tranzactiile cu bani reali.

Cum pot depune bani in VirtConomics?
Pentru a deschide propriile companii, ai nevoie de EURO virtuali. Poti incarca EURO virtuali in joc, platind EURO reali. Rata de schimb este de 1 la 1, adica, 1 EURO real = 1 EURO virtual. Poti incarca folosind diferite metode de plata pe care le gasesti in meniul Operatiuni EURO, alaturi de instructiunile necesare.

Cum pot retrage bani din VirtConomics?
Poti retrage din joc EURO reali, in momentul in care ai adunat cel putin 20 EURO virtuali. La retragere, se percepe un comision de retragere de 25% din suma retrasa, comision ce acopera bonusurile acordate jucatorilor si comisioanele percepute la tranzactiile cu bani reali. Retragerile se efectueaza din meniul Operatiuni EURO -> Retrageri.

Inscrie-te gratuit aici:http://www.virtconomics.com/recruit/xeds5qmjgvsdxf73xhkn
Wait while more posts are being loaded