Profile cover photo
Profile photo
diari hati
12 followers -
SMILE LIKE TEEN SPIRIT
SMILE LIKE TEEN SPIRIT

12 followers
About
Posts

Post has attachment
1st Giveaway by Dscarnia
<div style="text-align: center;"> <span style="font-family: Verdana, sans-serif;"><span style="background-color: white; color: #444444; font-size: 14px; line-height: 24px; text-align: start;">\(^o^)&nbsp;</span>Assalamualaikum. Hai&nbsp;<span style="backgro...
Add a comment...

Post has attachment
Earth Hour 2014
Pada 29 Mac 2014(Sabtu) sekali lagi program Earth hour akan dijalankan. Kali ini program akan berlangsung di Jalan Padang Kota Lama, Penang. Program bermula pada pukul 6.00pm sehingga 10.30pm dan program berjalan kaki pada jam 8.30pm hingga 9.30pm Peta peja...
Add a comment...

Post has attachment
1st Giveaway by Dscarnia
\(^o^)  Assalamualaikum. Hai  (^o^)/ - klik banner untuk join- - See more at: http://dscarnia.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-by-dscarnia.html#sthash.erl4hUlc.dpuf
Add a comment...

Post has attachment
Lari tinggalkan hutan RM30000.00
Siapa yang harus dipersalahkan seandainya perkara berulang kembali. klik sini untuk keterangan lanjut :-  http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/2014022003003520140220030035/Article/index_html
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Shiheido Mask Naturgo 10ml
*JENIS-JENIS - Naturgo Mask - Shiseido White - Shiseido Black *KELEBIHAN/FUNGSI -Alternatif paling mudah&murah utk membuang bintik2 hitam &putih pada wajah.  -Membersih dan menanggalkan sel2 kulit mati, --Mengecilkan pori2 & mencerahkan kulit wajah. -Memban...
Add a comment...

Post has attachment
Yess Boss ke Layar Silver
Hai blogger2 sekalian, harap semuanya sihat ye.....;-) Novel yang diadaptasi dari novel semakin mendapat sambutan. Seingat DH TV1, TV2, TV3, CH 104&CH 105 pernah memaparkan drama adaptasi ni. Tak lama lagi Drama Ariana Rose akan tamat dan akan digantikan Dr...
Add a comment...

Post has attachment
Get Ur Zodiac
Agak-agak korang tau tak apa zodiak korang. DH zodiak tikus sebab tu DH kecik je,huhuu........;-) Kalau sesapa nak cek zodiak korang klik je sini  Get ur Zodiac  pastu masukkan tarikh,bulan dan tahun korang lahir then tekan Get your Sign dah dapat jawapanny...
Add a comment...

Post has attachment
Let's join Giveaway
Let join Giveaway
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded