Profile cover photo
Profile photo
Tender Services Group
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Tender Services Group staat vandaag als aanbestedingsexpert in het Financieel Dagblad - Design&Build over aanbestedingen en inspireren. Meer weten, kijk op www.tendernieuws.nl
Photo
Photo
2015-09-17
2 Photos - View album

Post has attachment
OSB zoekt ‘Ambassadeurs’

De Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) is de werkgeversorganisatie van de schoonmaak- en glazenwasserbranche in Nederland. Zij behartigen de belangen van zo’n 300 leden, die met 120.000 medewerkers 70% van de totale omzet van de markt realiseren.

In Nederland zijn er 35 arbeidsmarktregio’s. In deze regio’s werken UWV en de gemeenten samen om werkzoekenden aan het werk te helpen. Het bedrijfsleven speelt hier ook een belangrijke rol in en het is de bedoeling dat in onderlinge samenwerking zogenoemde werkbedrijven worden opgericht.

Sommige werkbedrijven zijn al opgericht en anderen bevinden zich nog in een vormgevingsfase. De OSB is op zoek naar leden die al actief zijn, of willen gaan worden in hun eigen arbeidsmarktregio. Dit zijn/worden de schoonmaakambassadeurs. OSB wil deze bedrijven helpen om zichzelf én de schoonmaakbranche regionaal op de kaart te zetten.

Het idee is om deze bedrijven periodiek bij elkaar te brengen om ervaringen uit te wisselen met elkaar en met het OSB bureau. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Evelyne Simons via e.simons@osb.nl of 073-6483850.

Bron: OSB, augustus 2015
Photo

Post has attachment
Voor de Tender Nieuwsbrief nummer 3 van april 2015 schreven collega's Paula Janzen en Klaske de Vries een artikel over de stand van zaken bij elektronisch aanbesteden.

Geïnteresseerd? Het artikel is via TenderNieuws te downloaden in PDF:
http://www.tendernieuws.nl/elektronisch-aanbesteden-stand-van- zaken/
Photo

Post has attachment
Internetconsultatie Aanbestedingswet

Het ministerie van Economische Zaken wil eenieder graag in de gelegenheid stellen zijn/haar mening te geven over de inhoud van het conceptwetsvoorstel tot Wijziging van de Aanbestedingswet 2012 in verband met de implementatie van aanbestedingsrichtlijnen 2014/23/EU, 2014/24/EU en 2014/25/EU. De einddatum van de consultatie is 5 mei 2015.

Er wordt met name gevraagd om een reactie te geven op:
1. Verplichting tot elektronisch aanbesteden: de ingangsdatum van verplicht elektronisch
aanbesteden
2. Termijnen: de verkorting van de termijnen
3. Rechtstreekse betaling van onderaannemers: de keuze om artikel 71 derde lid (2014/24/EU) en artikel 88 derde lid (2014/25/EU) niet te implementeren
4. Voorbehouden opdrachten: de keuze om artikel 20 (2014/24/EU) en artikel 38 (2014/25/EU) onverkort te implementeren
5. Voorbehouden opdrachten voor specifieke diensten: de keuze om artikel 77 (2014/24/EU) en 94 (2014/25/EU) niet te implementeren.

https://www.internetconsultatie.nl/implementatiewetaanbestedingsrichtlijnen
Photo

Post has attachment
TRAINING | Basis (digitaal) aanbesteden

Kennismaking met (digitaal) aanbesteden en Werken met TenderNed. In de training wordt gewerkt met herkenbare praktijkcases. 

U wilt meer weten over aanbesteden, wat is een aanbesteding, waar vind ik de juiste informatie en hoe bepaal ik of de opdracht haalbaar en realistisch is? Hoe kunt u zich als ondernemer het beste voorbereiden? Voor zowel de beginnende als de gevorderde inschrijver biedt deze training de juiste basis, inclusief de tips en tricks uit onze dagelijkse praktijk. 

Aanbesteden, de drempel nemen waard! Inschrijven op aanbestedingen is een andere wijze van acquireren! Op enthousiaste wijze laten wij u kennis maken met de basisbeginselen van aanbesteden en krijgt u inzage in TenderNed, het digitale platform voor aanbestedingen. TenderNed is hét verplichte publicatiekanaal voor aanbestedende diensten om aanbestedingen te publiceren en kan gebruikt worden om het inschrijfproces volledig digitaal te laten verlopen. 

Voorafgaand aan onze training inventariseren wij uw specifieke wensen om in de training met voor u herkenbare voorbeelden te werken en te zorgen dat de training aan uw verwachtingen voldoet. 

Resultaat:

U beschikt over de juiste  theoretische basiskennis met betrekking tot aanbesteden en bent in staat om dit goed te vertalen naar uw eigen organisatie. 

Zicht op voor u relevante opdrachten door middel van een effectief zoekprofiel in TenderNed.

U kunt een goede afweging maken of u wel of niet kunt inschrijven.

U bent op de hoogte van uw rechten en plichten met betrekking tot het inschrijven op aanbestedingen en heeft een duidelijk beeld van de tijd en kosten hiervoor.

In een dagdeel nemen wij de basistheorie van aanbesteden en de globale werking van TenderNed met u door. De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod: 

Wat is een aanbesteding? 

Waar vind ik ze en wat is mijn bedrijfspotentieel?
Hoe bepaal ik of mijn organisatie een kans maakt?
Hoe werkt digitaal aanbesteden via TenderNed?
Welke actuele ontwikkelingen zijn er?
Na het volgen van deze training kunt u ervoor kiezen om de training “Werken met TenderNed” te volgen, hiermee realiseert u een verdieping op de door u opgedane kennis over het systeem van TenderNed. Onze trainers helpen u graag  met het juiste advies voor een vervolgtraining.

Praktische informatie:

Duur: 12.30 tot 16.00 uur (inclusief lichte lunch)

Kosten: € 250,- excl. btw per deelnemer

Locatie: Raamweg 22, 2596 HL Den Haag

Post has attachment
Het is van buiten nu ook zichtbaar. Ons kantoor op de Raamweg 22, heeft de nieuwe naam Tender Services Group met een nieuwe bestickering bekrachtigd. Laat horen, als u langs rijdt, wat u ervan vindt.
Photo

Post has attachment
In Friesland bij ons terecht? Dat kan Tender Services Group - Noord | Zuiderplein 4-6 te Leeuwarden | de koffie staat klaar!
Photo

Post has attachment
De Commissie van Aanbestedingsexperts is gelijktijdig met de inwerkingtreding van de Aanbestedingswet 2012, op 1 april 2013, van start gegaan. In overleg met de Commissie is geconstateerd dat het aantal klachten dat ter behandeling bij de Commissie is ingediend, in 2014 aanmerkelijk is toegenomen en dat uitbreiding van de capaciteit van de Commissie noodzakelijk is. In dat verband is per 1 april 2015 de heer mr.drs. Tsong Ho Chen als derde lid aan de Commissie toegevoegd.

http://www.tendernieuws.nl/aanwinst-voor-commissie-v-aanbestedingsexperts/

Post has attachment
Dit zijn onze toppers van de maand: Sanne de Jong als nieuwe adviseur, Klaske de Vries is sinds 1 maart vestigingsmanager op onze vestiging Noord Nederland, Paula Janzen is sinds 1 februari adviseur, Ianthe Groeneweg is sinds 1 maart onderdeel van onze flexibele pool. Katrien Verheggen is sinds 1 februari Manager Bedrijfsvoering en Mathijs Gerards is sinds 1 januari verantwoordelijk voor Business Development. Allemaal heel veel succes en ik ben er ongelofelijk trots op! ‪#‎zakenvrouwvanhetjaar
PhotoPhotoPhoto
2015-03-25
3 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded