Profile cover photo
Profile photo
SecuSoft
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
De Nederlandse BOA Bond is een petitie gestart waarin wordt verzocht om meer praktijkgerichte training voor alle buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA's). Daarnaast wil zij meer duidelijkheid over wat een BOA kan en mag. In twee dagen tijd is de petitie al bijna 250 keer ondertekend.
Lees meer: https://www.secusoft.nl/blog/boa-bond-pleit-voor-duidelijkheid

Volg SecuSoft op Facebook en je bent als eerste op de hoogte van branchegerelateerd nieuws!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Het kaf van het koren onderscheiden. Zorgen voor kwaliteit op het gebied van beveiliging en veiligheid, dat vinden wij bij SecuSoft belangrijk, net als u. Daarom hebben wij ons aangesloten bij brancheorganisatie de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Voor alle nieuwe klanten van SecuSoft die tevens lid zijn van de VEB hebben wij een leuke actie!

€ 100,- korting!
Meldt u zich aan voor de beveiligingssoftware van SecuSoft, dan regelt u voortaan uw planning en organisatie (evenementen, rooster), rapportage en communicatie in één handig systeem.
De voordelen van SecuSoft op een rijtje:

tijd en kosten besparen door effectiever werken;
planning, rapportage en communicatie op één plek;
(evenementen) plannen met o.a. overzicht op openstaande diensten en automatische toeslagenberekening;
verschillende werklocaties voor dezelfde klant in één factuur;
werken in een extreem beveiligde omgeving;
eenvoudig de juiste rapporten aanmaken;
mobiel zeer gebruiksvriendelijk én een App voor Android;
...en nog veel meer.
Aan alle nieuwe klanten van SecuSoft die hun VEB-registratienummer kunnen tonen berekenen wij geen setupkosten. Dat scheelt dus direct € 100,-!

SecuSoft is eenvoudig in gebruik, wordt afgestemd op uw wensen en is de meest complete software voor uw backoffice in de beveiligingsbranche. Het is een uniek systeem, en zeer aantrekkelijk geprijsd. Voor slechts 135,- euro per maand heeft u toegang tot alle functies en mogelijkheden van onze software. Twijfelt u nog? U mag het gratis uitproberen...

Privacywetgeving (AVG)
Ook SecuSoft heeft te maken met vernieuwde wetgeving rondom privacy: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In onze privacyverklaring kunt u lezen welke gegevens wij van onze klanten verzamelen, met welk doel wij dat doen en hoe lang wij deze gegevens bewaren.

Heeft u vragen over SecuSoft of wilt u zich aanmelden? Neem contact met met ons op via 085-1300760 of info@secusoft.nl en ga naar onze contactpagina. Volg SecuSoft op Facebook en u bent als eerste op de hoogte van het laatste nieuws rondom de nummer 1 planningssoftware in de beveiligingsbranche: SecuSoft!
Add a comment...

Post has attachment
Jij tevreden? Wij tevreden!

Voor een tevreden klant gaan wij ver... heel ver. We luisteren naar zijn wensen met betrekking tot het systeem en passen dingen aan. We doen er namelijk alles aan om de werkzaamheden binnen jouw bedrijf gemakkelijker en efficiënter te laten verlopen. En we reizen er zelfs voor naar Friesland...

Samen met Herman van der Zee van ZSecurity werden wij gevraagd een interview te geven aan Jouregio, de regionale nieuwswebsite van Joure, Friesland. Hier gingen wij graag op in, dus togen wij naar dit prachtige dorp, voor een gezellig gesprek en een lekkere bak koffie. En het resultaat? Dat zie je hier:

''
20-05-2018 JOURE – Herman van der Zee was al een tijd op zoek naar een softwareprogramma die zijn bedrijf kon inzetten in zijn beveiligingsvak. Hij kon echter niet het juiste programma vinden voor zijn bedrijf. Dit totdat hij in aanraking kwam met Leo Hoogma, eigenaar van SecuSoft. ZSecurity was nodig toe aan het digitaliseren van de informatiestromen binnen de beveiliging. ‘Wij liepen achter doordat wij alle rapportages op papier aan het schrijven waren, nu wordt niet alleen de rapportage digitaal geregeld, maar ook de facturatie. Dat scheelt heel veel tijd en werkuren.’

Vorig jaar kwam Herman in contact met Leo Hoogma. Vanaf toen is de samenwerking in een stroomversnelling gekomen. ‘Wat de doorslag voor mij gaf was de persoonlijke aanpak van het bedrijf. Wensen voor mijn bedrijf werden snel doorgevoerd in het programma zodat het gebruikersgemak ten goede komt. Naast het nieuwe programma wordt er aankomende week ook de nieuwe website van ZSecurity gelanceerd. Ook daar is Leo van SecuSoft verantwoordelijk voor.'
''

SecuSoft, een uniek systeem
Het wordt weer eens bevestigd: SecuSoft is echt unieke beveiligingssoftware, die wordt aangepast aan de persoonlijke wensen van de klant. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit drie verschillende lay-outs voor het tonen van het rooster en staan wij 24 uur per dag voor je klaar via WhatsApp. Maar er is meer. Met SecSoft ben je verzekerd van een veilige, vertrouwde werkomgeving. Jij behoudt als master account holder het overzicht en bepaalt wie wat mag zien. Ook heb je zicht op wat jouw medewerkers wijzigen of bekijken binnen het systeem. Wil je weten welke functies SecuSoft allemaal bevat? Kijk dan eens op onze Functies-pagina. Ben je benieuwd naar onze prijs? Die is zeer laagdrempelig en geschikt voor zowel grote als kleine beveiligingsbedrijven.

Investeer in een goed planninsgssysteem
Ben je nieuwsgierig naar wat ons systeem voor jouw beveiligingsbedrijf kan betekenen? Test SecuSoft dan gratis uit. Heb je vragen of wil je je direct aanmelden? Neem contact met ons op.

Jouw werk soepeler efficiënter laten verlopen, zodat jij je weer kunt concentreren op jouw bedrijf, dát is wat ons drijft. Vanuit zakelijk, maar ook vanuit persoonlijk belang.

Volg SecuSoft ook op Facebook en je bent als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
SecuSoft heeft een grote update gelanceerd:
Avond-, nacht-, weekend- en feestdagentoeslag wordt vanaf nu automatisch berekend!

Wil je weten hoe onze beveiligingssoftware zich vormt naar de wensen van jouw bedrijf? Lees dan onze nieuwste blog: https://www.secusoft.nl/blog/toeslagen-worden-automatisch-berekend.

Reken je nu nog handmatig uit welke toeslagen je medewerkers moet betalen, en voor hoeveel uur per dienst? Vanaf nu doet SecuSoft dat voor je! Test onze beveiligingssoftware gratis uit of meld je direct aan bij SecuSoft Security Software.

SecuSoft is een uniek alles-in-éénsysteem in de beveiligingsbranche. Bel met 085-1300760 of kijk op https://www.secusoft.nl/.
Photo
Photo
15-05-18
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
SecuSoft heeft wederom een nieuwe klant mogen verwelkomen: BMS Security!
Wel hadden de heren van BMS Security een tip voor ons, die wij ter harte namen. Weten waar dat over ging? Lees het in onze nieuwste blog: https://www.secusoft.nl/blog/welkom-bms-security.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een surveillant die met een auto controlerondes uitvoert in een bepaalde regio of op een bepaalde locatie (bijvoorbeeld een industrieterrein) wordt een mobiele surveillant genoemd. Hij of zij voert controles uit bij verschillende objecten zoals kantoren, technische installaties, bouwplaatsen etc, en kan ook werken op afroep.

Mobiele surveillance is samen met objectbeveiliging de meest afgenomen dienstverlening van beveiligingsorganisaties en het gebeurt met regelmaat dat je voor één opdrachtgever verschillende locaties aandoet tijdens de mobiele surveillance. Tot voor kort moest je dan elk surveillancerapport apart communiceren.

Combinatierapport
Maar SecuSoft heeft iets nieuws: het combinatierapport. Dit is een functie waarbij je meerdere surveillancerapporten in een keer aanlevert bij de opdrachtgever. Dit is erg handig wanneer je voor een en dezelfde opdrachtgever meerdere opdrachten per dienst uitvoert.

SecuSoft: altijd bij de hand
De auto waarmee jij je als beveiliger verplaatst, is natuurlijk voorzien van alle nodige communicatieapparatuur, waarmee je indien nodig hulpdiensten kunt inschakelen. Daarnaast werk je waarschijnlijk op een tablet of je mobiele telefoon (met SecuSoft-app) voor het opstellen en verzenden van rapportages. Beeld je eens in hoe handig het zou zijn als je meerdere rapporten in één combirapport zou kunnen aanbieden aan de opdrachtgever.

Ervaar SecuSoft zelf!
Probeer nu SecuSoft uit via de demoknop op https://www.secusoft.nl, of meld je vandaag nog aan bij het meest overzichtelijke en gebruiksvriendelijke rapportage-, planning- en communicatiesysteem: SecuSoft. Voor slechts € 135,- euro per maand maakt jouw beveiligingsbedrijf hier al gebruik van.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Met SecuSoft kunnen verschillende soorten rapporten gemaakt worden waarbij de datum, aanvang en einde dienst worden ingevuld en ook de naam van de klant/opdrachtgever. Al deze rapporten kunnen nu ook direct naar de klant/opdrachtgever worden gemaild. Denk hierbij aan de volgende rapporten:

Specifiek rapport
Dienstrapportage waarbij er in verschillende kolommen de tijdstippen en rapportage/bijzonderheden naast elkaar komen te staan.

Calamiteitenrapport/verdachte situatie
Extra rapport waarbij een ongewone of verdachte situatie gemeld wordt. Denk aan ruitschade, opengeknipt hekwerk, waterschade, stormschade of ander calamiteiten. Tijdstip aankomst en vertrek en namen van aanwezige personen kunnen worden ingevuld.

Ronderapport
Eenvoudig rapport die per controle/sluitronde kan worden ingevuld en naar de klant kan worden gemaild. tijdstip aankomst en tijdstip vertrek worden zo voor de klant inzichtelijk. Het type ronde kan worden ingevuld zoals begeleiding sluiting, brand- en sluitronde, opening pand, binnen-/buitenronde etc.

Surveillancerapport
Speciaal voor de mobiele surveillance heeft SecuSoft de mogelijkheid om nauwkeurig de tijdstippen en bijzonderheden van de mobiele surveillanten bij te houden. Vaste routelijsten/objectlijsten kunnen automatisch worden ingeladen. Zaken zoals aantal gereden kilometers, kilometerstanden, schade aan dienstauto en incompleet inventaris kan worden gerapporteerd.

Maak eens een 'proefrit' en ervaar SecuSoft zelf. Heb je genoeg gehoord en ben je al overtuigd van de vele voordelen van ons systeem? Meld je dan direct aan en profiteer direct van de uitgebreide plannings-, rapportage- en communicatiesoftware van SecuSoft!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bijlagen bij rapport toevoegen SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven
Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. Soms kom je als beveiliger dingen tegen die je wel kunt beschrijven, maar die je ook graag wilt laten zien. Aan je werkgever bijvoorbeeld, of aan de opdrachtgever van de beveiligingsopdracht. Het is dan prettig dat je een gemaakte foto direct kunt toevoegen aan het ronderapport. Die mogelijkheid is er bij SecuSoft Security Software.

Bijlagen toevoegen
Of je hebt iets geconstateerd waarvan het belangrijk is dat het bij het ronde- of surveillancerapport gesloten wordt. Ook dan is het fijn dat je (maximaal 3) bestanden/foto's kunt toevoegen per rapport. Bij SecuSoft lever je dus niet alleen netjes de volgende rapporten aan, ook eventuele bijlagen zitten er direct bij opgeslagen. Dit is mogelijk bij alle:

- Surveillancerapporten
- Ronderapporten
- Dienstrapporten
- Alarmbonnen
- Calamtiteitenrapporten

Ontdek de voordelen van SecuSoft
Ervaar SecuSoft zelf en maak gratis een testaccount aan. Heb je vragen of wil je direct met je beveiligingsbedrijf gebruik maken van dit handige alles-in-eensysteem? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085-1300760 of mail naar info@secusoft.nl.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Bij woorden als backofficesysteem, online portaal en "in de cloud" denk je misschien aan grote beveiligingsbedrijven, met 100 medewerkers of meer. Maar SecuSoft is er voor álle particuliere beveiligingsorganisaties, groot en klein. Het bewijs? Onze lage prijs. Ontdek SecuSoft en oordeel zelf.

Al vanaf één medewerker
SecuSoft loont zich al bij een eenmanszaak. Ook beveiligins-zzp'ers moeten immers facturen opstellen en offertes maken, en dat gaat eenvoudig en snel met SecuSoft. Je stelt een printklare offerte of factuur op, voorzien van je bedrijfslogo en een overzichtelijke prijs(opgave), waardoor je ook als kleine zelfstandige direct een professionele indruk maakt.

Uniek in volledigheid
Er is geen systeem zo uniek in zijn volledigheid als SecuSoft. Zo heeft ons Security Softwaresysteem functies als POL rapport, waar de praktijkopleider van het bedrijf de competenties van de beveiligingscursist noteert. Met de uitgebreide aanvullende functie Voortgangsrapport is daarnaast middels een statusbalk inzichtelijk hoeveel procent van de praktijkopleiding de student heeft voltooid.
Door handig gebruik te maken van slimme technieken die via een API-koppeling GoogleMaps raadplegen, kan SecuSoft daarnaast bijvoorbeeld automatisch de gereden kilometers berekenen die elke medewerker per dienst rijdt. Hiervoor hoef je slechts het woonadres van de beveiliger en het te beveiligen adres in te voeren.

Veiligheid online voor veiligheid offline
Omdat je in het backofficesysteem privacygevoelige informatie verwerkt en opslaat, is online beveiliging van het grootste belang. Dat kun je met een gerust hart aan ons overlaten. SecuSoft maakt gebruik van een High Performance PCI-DDS Compliant server, welke staat opgesteld op een zwaar beveiligd datacentrum binnen Nederland. Elke klant van SecuSoft krijgt een eigen database en is verzekerd van een SSL-certificaat, waarmee gegevens versleuteld (encrypted) worden verzonden. Dat houdt in dat deze van buitenaf niet gelezen of gewijzigd kunnen worden.

Ontwikkeld voor en door beveiligers
SecuSoft Security Software is ontwikkeld door voormalig beveiliger Leo Hoogma. Dankzij zijn jarenlange en gevarieerde werkervaring in de beveiligingsbranche, weet hij als geen ander hoe essentieel communicatie binnen de beveiliging is, en hoe belangrijk goede (specifieke) rapportage.
Als eigenaar, en houder van het master account, kun je alle denkbare instellingen zelf wijzigen. Maar heb je daarnaast specifieke wensen betreffende ons systeem, dan passen wij dit in overleg met jou aan. Wij zijn bereikbaar per vaste telefoon of e-mail, maar ook te allen tijde via WhatsApp.

De laagste prijs
SecuSoft is één van de goedkoopste, zo niet de allergoedkoopste, op het gebied van een alles-in-een backofficesysteem.
Je betaalt slechts € 135,- euro per maand excl. btw, plus eenmalige startupkosten van € 100,- excl. btw. Voor dit bedrag maak je gebruik van alle functies in het systeem, inclusief onze SecuSoft app, welke te downloaden is in de Playstore voor Android, en binnenkort beschikbaar komt in de Appstore.

Ervaar het zelf
Twijfel je of SecuSoft geschikt is voor jouw bedrijf? Maak dan eens een testaccount aan. Het is gratis en je kunt zo alle functies ervaren. Direct aanmelden? Bel met Leo Hoogma van SecuSoft via 085-1300760 of mail ons op info@secusoft.nl.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded