Profile cover photo
Profile photo
Magyarországi Dúlák Egyesülete
About
Posts

Post has attachment

A Magyarországi Dúlák Egyesülete (MODULE) egy 17 éves múltra visszatekintő szervezet. 2004-től indított képzésein eddig több mint háromszázan vettek részt.

http://module.hu/az-egyesulet/kepzesek
Képzések
Képzések
module.hu

Post has attachment

Post has attachment
Az augusztusi képzésünk sikeresen lezajlott. A következő képzésünk szervezés alatt áll. Kérjük, hogy az aktuális információkért, hírekért kövesd a Facebook oldalunkat és a honlapunkat!
Jelentkezni és érdeklődni a module[kukac]module.hu e-mail címen lehet.


http://module.hu/ajanlo/programajanlo/68-dulakepzes-2018

Post has attachment
Amennyiben már megérintett a születés csodája és a lelked mélyén érzed, hogy segítőként részese szeretnél lenni, akkor várunk szeretettel 5 napos dúlaképzésünkre, amely ezúttal Szegeden az Élet-Más-Képp Közhasznú Alapítvány szervezésében az EFOP-5.2.2.-17-2017-00085 számú projekt támogatásával a "PrograMOM Szeged" keretén belül valósul meg kedvezményes áron: 40.000 Ft/fő

Post has attachment
"Kedves Érdeklődők!
Tájékoztatunk benneteket, hogy a 2018. május 26-30. között Szegeden tartandó dúlaképzésre a létszám megtelt!
További regisztrációt erre az alkalomra sajnos nem tudunk fogadni.
Örömmel várjuk azok jelentkezését, akik a jövőben szívesen részt vennének hasonló képzésen a module[kukac]module.hu e-mail címen.
Az érdeklődőket előzetes regisztrációs listára jegyezzük fel és számukra névre szóló meghívót küldünk majd a következő programra.
Megértéseteket köszönjük!"

Post has attachment
Gratulálunk Gálik Zsuzsinak, egyesületünk békéscsabai tagjának a nagyszerű program megszervezéséért, és köszönet minden résztvevőnek valamint a közönségnek is az esemény és ezáltal az ARANYÓRA fontosságának támogatásáért!

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded