Profile cover photo
Profile photo
shida rahman
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment
~~ happy birthday ibu tersayang ~~
ok nak cite pasal birthday lagi..kali ni ibu tersayang pada cuti tahun baru yg lalu..1jan...bawak ibu g makan2 jugak..makan dekat absolute thai kat ioi jugak..ok jom tgk gmbar.. cukup korum...semua anak menantu ada.....alhamdullilah... balik umah baru kita ...
Add a comment...

Post has attachment
~~ besday hubby ~~
14 jan 2018 asssalamualaikum...apa kaba semua....bnyk cite nak cite ni..hahahha.... ok first,nak cite yg paling latest kan..sambutan birthday hubby kita..yeayy menjadi juga surprise kami anak beranak nak bagi hadiah kt hubby.... birthday 14hb jan yg lalu..s...
Add a comment...

Post has attachment
~~ ammar darjah 1~~
assalamualaikum dan selamat tahun baru semua..xterlewat lagikan nak ucap.....ok tahun 2018 tahun paling dinantikan dan tahun suspen juga..sbb anak bujang mama dah darjah 1..sblum masuk sekolah hari tuh,macam2 yang bermain kat benak fikiran mama ni..macam ma...
Add a comment...

Post has attachment
~~ balik kg,kenduri kawin n ke penang ~~
ok selamat bercuti sekolah adik2 semua....mak pak mesti penin pala kan nak memikirkan budget utk persiapan sekolah nanti..tahun depan anak aku dua org bersekolah,uihhh terasa ko duit tu mengalir macam air..weekend baru ni dah shoping baju sekolah dekat 3++ ...
Add a comment...

Post has attachment
~~ happy graduation day ,amar ~~
sabtu 18hb nov selamatlah anak bujang mama tamatkan persekolahan tadikanya.ada majlis penyampaian sijil di panggung percubaan upm...abam ammar masuk 2 acara..tarian pop yeh yeh n hindustan..kemain kau berjoget atas pentas tu ye....hihihih..next week lastlah...
Add a comment...

Post has attachment
~~ nora leather plaza n floating market ~~
ok jom jom kita sambung lagi..tgh mood rajin ni.....kita dah rehat2 semua kita nak g nora leather plaza lak.....kat sini pelbagai barangan kulit n souvenir,tshirt2 ada dijual..tapi bagi aku harga rasa agak mahal juga..hohohohoh.... suasana di nora leather p...
Add a comment...

Post has attachment
~~ hari bertolak,imigration, bee farm n cek in hotel ~~
assalamualaikum..ok skrg tgh ada mood sikit..jom kita sambung kisah hatyai...kami bertolak pada 19 okt (khamis) lebih kurang jam 10 malam...sebanyak 2 biji bas dari caravan serai (travel ejen yang dilantik oleh pusat asasi).... sempat berselfie di atas bas ...
Add a comment...

Post has attachment
~~ lawatan ke pusat tahfiz ittifaqiyah ~~
ok...kita hold sekejap kisah ke hatyai tu dlu ye...kita cerita kisah yg gambarnya lama terperam dah..ada gambar boleh buat bahan cerita kan....bukan apa,utk kenangan semua tu...kenangan di masa tua nanti kan.... pada hari ke tiga kejadian kebakaran ni,terge...
Add a comment...

Post has attachment
~~ teaser : hatyai ~~
itu dulu ye..nak kumpul kerajinan dulu nak update kat blog..hihihih...
Add a comment...

Post has attachment
~~ jalan2 naik mrt baru ~~
kalau dah cerita xleh nak brhnti  pulak dah..hihih..k ni nak cite kami jalan2 naik mrt kajang -sg buluh yg baru tuh..masa bulan 8 hari tuh tiket separuh harga...dari kajang ke sg buluh rm 13.50 sehala utk sorang..so setengah harga just kena rm 6++  je... pu...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded