Profile cover photo
Profile photo
Jacob Nordfalk
1,562 followers -
Java, Android... & esperanto
Java, Android... & esperanto

1,562 followers
About
Jacob's posts

Post has attachment
Fem af mine studerende på +DTU Diplom har lavet dette lille spil for foreningen Skoleliv I Nepal, der stillede det som en opgave på vores #app-ønskedage.
Spillet illustrerer nogle af de vanskeligheder man kan komme ud for på som fattig skolelev på landet landet. Det er lige udkommet, tag godt imod det :-)

Post has attachment
Tre bona kaj amuza 😁

Post has shared content

Post has shared content
De tunge teorier inden for ledelse, organisation og strategi bliver sat i spil med leg og humor, så ny forståelse og mening af forandringer i organisationer, ledelse og strategi udvikles og udvikler nuværende og kommende ledere til morgendagens udfordringer

Post has attachment
Bingo, det kan jo være svært at regne ud
Photo

Post has shared content
Oqipos udsendt har været til Danmarkspremiere på en Internet-forbedret måde at distribuere gode fødevarer på. Han er tilfreds. Med lidt held får folk i København, Nordsjælland og trekantsområdet samme fine mulighed i løbet af 2017.

De næste 4 år bliver spændende..... især hvem mon USA vælger at erklære krig mod, om 3 år ?

Post has attachment

Post has attachment
Har lige købt to Go4D C1-Glass.
De fungerer faktisk ret godt: De er hurtigere og nemmere at sætte telefonen i, og andre kan følge med i hvad man ser hvilket er et meget stort socialt plus. Og så kan de være i en jakkelommen når man ikke bruger dem.
På minussiden: Periferisynet mangler (dvs man kan ikke få kvalme ;-), og i et lyst rum ser man støv etc på skærmen da der jo ikke er afskærmet for udefra kommende lys.
#cardboard #3dbriller

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded