Profile cover photo
Profile photo
miHealth Store
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
miHealth naar tevredenheid toegepast door zorgcentrum

Zorgcentrum Irishof maakt sinds enige tijd naar tevredenheid gebruik van de miHealth. In deze video komen diverse professionals binnen het zorgcentrum aan het woord.  Bekijk hier hun verhaal en de resultaten die het voor hen teweeg heeft gebracht.

De R zit weer in de maand

Je hebt vast wel eens gehoord van de uitdrukking 'de R zit weer in de maand'. Griep, snotneuzen, enzovoort liggen voor veel mensen weer op de loer. Voor ons een goed moment om stil te staan bij de 'immunity cycle' welke je vindt op de miHealth Lite.

Deze uitgebreide cycle heeft vooral betrekking op virussen, griep of bacteriën en het vergroten van de weerstand. Bekijk voor meer informatie de video-instructie, waarin onder andere deze cycle wordt toegelicht:
http://www.mihealthstore.com/edities/mihealth-lite/

Post has attachment
Harrey Massey, CEO en oprichter van NES Health (de producent van de miHealth Lite), geeft zijn visie op de miHealth.

http://www.mihealthstore.com/harry-massey-introduceert-de-mihealth/

Post has attachment
Klaas de Vries vertelt over zijn ervaring met de miHealth Lite Sport

Klaas de Vries (47) doet al jaren aan hardlopen, ook in wedstrijdverband. Zijn favoriete afstand is de 400m. Hij traint veel, minstens vijfmaal per week. Sinds 2010 stond zijn persoonlijk record op 57,47 sec. Tot een vriendin hem wees op de miHealth Lite. Dit apparaat zou hem misschien helpen wat sneller te herstellen van een zware training. Sinds maart 2013 gebruikt Klaas de miHealth Lite zo’n 1 tot 2 keer per 14 dagen.

 Wilt u weten wat de miHealth Lite voor Klaas de Vries betekent? Lees zijn volledige verhaal op miHealthstore.com

Post has attachment
Rond deze tijd bereiden diverse topsporters zich voor op hun aankomende seizoen.

De miHealth Lite wordt door diverse sporters toegepast in het ondersteunen van hun top-prestaties. Een goed moment om de miHealth Lite Sport onder de aandacht te brengen.

Bekijk hier de instructievideo van de miHealth Lite Sport.

Post has attachment
Sneller herstel door innovatieve techniek

Emrik Suichies, fysiotherapeut en eigenaar van Fysio4U in Sneek, werkt nu 2 jaar met de miHealth en de resultaten zijn geweldig. “Het aantal behandelingen om van klachten af te komen is meestal 10 of 11. Met dit apparaat zijn het er nog maar 6.” Goed voor de patiënt dus, maar ook voor de arts en therapeut, vindt Suichies.

Lees dit volledige artikel op onze website:

http://www.mihealthstore.com/sneller-herstel-door-innovatieve-techniek/

Post has attachment
Opening eerste miHealthstore in Sneek

Onder het genot van een glaasje champagne is op 5 september de eerste miHealthstore Nederland feestelijk geopend in Sneek. In de miHealthstore kunnen geïnteresseerden niet alleen meer uitleg krijgen over de miHealth, maar ook zelf ervaren wat dit innovatieve device doet. Kom langs op het Kleinzand 163 en ervaar wat de miHealth voor u kan betekenen.

Bekijk hier de foto's van deze unieke mijlpaal:
http://www.mihealthstore.com/opening-eerste-mihealthstore-sneek/

Post has attachment
miHealth Lite instructievideo

De basis functies op de mihealth lite geven alle energiesystemen in het lichaam de kans om optimaal en sneller te herstellen. Oude kennis verweven met de nieuwste innovatie op het gebied van informatie geneeskunde wordt met de mihealth lite in Nederland op de kaart gezet!

Bekijk de instructievideo op de miHealth Lite website:
http://www.mihealthstore.com/mihealth-lite-instructievideo/

Opening 1e miHealthstore Nederland in Sneek

Op 5 september opent de eerste miHealthstore Nederland in Sneek, Kleinzand 163, vlak naast de praktijk van Fysio4U.
 
De miHealthstore is een ontdekkingswinkel waar u persoonlijke informatie kan vinden en u het innovatieve wellness apparaat, de miHealth Lite, zelf kunt ervaren. Mis deze kans niet!
 
Voor alle duidelijkheid: de miHealth is een hulpmiddel, geen vervanging van een arts. Bij twijfel adviseren wij de mensen naar een fysiotherapeut of huisarts te gaan. We geven informatie u krijgt de kans om te ervaren wat de miHealth doet. We nodigen daarom ook iedereen uit om langs te komen.

Voor meer informatie of de openingstijden van de miHealthstore, kijk op www.mihealthstore.com

Post has attachment
miHealth Lite beschikbaar

De miHealth Lite, ‘the new generation’ op het gebied van gezondheids-ondersteunende apparatuur is vanaf nu voor u beschikbaar.

Benieuwd wat de miHealth Lite voor u kan betekenen?

Ontdek meer op onze nieuwe website: http://www.mihealthstore.com/
Wait while more posts are being loaded