Profile cover photo
Profile photo
Peter van Ginkel
15 followers -
Kunstenaarsbenodigdheden Kunstenaarsmaterialen kunstenaars schilderen tekenen lijsten grafiek etsen
Kunstenaarsbenodigdheden Kunstenaarsmaterialen kunstenaars schilderen tekenen lijsten grafiek etsen

15 followers
About
Posts

Post has attachment
Velen in onze klantenkring komen al sinds jaar en dag in onze winkels, maar wist je dat je ook gewoon vanuit thuis jouw favoriete kunstenaarsbenodigdheden kunt bestellen in onze webshop? 

Post has attachment
Eigenlijk heel leuk om te zien hoe een ander met bepaalde producten om gaat. Jessica Fine werkt met de A-kwaliteit acrylverf van Old Holland Classic Colours, welke toevallig momenteel in de aanbieding zijn bij Peter van Ginkel! Bekijk de aanbieding op http://www.petervanginkel.nl/?id=2149

Post has attachment
"Ik kan binnen de lijntjes!" Weet je nog hoe blij je daarom kon zijn? Dit gevoel kan nu weer opgewekt worden met de nieuwe hit: het kleurboek voor volwassenen. Een dagje geen inspiratie? Verstand op nul en inkleuren maar! En goed nieuws: wij geven 25% korting op kleurpotloden! Webshop: http://www.petervanginkel.nl/?id=618 

[De kleurboeken voor volwassenen verkopen wij NIET in onze winkels, we vinden het vooral een leuk nieuwtje om met jullie te delen]

Post has attachment
Wij hebben ons laten vertellen dat deze aanbieding uniek in zijn soort is in Nederland. Nog niet eerder is een ezel voor zo'n mooie prijs aangeboden! Benieuwd naar de specificaties? Bekijk het snel op onze website!
http://www.petervanginkel.nl/?id=2150

Post has attachment
Krijgen jullie ook spontaan zin om te schilderen van dit filmpje? Wat een sfeertje weet onze trouwe klant Jennie Smallenbroek - Kunstschilder neer te zetten bij haar Masterclasses, Schilderlessen en Workshops in het Classic Art Atelier. 

Post has attachment
Gels en Mediums. Wat is het verschil? Wanneer gebruik je welke? hoe gebruik je ze? Lees het op petervanginkel.nl.
Waar ga jij voor? Gels of mediums? En waarom? Laat het achter in een reactie!

Post has attachment
Wat vind jij het grootste voordeel van tempera verf?
-- PVG tempera is een tempera verf gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Verkrijgbaar in 14 onderling goed mengbare kleuren. Droogt op tot een matte film. Bindmiddel, natuurlijke grondstof en cellulose. Eigenschappen, dikvloeibaar. Zeer lichtechte pigmenten met een hoge kleurkracht. Droogt op tot een niet watervaste matte film. Het product is volledig biologisch afbreekbaar.

Post has attachment
Nog 6 likes te gaan en dan heeft de Facebookpagina van Peter van Ginkel 3.000 likes! Deel dit bericht en zorg ervoor dat nog meer kunstenaars en creatievelingen op de hoogte kunnen worden gehouden van tips, nieuws uit de kunstwereld en inspirerende voorbeelden! 

Post has attachment
Het Tate Museum in Londen biedt de mogelijkheid om ś nachts door de zalen te dwalen, in het donker. Om alles te bekijken op je eigen tijd. Door robots aan te sturen vanaf je bank. Cultuurpers vertelt er meer over! In welk museum zou jij wel eens rond willen dwalen als het leeg is? 

Post has attachment
Bladgoud is goud dat tot een dikte van 0,0001 mm is geplet waarbij het hameren grotendeels nog steeds handmatig gebeurt. Om het bladgoud goed te hanteren (zorgen dat het niet scheurt), is een zeer verfijnde techniek vereist. Het bladgoud kan, naar gelang de toepassing, met verschillende bindmiddelen gehecht worden: Mixtion op oliebasis, gelatine/eiwitten op waterbasis en met een kunsthars op acrylbasis. 
Waar gebruik jij bladgoud voor? En hoe gebruik jij het het liefst? 
Wait while more posts are being loaded