Profile cover photo
Profile photo
Jaume Margalló
332 followers
332 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has shared content
+Josep Maria Sentís Bleda Llegeix això de'n
+Jobove Reus un amic meu, i així podràs valorar més bé els teus referents. I seguir criticant però amb una ajut de l'hemeroteca.
S’ENFADEN ELS DE JUNTS PEL SÍ, PER NO SECUNDAR ELS PRESSUPOSTOS, PERÒ…. (TIREM D’HEMEROTECA)

Junts pel Sí i el Partit Popular van vetar el debat per una educació pública i de qualitat. Unitat d'acció finalment a Junts pel Sí (JxSí) per rebutjar la proposició de llei de Catalunya Sí que es Pot (CSQP) per retirar els concerts educatius a les escoles que segreguen per raó de sexe a través d'una modificació de la llei d'educació de Catalunya (LEC). Els 62 diputats independentistes han votat finalment junts per tombar –gràcies també als vots del PP i l'abstenció de C's– la iniciativa presentada per CSQP.

Junts pel Sí s’ha dividit en la votació sobre el monument franquista plantejada per la CUP, que ha quedat aprovada per un sol vot de diferència. Els diputats de CDC, en boca de Meritxell Roigé, han defensat que els tortosins decideixin sobre el tema en una consulta. La CUP, PSC i Catalunya Sí que es Pot han votat a favor de la retirada immediata, el PP en contra i Ciutadans s’ha abstingut.

Junts pel Sí es divideix en les votacions sobre la derogació de la reforma laboral. Els diputats de CDC s'han abstingut, els d'ERC hi han votat a favor i els independents s'han repartit ambdues opcions. Per segona vegada aquesta legislatura s'ha vist als diputats d'ERC i als de CDC votar de manera diferent.

Junts pel Sí recolza per error augmentar el finançament a les guarderies. Junts pel Sí (JxSí) ha tornat a evidenciar la seva fragilitat parlamentària durant la votació d'una moció sobre educació. Després de fer-li perdre la primera votació de la legislatura arran de la polèmica privatització de la companyia Aigües Ter-Llobregat (ATLL), la CUP ha tornat a deixar en minoria aquest dijous la coalició que recolza el Govern al sumar-se a la resta de l'oposició en un text del PSC que demana a la Generalitat que reconsideri els tancaments de línies de l'escola pública previstos per al curs que ve, i que es comprometi a no suprimir de forma unilateral cap d'aquestes línies i a mantenir-les en el procés de preinscripció. Junts pel Sí s'ha quedat sola en el 'no'.

El Govern aposta per traslladar Junts pel Sí a Madrid si hi ha eleccions. La consellera de Presidència i portaveu Neus Munté recorda que quan ERC i CDC s'han presentat juntes, "han obtingut un resultat excel·lent", si el que pretenen els de JxS és l’indepèndencia, que treu a cap aquesta postura, per altra banda la CUP ni s’ho planteja.

Junts pel Sí mobilitza la 'societat civil' contra la CUP. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s'ha reunit al Palau de la Generalitat amb els presidents de l'ANC, Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència per tractar el bloqueig de la CUP Pressupostos i de les conseqüències que pot tenir per al procés sobiranista.

Si volem sortir de la crisi i anar cap a la República Catalana, no podem fer la puta i la Ramoneta, com els interessa a alguns polítics aferrats a la mamella de la vida. Altres que fa dos dies que estan en aquest circ miren mes cap a les millores socials, no sé si ho aconseguiran, però al menys ho intenten, al menys i aquí està el quit de la qüestió, poder intervenir en aquest pressupostos, en fi el temps posarà a la gent al seu lloc.
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Photo

Post has attachment
És el procés un frau?
És el procés un frau?
edgarfdz.wordpress.com

Post has attachment
From the Star Wars app.
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Que os parece la expansión? Hay cartas muy buenas!
Wait while more posts are being loaded