Profile cover photo
Profile photo
VELO Ryu Ha
2 followers
2 followers
About
Posts

Uitnodiging VELO Ryu Ha kamp
Ook dit jaar gaan we weer met VELO Ryu Ha op kamp. Alle kinderen die tijdens het kamp in de leeftijdsgroep van 5 tot en met 13 jaar vallen, mogen mee! Tijdens het kamp gaan we samen met Thor op bezoek bij de Vikingen.
We gaan dit jaar op 8, 9 en 10 september en onze basis is ook dit jaar weer in Loon op Zand, nabij de Efteling. We zijn blij te melden dat deze locatie op korte reistijd ligt.
De kampcommissie is inmiddels vol enthousiasme begonnen met de voorbereidingen voor het kamp. Onze ervaren kampleiding kookt, regelt, organiseert, maar zorgt vooral voor de kinderen. Daarom zijn we blij dat veel van onze vrijwilligers van vorig jaar nu ook weer meegaan.
Tijdens het kampweekend gaan we creatief te werk, strijden we tegen elkaar in spelvormen, gaan we laat naar bed en wordt er een bonte avond georganiseerd. Tijdens deze avond mogen jullie je creativiteit de vrije loop laten gaan. Kan jij goed dansen, ken je een leuke mop of ben je heel erg goed in toneelspelen of kun je het publiek vermaken met een zelf gezongen liedje? Het kan allemaal! Natuurlijk kun je hier nu al over na gaan denken zodat je kan stralen op het podium tijdens ons kamp. Heb je extra dingen nodig? Bijvoorbeeld een verzoeknummer, dan kun je dit altijd aan ons doorgeven. Tijdens het kamp zelf weten we dit vaak ook nog wel te regelen.
De ouderavond zal plaatsvinden op maandag 22 mei van 19.30-20.30 uur in de Bestuurskamer bij VELO. Tijdens deze avond zal informatie gegeven worden over het kamp en is er de gelegenheid om vragen te stellen.
Het inschrijfformulier is geplaatst op de website (www.veloryuha.nl/kamp). Klik onderaan op het inschrijfformulier op versturen wanneer deze is ingevuld en het komt direct bij de kampcommissie terecht. Na inschrijving zal u binnen 2 weken een bevestiging ontvangen. Indien u GEEN bevestiging heeft ontvangen, verzoeken wij u te mailen naar kamp@veloryuha.nl. De uiterste inschrijfdatum is zondag 2 juli 2017. Er is plaats voor 100 kinderen maar schrijf je op tijd in voor een betere voorbereiding en voor zekerheid van een plekje tijdens dit geweldig leuke kamp.
De bijdrage voor kamp bedraagt dit jaar €60,-. U begrijpt waarschijnlijk dat dit bedrag slechts een deel van de kosten kan dekken. U kunt het kampgeld overmaken naar IBAN nummer NL24 RABO 0157 0100 31 (LET OP: dit nummer wijkt af van het rekeningnummer voor de contributie).
We hopen dat er veel (en zo mogelijk alle) kinderen mee gaan.
(mochten de kosten een probleem vormen neem contact op met Albert Swart tel.: 070-3361830)
Voor overige vragen aan de kampcommissie kunt een email sturen naar: kamp@veloryuha.nl. .
Indien u uw kind heeft ingeschreven voor het kamp, ontvangt u uiterlijk zondag 20 augustus 2017 een brief met verdere informatie over het kamp.
Met een vrolijke kampgroet,
Namens de kampcommissie,
Gerard Flinterman
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded