Profile cover photo
Profile photo
Creative Cave
3 followers
3 followers
About
Creative Cave's posts

Post has attachment
Bestil hos CreativeCave.dk og få en lille overraskelse i din pakke! :D Kom gratis ind på Bolig- og Livsstilsmesse i Odense Congress Center.
Weekenden d. 24. - 26. oktober skal Creative Cave på Bolig og livsstilsmessen, derfor sender vi frem til messen 2 stk. VIP adgangkort med i vores pakker! 

Vil du også gerne have gratis adgang til messen? - Så læg en bestilling på www.CreativeCave.dk allerede i dag. 
Photo

Post has attachment
Succesen på de sociale medier: Skammel med print! 
Denne fine skammel er første produkt i en forhåbentlig længere serie af møbler, hvor der bliver printet dekorative motiver direkte på. Ingen folie, ingen montage, flotte klare farver og noget de andre ikke har. ;-)

Skammelen kan købes på www.creativecave.dk 
Photo

Post has attachment
Det nyeste skud på stammen. Creative Cave er en del af Foliekniven.dk, og sælger spændende og unikke ting til din indretning. Køb bl.a. wallstickers, plakater og skammeler med print. Klik dig ind og tag et kig omkring.

Post has attachment
CreativeCave.dk er en webshop for alle der kan lide unikke ting. Lav dine egne wallstickertekster, vælg blandt vores flotte wallstickerdesigns (som der løbende kommer nye af), få printet dine familie- eller feriebilleder på lærreder. 

Der er også en masse for de mindste i familien. Køb f.eks. vores flotte tal- og alfabetplakater i forskellige designs så der er til enhver lille dreng eller pige. 

Creative Cave sælger også supersuccesen: Skammel med print. Her transformeres en kedelig skammel til et designstatement. Den findes både i en voksen- og en børneudgave, hvor der på børneudgaven bliver skrevet barnets navn. Mere personligt bliver det ikke. 

CreativeCave.dk er en del af Foliekniven.dk, en succesfuld webshop, der har eksisteret i 10 år, med salg af folie, skilte, bannere, klistermærker m.m.   
Photo
Wait while more posts are being loaded