Profile cover photo
Profile photo
Ida Puanstoberi
93 followers
93 followers
About
Posts

Post has attachment
Rizq Ke Klinik Dr Nadir
Klinik Wangsa sebenarnya. Famous among ibu ibu yang beranak kecil yang kerap batuk. Me tak terkecuali lah. Bawa kaptenRizq ke klinik ni masa umur dia nak masuk 5 bulan. Masa tu 1st time dak Rizq kena batuk. Lepas inject pnuemococal kena batuk plak dia. Mak ...
Rizq Ke Klinik Dr Nadir
Rizq Ke Klinik Dr Nadir
puanstoberi.blogspot.com

Post has attachment
Selamat Hari Raya 2018
Selamat Hari Raya 2018
Selamat Hari Raya 2018
puanstoberi.blogspot.com

Post has attachment
2 Years Old Boy Photo Shoot
Rizq dah nak turn 2 tak lama lagi. So, jom kita carik idea apa props yang akan kita gunakan utk photo shoot tahun ni. Last year, idea je ada di sini . Tapi, yang jadi adalah begini . Best gak studio photo shoot  ni. Jadi, tahun ni mak Rizq decide untuk stud...
2 Years Old Boy Photo Shoot
2 Years Old Boy Photo Shoot
puanstoberi.blogspot.com

Post has attachment
Sayangi Gigi Anda
Berapa batang gigi susu? 20 batang! Berapa batang gigi kekal? 32batang! Kalau gigi kekal dah cabut, apa akan jadi? Takde lah gigi sehingga akhir hayat. Haaaaa.... For the 1st time ever ni. Selepas berpuluh tahun tak cabut gigi. Akhirnya mak Rizq pergi cabut...
Sayangi Gigi Anda
Sayangi Gigi Anda
puanstoberi.blogspot.com

Post has attachment
Pesta Buku 2018 - PWTC
Yey! Pesta buku datang lagi. Setiap tahun dari tahun 2000 kot, tanpa gagal mak Rizq gi pesta buku ni. Kecuali masa tahun 2016. Masa tu memang lah pregnant pun. Pulak tu depa pi buat kat Maeps sanun. Memang tidak lah nak pergi. Last year pegi. Sbb dah buat k...
Pesta Buku 2018 - PWTC
Pesta Buku 2018 - PWTC
puanstoberi.blogspot.com

Post has attachment
Bila Si Kecik Tak Tahan Panas
Ada anak kecik ni, keperluan dan keselesaan anak jadi keutamaan kita. Seharusnya lah kan. Walau ada kak bawang akan kata - tak payah diajar budak2 ni selesa2 sgt. Nanti jadi mengada-ngada. Biar laaa... Lantak laaa..... Ala. Semua budak pun tak tahan panas, ...
Bila Si Kecik Tak Tahan Panas
Bila Si Kecik Tak Tahan Panas
puanstoberi.blogspot.com

Post has attachment
Tak Check Up Anak Di KKIA
Kalau saya taknak check anak di KKIA, boleh tak? Bagaimana prosedur nya? Di mana tempatnya? Okay, lemme share with you mommy, my experience yang tak check up anak di KKIA. Rizq Iskandar dilahirkan di UKMSC. UKMSC ni private specialist under PPUKM. Sebenarny...
Tak Check Up Anak Di KKIA
Tak Check Up Anak Di KKIA
puanstoberi.blogspot.com

Post has attachment
#menukaptenRizq : Nugget Ayam Homemade
Memang terasa cam "wow! mak berjaya buat nugget ayam"  *Pom..pom.. keluar belon segala macam kat FB tu* Kan skrg ni ramai je orang viral segala mak neka boleh homemade. Be it nugget ka, sosej ka, mayonis ka sos cili ka. Cuma tu lah. Rajin tak rajin nak buat...

Post has attachment
Cek Dari NuffNang
Macam kakak up dekat status FB kakak semalam - its been loooonggg time kakak tak claim cheque dari NN nih. Dah dkt 3 tahun kot nya. Kumpul 3 tahun baru bleh claim. Haha. Dan macam kakak cakap juga, kakak bukan lah advert blogger yang tetiap bulan duit masuk...
Cek Dari NuffNang
Cek Dari NuffNang
puanstoberi.blogspot.com

Post has attachment
#kaptenRizqkeSabah : Pulang Mari lah Pulang
Day 5  4 Disember 2017. Hari terakhir untuk family trip di Sabah. Phew. 5 hari 4 malam. Puas lah ke sana ke mari. Pengalaman travel wif si kecik yang berusia 18 bulan (1 tahun setgh). U know what, infant who is direct feeding; is less cranky while travellin...
Wait while more posts are being loaded