Profile cover photo
Profile photo
Sharifah Shahirah
About
Posts

Post has attachment
short escape?
Hi Assalamualaikum :) So, this is my first post (2016). ive a lot stories to share but i dont have time to do so.  i feel really weird putting this on here because i know nobody will read it,only i thought about it for ages........(why am i so full of mysel...

Post has attachment

Post has attachment
mahasiswi
Assalamualaikum. hi people! its been a loooooongggggggg timeeeeeeee tak update blog. university's life sangat pack. sebab apa? sebab.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - semua benda kena buat sendiri and takde orang nak suap kau macam kat...

Post has attachment
life after spm
Assalamualaikum. Hi. Life after SPM or life after school.  Harini aku rasa nak share pasal life aku lepas spm ni. serious best kehidupan lepas spm ni. orang asyik cakap sekolah lagi best daripada duduk rumah mereput dalam bilik online 24/7. mak aiii  bagi a...

Post has attachment
dah tak debar :)
Assalamualaikum. debaran 3/3/2015 dah habis! felamaks kecut perut time tunggu kat dewan nak menanti keputusan diumumkan tu Allah je tau wei time tu lah aku boleh tengok muka kecut perut sensorang! kahkahkah ok dah Ada yang dah tau result awal-awal lagi sebe...

Post has attachment
DEBARAN 3/3/2015
Assalamualaikum. Hi. Aku sebenarnya takut gila dengan result spm ni. Rasa dah tak mampu nak teruskan kehidupan sampai hari selasa ni. 2 days left before spm 2014 results come out on 3rd march 2015.  headshot First,aku takut kalau aku punya result mengecew...

Post has attachment
SOLAT
Assalamualaikum. hi. Jumaat. 27 februari 2015. Dengan tak semenanya aku kena jadi fasi untuk kem bestari solat. subhanallah brothers and sisterssss. actually aku yang bagi jnama kat ustazah untuk jadi fasi tu sebab aku rasa macam best je daripada mereput ka...

Post has attachment
**
Assalamualaikum. Hi. Saja aku nak
throwback cerita zaman sekolah dulu. Ye la,sejak duduk rumah lepas spm memang
agak mereput la bagi sesetengah orang tu. Walaupun aku kerja sambilan kat kafa
depan rumah tu,tetpa mereput gak lol. Tahun lepas,aku pergi
kem ke...

#DIAgnosis2  da bomb!

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded