Profile cover photo
Profile photo
Janos Honkonen
1,320 followers -
A hobbyholic gamer, diver, geocacher, writer and an urban explorer.
A hobbyholic gamer, diver, geocacher, writer and an urban explorer.

1,320 followers
About
Janos's posts

"Journalisteilla on myös tendenssiä keskittyä siihen että kaikessa on aina kaksi puolta ja molemmat puolet pitää nostaa esiin, eikä kykyä arvioida että onko se “toinen puoli” edes oikeasti olemassa. Esimerkkinä vaikkapa nyt tämä miten lehdistössä on alettu puhumaan “suvakeista” jonain olemassaolevana ryhmänä. Lähtökohtaisesti katsoisin että ihmisryhmä johon rasistit on liittäneet allekirjoittaneen, Alexander Stubbin, sotahistorioitsija Jussi Jalosen, pastori Marjaana Toiviaisen ja Jari Tervon, se ei välttämättä ole mikään oikea kategoria jota kannattaisi käsitellä mediassa."

https://balthusknot.wordpress.com/2017/04/23/journalistien-tulehtuneet-egot/

The Mastodon thing is starting to grow on me. Would be nice if it didn't fizzle out.

"I understand everyone would like a stable thing that works right out of the gate, but if we never try, we’ll be stuck with whatever ‘freedom’ we have now."

http://www.inktspatten.nl/techniek/webtips/mastodon-and-other-networks/

"Äänestäjän kuolemanpelko on sikäli perusteltua, että joka vuosi ajasta ikuisuuteen siirtyy noin 50 000 äänioikeutettua. Merkittävä osa heistä on vanhojen valtapuolueiden eli SDP:n, Keskustan ja Kokoomuksen kannattajia. Varttuneet kansalaiset myös äänestävät huomattavan aktiivisesti, mikä voimistaa luonnollisen poistuman vaikutusta kannatukseen.

Vastaavasti joka vuosi lähes saman suuruinen joukko tulee täysi-ikäiseksi ja saa äänioikeuden. Äänestämään heistä tosin ei kovin moni vaivaudu, vuoden 2012 kuntavaaleissa harvempi kuin joka kolmas alle 25-vuotiaista käytti äänioikeuttaan. Se vaaliuurnille lopulta kampeutuva joukko on todennäköisesti koulutettua ja kaupunkilaista. Ehdokasta valitessa mielessä pyörii hyvin erilaiset vaihtoehdot kuin isovanhempien sukupolvella."

http://tekir.fi/hiljenevat-vaalituloksen-taustalla-olevasta-tarkeasta-syysta/

Post has attachment
"Ja totta kai voimme varmasti luottaa siihen, että jos kohteena olisi ollut valkoisen perheen koti, tai esimerkiksi pääministerin asunto, tuomio olisi ollut täysin samanlainen, eikö vain? Noin niin kuin lähtökohtaisesti emme pidä minkäänlaisena yhteiskunnallisena ongelmana — tai rangaistavana tekona — sitä, että jengi heittelee polttopulloja kännipäissään, kunhan tekee sen tarpeeksi huonosti?"

http://funpastimes.com/?p=2231

Post has attachment
"Nyt kun äänestätte, kannattaa pitää mielessä, että se turpea lässytys ihmisarvoisesta Suomesta ja pienen ihmisen puolella olemisesta ja paremmasta tulevaisuudesta ja rehdeistä tekijöistä ja kaikesta siitä muusta, mitä niissä läpysköissä lukee, on ihan sitä samaa retoriikkaa, jolla Kokoomus, Keskusta ja Perussuomalaiset on ratsastanut valtaan, mutta se politiikka, jota siellä todellisuudessa ajetaan on sitä, että väärän väriset roudataan lentokoneisiin, jotka vievät heidät maihin, joissa heitä odottaa helvetti."

http://funpastimes.com/?p=2227

Post has attachment
"Meillä ei ole nyt eikä ollut helmikuun lopussakaan sataa tuhatta avointa työpaikkaa. Se on koko helmikuun aikana avoinna olleiden työpaikkojen yhteenlaskettu määrä. Mylly pyörii koko ajan, ja paikkoja täyttyy ja uusia tulee avoimeksi jatkuvasti. Juuri tällä hetkellä avoimia työpaikkoja näkyy TE-palvelun sivujen mukaan olevan 15 851.

Avoimia työpaikkoja on siis alle 16 000, ei Ylen, Lintilän ja Jaskarin julistamaa sataa tuhatta. Työttömiä on virallisen tilaston mukaan yli 300 000, mutta todellisuudessa paljon enemmän."

http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2017/04/03/100-000-tyopaikkaa-ja-300-000-laiskaa/

Post has attachment
"Huomattakoon, että Hännikäistä ei kutsuttu puhumaan hänen näkemyksistään huolimatta, vaan niiden takia. Kirjakauppa jopa esitti lieventävänä asianhaarana sen, että Hännikäinen pystyy argumentoimaan niiden puolesta asiallisesti. Oireellista on myös kirjakaupan tapa vähätellä ahdistelua ja rasismia humalatilaan tai "provokaatioihin" vetoamalla. Miksi rasistinen "provokaatio" olisi hyväksyttävämpää kuin muu rasismi?
[...]
Rasismin ja fasismin esittäminen keskustelun yhtenä ääripäänä muiden joukossa ei ole Tulenkantajat-kirjakaupalta rohkea tai poikkeuksellinen veto. Ensinnäkin se on höperöä – ovatko Anna Kortelaisen puhe tapauskovaisuudesta ja esittämäni nykykäsitys kosmologiasta ääripäitä? Toisekseen se on vakiintunut osa yhteiskunnallisen keskustelun valtavirtaa, ei ravistelevaa toisinajattelua."Post has attachment
Tekijänoikeus ja opetuskäyttö, voi isän käsi... Olishan se nyt kohtuutonta että esim. valistuskäyttöön tehtyä lyhyttä animaatiota voisi käyttää opetuksessa...

Post has attachment

Post has attachment
"Bu-bu-but we need some ways to measure performance!" No. No we don't.

"The problem is a well-known one, and indeed one we have discussed here before: as soon as you try to measure how well people are doing, they will switch to optimising for whatever you’re measuring, rather than putting their best efforts into actually doing good work.

In fact, this phenomenon is so very well known and understood that it’s been given at least three different names by different people:

Goodhart’s Law is most succinct: “When a measure becomes a target, it ceases to be a good measure.”

Campbell’s Law is the most explicit: “The more any quantitative social indicator is used for social decision-making, the more subject it will be to corruption pressures and the more apt it will be to distort and corrupt the social processes it is intended to monitor.”

The Cobra Effect refers to the way that measures taken to improve a situation can directly make it worse."
Wait while more posts are being loaded