Profile cover photo
Profile photo
Smart Materials & More / Wellness- Massageproducten en Sportverzorging
7 followers -
Leverancier massage- en wellness producten voor particulier en professional
Leverancier massage- en wellness producten voor particulier en professional

7 followers
About
Posts

Post has attachment
Weet u welke ingrediënten uw massageproduct bevat?
Een veel gebruikte ingrediënt in massageproducten is Minerale olie of zoals u vaak ziet staan Parafinum Liquidum. Vindt meer informatie hierover op:
Add a comment...

Aanstaande vrijdag en zaterdag staat Smart Materials & More op de Massagevakbeurs in Hoevelaken. Tijdens de beurs worden er produkt presentaties gehouden van de "Richelli Painreliever" en de Cryofos, pijnbestrijden met cryogas.
Add a comment...

Smart Materials & more vindt het belangrijk dat u een goede keuze maakt met kinesiotape. Derhalve kunt u gratis de tape testen. Laat het ons weten indien u belangstelling heeft om te testen.
Add a comment...

Bij Smart Materials & More kunt u een aantal diverse soorten Kinesiotape kopen. Kinesiotape is een manier van tapen waarbij de spieren worden omzwachteld. De tape die hierbij gebruikt wordt is, in tegenstelling tot de traditionele sporttape, rekbaar tot circa 140%. De rekbaarheid is hiermee vergelijkbaar met de huid. Op deze wijze biedt de kinesiotape de steun van tape, maar worden de spieren niet vastgezet doch kunnen niet verder uitrekken dan gewenst is.
De wijze van tapen is zeker niet willekeurig en dient toegepast te worden door veelal fysiotherapeuten en (sport)masseurs. Veel toepassingen zijn kinesiotape knie en kinesiotape schouder.
Add a comment...

Tip 4 Gebruik Etherische olie: Kompres
Een effectief middel om verlichting te brengen bij diverse kwalen is het gebruiken van een kompres. Het gebruiken van een hete kompres zorgt voor een ontspannende en krampstillende werking. Een heet kompres opent de poriën van de huid, zodoende de etherische oliën sneller en dieper doordringen. 
Gebruik het als volgt: Voeg 6 druppels etherische olie toe aan een bak met heet water. Vervolgens doopt u een kleine handdoek in het hete water en wring de handdoek uit. Leg de warme handdoek op het te behandelen lichaamsdeel. Verwijder de kompres zodra het tot lichaamstemperatuur is afgekoeld.
Gebruik bijvoorbeeld de volgende etherische olie:
Rozemarijn; bij menstruatiepijnen, galkoliek, reumatische pijnen en leverpijn.
Venkel; bij winderigheid en maag- en darmkrampen
Add a comment...

Post has attachment
Tip 3 Gebruik Etherische Olie: In bad
Wanneer je lekker in bad wil gaan, hetgeen heerlijk is op deze koude dagen, kun je daar perfect etherische oliën aan toevoegen. Etherische oliën werken in je bad therapeutisch voor lichaam en geest. 
Meng hiervoor 10-15 druppels (voor kinderen 2-3 druppels) etherische olie met een neutrale badolie of badschuim voor je ze aan het bad toevoegt.
Gebruik hiervoor bijvoorbeeld Etherische olie Rozenhout voor een rustgevende werking. U kunt uiteraard uw eigen keuze maken voor een heerlijke combinatie op http://www.smart-mm.com/massage-producten/welness-producten.html 
Add a comment...

Post has attachment
Gerben vd Barg & Joop Hendriks
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Nu nieuw: Massageolie met kamille extracten
• Bevat geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen
• Economisch in gebruik door het hoge glijdend vermogen
• Discrete geur
Photo
Add a comment...

Bestel nu goedkoper op onze website. Door een aantrekkelijk contract met onze vervoerder kan Smart Materials uw bestelling leveren met goedkopere verzendkosten. Verzendkosten zijn nu EUR5,00 in plaats van EUR6,55
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded