Profile cover photo
Profile photo
Recreatiepark de Leistert
41 followers
41 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Werkzaamheden subtropisch zwembad

Maandag 20 juni tot vrijdag 24 juni a.s. is een gedeelte van het subtropisch zwembad gesloten wegens werkzaamheden. Er wordt een nieuwe installatie geplaatst, die ervoor zorgt dat we ook in de toekomst aan de steeds strengere eisen m.b.t. waterkwaliteit kunnen blijven voldoen. Deze installatie moet via het dak in de technische ruimte van het zwembad geplaatst worden. Dat is ook de reden dat de werkzaamheden in deze periode van het jaar moeten gebeuren, in de herfst- of winterperiode zou de warmteregeling in het lagunagedeelte van het zwembad (met de familiewaterglijbaan) niet mogelijk zijn. Nu kunnen we dit gedeelte van het zwembad in gebruik houden.

Het gedeelte met het peuter- en kleuterbad, het lagunabad met familieglijbaan en de serre (voor ijsjes, frietjes, etc.) blijven gewoon geopend en kunnen door iedereen onbeperkt gebruikt worden. Uitsluitend het tussenliggende bad met stroomversnelling en glijbaan zijn gedurende deze dagen niet toegankelijk.

Naar verwachting gaat het bad met stroomversnelling op vrijdag 24 juni, uiterlijk aan het eind van de middag weer open.

Onze verontschuldigingen voor eventuele overlast.

Heb je vragen over de werkzaamheden, neem dan contact op met de receptie.
Photo

Post has attachment
Op zoek naar een mooie #groepsaccommodatie  in #Limburg , bekijk dan zeker eens onze nieuwe 18 persoons luxe vakantieboerderijen!

De nieuw groepsbungalows zijn allemaal kindvriendelijk uitgevoerd en met o.a. een sauna en whirlpool uitgerust met de nodige luxe. In de zomer lekker genieten onder de terrasoverkapping en tijdens de koude wintermaanden zit je gezellig samen rondom de gashaard, dat is het groepsgevoel bij uitstek!

Check de nieuwe groepsaccommodaties zelf via: https://www.leistert.nl/nl/vakantie-limburg/371/Groepsaccommodatie-Limburg

Post has attachment
Wij gaan fit het nieuwe jaar in! Jullie ook?

Gedurende je verblijf op de Leistert kun je nu een Sportpas bijboeken bij onze buren Micosport. Voor slechts € 4,95 (weekend), € 5,95 (midweek) en € 6,95 (week) maak je onbeperkt gebruik van de sportfaciliteiten van Micosport.

Zo blijf je ook tijdens de vakantie lekker in beweging!

Als je nog gaat boeken, kun je de Sportpas voor het gewenste aantal personen online of telefonisch bijboeken. Heb je al gereserveerd, neem dan gerust even per telefoon of e-mail om de Sportpas bij te boeken.
Check voor meer informatie: https://www.leistert.nl/nl/sportpas.

Lekker fit tijdens de vakantie!

De Sportpas is geldig voor alle fitnessfaciliteiten en groepslessen bij Micosport, de squashbanen en wellnesfaciliteiten zijn uitgesloten van de Sportpas. Wil je hier gebruik van maken, neem dan gerust contact op met Micosport.

Post has attachment
Alle medewerkers van de Leistert wensen je fijne feestdagen en een gelukkig 2016, vol mooie vakantiemomenten!
Photo

Post has attachment
Alle gasten die in de kerstperiode bij @Leistert te gast zijn, hebben de mogelijkheid om bij hun verblijf een kerstboom bij te boeken. Nog niet gedaan, regel het alsnog via een e-mail of telefoontje naar de receptie en haal de kerstsfeer in je vakantieboerderij. Check: https://www.leistert.nl/nl/

Post has attachment
Bij de Leistert zijn diverse vroegboekkortingen mogelijk, al naar gelang je verblijft in een vakantieboerderij, of komt kamperen!
* Kamperen - vroegboekkorting tot/met 31 december 2015 van 10% op alle kampeerplaatsen in de maanden juli/augustus.
* Vakantieboerderij - Boek je tot 6 maanden voor aankomstdatum een vakantieboerderij krijg je maar liefst 20% korting op de huur van de woning (m.u.v. 11- en 13-persoons woningen 10%)

Het is dus de moeite om er een beetje vroeg bij te zijn.
Als je online en telefonisch boekt, passen we de vroegboekkorting automatisch toe.
Wat houd je tegen, boek nu: https://www.leistert.nl/nl/boek-nu
Photo

Hij is weer binnen, de titel ANWB & ADAC BestCamping 2016.

Het oordeel van de ANWB/ADAC: Op basis van de gezamenlijke onafhankelijke inspecties namens de ANWB en ADAC heeft uw camping de hoogste score behaald en zal (opnieuw) gewaardeerd worden met onze 5 sterren. Hartelijk gefeliciteerd met dit resultaat!

Campings die deze uitstekende classificatie behalen mogen het label
“ANWB Best Erkende Camping 2016” voeren.

Wij zijn blij en trots op dit mooie resultaat!

Jaarlijks voert de ANWB/ADAC inspecties uit bij de aangesloten campingbedrijven. Nederland komt hier in de regel sterk uit de bus, met de meeste BestCamping bedrijven van heel Europa.

Post has attachment
Nieuw type 18-persoons vakantieboerderij in aanbouw vanaf februari 2016!

In februari wordt er een begin gemaakt met de bouw van de eerste woningen in fase 4. Het betreft de traditionele vakantieboerderijen, 10 stuks in totaal. De eerste verhuurdatum is nog niet precies bekend, maar zal waarschijnlijk medio september 2016 zijn. Enkele van deze vakantieboerderijen zijn 18-persoons. Maar liefst 9 slaapkamers, 5 badkamers, privé sauna en open haard in de woonkamer. Met nog meer mensen genieten!

Verder komen er ook nog vakantieboerderijen 6VIP, 11Luxe Kindvriendelijk en 13Luxe Kindvriendelijk.

Deze eerste 10 bungalows horen bij de uitbreiding van Buitenhof de Leistert fase 4. Na de bouw van de eerste 10 vakantieboerderijen gaat de ontwikkeling door met de bouw van nog ca. 25 vakantiewoningen in morderne architectuur. Hier komen vakantiewoningen voor 4, 6 en 8 personen. Ook hier worden extra variaties toegepast in KidsSpecial woningen, 6-persoons Welness woningen en 8-persoons Culinaire woningen.

Hou de ontwikkelingen in de gaten!
Voor meer informatie over dit nieuwe type: http://ow.ly/VmIV0
Photo

Post has attachment
Ben jij kampeerliefhebber, maar vind je het comfort van thuis wel heer erg prettig? Combineer dan nu het beste van twee werelden met een verblijf in onze nieuwe Glamping Tent! Zo stoer als een safaritent, zo luxe als thuis!.

https://www.leistert.nl/nl/vakantie-limburg/294/Safaritent-Nederland
Photo
Wait while more posts are being loaded