Profile cover photo
Profile photo
Zillia Zillia
65 followers
65 followers
About
Zillia's posts

Post has attachment
A&A Apartment : Best Accomodation Ever
Memang lepas ni kalau kami dapat travel kat mana-mana terutamanya belah Europe nun, kami akan menyewa apartment ja sebab sangat berbaloi-baloi sebab homestay dia bukan macam kat Malaysia yang mostly mahal ada yang sampai RM250 untuk satu malam pastu tak len...

Post has attachment
Bercuti ke Romania : Bucharest ( Day 1 & 2)
Mak ni tak pernah ke luar negara,nak. Sekali dapat pi melancong, nun ke Europe sana suami mak bawak mak. Alhamdulillah, nak. Sebenaqnya suami mak attend satu conference kat sana. Saja la pun nak merasa pi conference kat luar negara pasal asyik dok dalam Mal...

Post has attachment
Bercuti ke Romania : Bucharest ( Day 1 & 2)
Mak ni tak pernah ke luar negara,nak. Sekali dapat pi melancong, nun ke Europe sana suami mak bawak mak. Alhamdulillah, nak. Sebenaqnya suami mak attend satu conference kat sana. Saja la pun nak merasa pi conference kat luar negara pasal asyik dok dalam Mal...

Post has attachment
Short Trip : Floating Flower Market, Amsterdam ( Hari Terakhir)
Sob sob.. Kami nak balik dah hari ni. Kami tak sempat nak cover banyak tempat sebab expectation terhadap banyak benda tak kesampaian terutama sekali ngan takdak internet, susah untuk kami cari jalan ke kawasan tarikan pelancong. Tambah pulak ngan cuaca yang...

Post has attachment
Bercuti ke Romania : Bucharest ( Day 3 )
Awal pagi pukul 5 mak dah bangun nak prepare sebab hari ni merupakan hari yang ditunggu-tunggu. (Konon je. Dalam hati dah tak sabar nak jalan-jalan) Suami mak bakal bentang paper beliau kat conference ICMERA 2016 nama dia kat Hotel Yesterday. Bangun awal tu...

Post has attachment
Short Trip : Zaanse Schans, Amsterdam ( Day 1)
Disebabkan kami park kereta jauh dari apartment, jadi seawal pukul 6 pagi kami dah keluar sebab kami nak kena hantar kereta sewa lagi dan nak kejar flight ke Amsterdam pukul 9 pagi. Pagi-pagi tu kami ja yang memekak kat jalan seret beg baju kami. Huhu. Teti...

Post has attachment
Bercuti Ke Romania : Brasov (Day 5)
Yay! Hari yang ditunggu-tunggu pun dah tiba. Bayangkan dari hari Khamis dok sebut-sebut nak main snow. Tibalah jugak harinya. Awal pagi lagi kami dah bertolak dari apartment sebab taknak terperangkap dalam traffic. Mana la tau kan hari ahad pun jalan sibuk ...

Post has attachment
Bercuti ke Romania : Bucharest (Day 4)
Pagi ni kami kena amek kereta sewa kat airport. Suami mak sebenarnya dari semalam kalut tak tau bole drive ka tak kat Bucharest ni ngan traffic yang pelik macam tu. Siap ajak crew yang gemuk tu ikut kami sebab esok kami plan nak ke Brasov main salji kat Ciu...

Post has attachment
Bercuti ke Romania : Bucharest ( Day 1 & 2)
Mak ni tak pernah ke luar negara,nak. Sekali dapat pi melancong, nun ke Europe sana suami mak bawak mak. Alhamdulillah, nak. Sebenaqnya suami mak attend satu conference kat sana. Saja la pun nak merasa pi conference kat luar negara pasal asyik dok dalam Mal...

Post has attachment
Bercuti ke Romania : Bucharest ( Day 1 )
Mak ni tak pernah ke luar negara,nak. Sekali dapat pi melancongnun ke Europe sana suami mak bawak mak. Alhamdulillah, nak. Sebenaqnya suami mak attend satu conference ni. Saja la pun nak merasa pi conference kat luar negara pasal asyik dok dalam Malaysia ja...
Wait while more posts are being loaded