Profile cover photo
Profile photo
Nurfarahin Zainuddin
68 followers -
The Storyteller
The Storyteller

68 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Cabaran 30 Hari: Hari 20 - Quote kegemaran
dalam banyak2 quotes, yang ni paling memberi kesan dalam hati terutamanya bila rasa down, stress dan kecewa dengan kehendak dunia, kehendak hati dan kehendak kehidupan yang mendesak-desak untuk terus berjalan ke depan tanpa henti walaupun dada terasa sunggu...
Add a comment...

Post has attachment
Cabaran 30 Hari: Hari 19 - 1 resepi kegemaran
again, entry pasal makanan. aku memang layan betul bab2 makanan ni. ada banyak resepi yang super awesome, but then dessert yang ni aku suka sebab mudah dan sedap dimakan! first time rasa masa semester 1 dulu, diperkenalkan oleh room mate aku yang suka sanga...
Add a comment...

Post has attachment
Cabaran 30 Hari: Hari 18 - Siri TV kegemaran.
watching tv is one of my favourite hobby besides reading books and blogging. recently, the most tv series that im very addicted to is how i met your mother. seriously awesome sangat sebab at least boleh hilangkan stress (walaupun bersifat sementara) and bel...
Add a comment...

Post has attachment
Cabaran 30 Hari: Hari 17 - 5 perkara yang saya rindukan
rindu. dah lama tak dengar perkataan tu. i miss you too. eh tiba-tiba? ok la, untuk cabaran hari ni , mari ler baca top 5 list yang menjadi kerinduan seorang farahin. 1. rindu nak picnic dengan family macam masa kecik-kecik dulu. mandi sungai sampai nak ken...
Add a comment...

Post has attachment
Cabaran 30 Hari: Hari 16 - Siapa dan Bagaimana Seorang Farahin 10 Tahun Lagi?
siapa dan bagaimana aku 10 tahun lagi? insyaAllah kalau panjang umur murah rezeki, seorang manusia yang dah jejak era 30an, mungkin bekerja dalam jabatan perundangan, seorang anak yang mungkin dah tak selalu homesick lagi (kekeke) dan seorang kakak yang pem...
Add a comment...

Post has attachment
Cabaran 30 Hari: Hari 15 - SURAT KEPADA SESEORANG
surat kepada seseorang ye? untuk seseorang yang belum pernah jumpa boleh tak? boleh la ye... dear still unknown future husband, i hope you're living well with your life now. whatever you're doing now, either working or studying, do it wholeheartedly. save m...
Add a comment...

Post has attachment
Cabaran 30 Hari: Hari 14 - CERITA KASUT SAYA
aku pernah beli sepasang kasut merah macam ni. aku memang peminat kasut tapi tak semua kasut yang aku beli aku mampu pakai. kalau nak pakai high heels untuk 10 minit tu ok la. kalau lebih dari tu, aku rasa itu seksa diri demi kecantikan namanya! kasut merah...
Add a comment...

Post has attachment
Cabaran 30 Hari: Hari 13 - 5 blog kegemaran
hehhe..akhirnya dapat juga task senang untuk cabaran 30 hari ni. aku suka blog random, real story and tips2 relationship and beauty. so here is my top 5 favourite blog =) 1. Blog Serius  2. blog kawan aku yang dah jadi novelist famous =) syafiq aizat 3. blo...
Add a comment...

Post has attachment
Cabaran 30 Hari: Hari 12 - 5 wishlist saya
cabaran hari ni aku rasa tak puas hati ! dah kenapa pulak tiba-tiba ni??? wish list aku banyak kot. nak 5 je??? kena main dadu la macam ni untuk decide mana wish yang bertuah aku boleh share untuk cabaran hari ni. ok, jom kita mula! (jap, nak pinjam dadu bo...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded