Profile cover photo
Profile photo
Lynn Zulkarnain
5 followers
5 followers
About
Lynn's posts

Post has attachment
Part 3 : Receptions
 Assalammualaikum w.b.t 3 December 2016, Sabtu, majlis persandingan belah perempuan
pon berlangsung. Syukur sangat-sangat sebab benda paling Lynn risau ialah HUJAN. Yes! Minggu tu memang minggu hujan. Banyak-banyak lah berdoa masatu untuk tak hujan,
kalau n...

Post has attachment
Part 2 : Solemnization
Assalammualaikum w.b.t Sambung entry nikah pulak ye. Hehe. Sehari sebelum majlis pernikahan Lynn, tetiba tok kadi call dia tak dapat nak handle Lynn nikah sebab atas urusan lain, so dia pass kat imam yang lain. Pergh masa ni gugur jantung aii. Terus runsing...

Post has attachment
Part 1 : Perkenalan
Assalammualaikum w.b.t Alhamdulillah syukur dah sebulan bergelar isteri orang. Hihi
rasa cepat nau masa ni. Dulu nak tunggu setahun lebih nak kawin kemain lama
gila. Okay kali ni entry maybe panjang sikit la ya sebab banyak benda nak share
setelah sekian la...

Post has attachment
Prosedur isi borang nikah
Assalamualaikum. Hai. Alhamdulillah sedar tak sedar lagi 30 hari je kita nak jadi isteri orang. Buat masa ni takde langsung lagi perasaan nervous ke apa. Haha masih watlek je. Cuma haritu la risau yakmat sebab nak settlekan borang2 nikah. Sebenarnya tak sus...

Post has attachment
Makeup by Lola Carrero
Assalamualaikum ♥ Hai. Harini kita nak review makeup by Lola Carrero. Nama akak ni kak Shima. Kita kenal akak mua ni kat facebook je. Sebelum ni usha-usha gitu je. Tetiba tahun lepas dia pm kat facebbok nak mintak tadah muka untuk dia. Hehehe. Oh ye kakak n...

Post has attachment
Review movie : The Crew
Assalamualaikum.  Hai! Gigih sungguhlah kita carik password blog ni. Nasib baik lah dapat balik. Dapat la baca balik draft blog yg dh berzaman. Hhehe. Semalam kita pi tengok movie cita The Crew. First time tengok kat dPulze Cyberjaya. Yang bestnya kat sini ...

Post has attachment
Review movie : The Crew
Assalamualaikum.  Hai! Gigih sungguhlah kita carik password blog ni. Nasib baik lah dapat balik. Dapat la baca balik draft blog yg dh berzaman. Hhehe. Semalam kita pi tengok movie cita The Crew. First time tengok kat dPulze Cyberjaya. Yang bestnya kat sini ...

Post has attachment
Practical is great experience that I get :')
Assalammualaikum. Bismillahirrahmanirrahim. Takdo gambo baru jadi kita print screen dekstop pinky kita yang kiut miut ni je eh. Entry kali nih agak panjang sikit tau :) So, now I get new amazing experience.To be
half student and also half as employees. Yes,...

Post has attachment
Throwback zaman kolej Part 1
Assalammualaikum uolssss. Fuhh terpampang muka seketul untuk starting. Amik kau. Hehe. Sebenarnya kolej kita dapat cuti 5 hari. Bukan cuti perayaan ke
apa tapi cuti pasai Banting takda ayor. Hehehe. Mampus ler nanti kalau ada
kelas ganti -.-  Jadi dengan ta...

Post has attachment
Takkan adik nak campak abah masuk neraka bila adik tak tutup aurat kan?
Adik, ingat lagi tak? Masa kecik dulu, Abah selalu bawak
adik pergi taman mainan. Abah baru je balik kerja. Lepas tu adik nangis-nangis
depan pintu rumah tunggu abah balik. Abah penat snagat masa tu dik, tapi bila
abah tengok muka adik yang penuh dengan har...
Wait while more posts are being loaded