Profile

Cover photo
683 followers|229,912 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

bTV

Shared publicly  - 
 
 
Честваме международния Ден на детето, пъстротата завладя и Google http://ow.ly/2ZiO9S
 ·  Translate
View original post
4
Michelle CPNet's profile photoАз Янчев's profile photo
2 comments
 
Встрани от темата, но откъде по дяволите мога да се свържа с тъпака, който поддържа сайта Ви?От 800000-те хиляди страници в раздела за връзка няма една по въпроса с поддръжката.
 ·  Translate
Add a comment...

bTV

Shared publicly  - 
 
Един англичанин в наше село http://ow.ly/2X8jZX
 ·  Translate
4
1
Add a comment...

bTV

Shared publicly  - 
 
Днес всички говорят за ... http://ow.ly/2X8jZW
 ·  Translate
4
Стойчо Дженков's profile photo
 
Я НЯКОЙ ОТ ЖАЛКИТЕ ВИ РЪКОВОДИТЕЛИ ДА МИ ОБЯСНИ ЗАЩО ХОРАТА НАВЪН ВИКАТ "ДОЛУ БТВ"? А ВИЕ КАЗВАТЕ, ЧЕ ТЕ ПРОТЕСТИРАЛИ СРЕЩУ МЕДИИТЕ. НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХОРАТА НЕ ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ МЕДИИТЕ, А КОНКРЕТНО СРЕЩУ ВАС!!! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!
 ·  Translate
Add a comment...

bTV

Shared publicly  - 
 
Тайните на времето - трейлър към 365 епизод http://ow.ly/2X5GNp
 ·  Translate
4
TV 2017's profile photoСтойчо Дженков's profile photo
3 comments
 
Не четеш ли? Нереках bTV жалка турска телевизия и какво означава bTV  - Босфор ТВ. Паразитна телевизия антибългарска! Тя е като рака.
 ·  Translate
Add a comment...

bTV

Shared publicly  - 
 
Д-р Зоуи Харт - всеки делник сезон 1, от 19:00 ч. http://ow.ly/2X5A3d
 ·  Translate
4
Add a comment...

bTV

Shared publicly  - 
 
Светлината на моя живот - 327 епизод http://ow.ly/2X5qw2
 ·  Translate
4
Add a comment...

bTV

Shared publicly  - 
 
“ПоTReZ” взриви публиката на “България търси талант” - “ПоTReZ” гости в "Шоуто на Слави" http://ow.ly/2X8jZZ
 ·  Translate
7
Add a comment...

bTV

Shared publicly  - 
 
Шоуто на Слави - 09.04.2015 http://ow.ly/2X8k00
 ·  Translate
4
Стойчо Дженков's profile photo
 
ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! ТУРЦИ! Босфор ТВ
 ·  Translate
Add a comment...

bTV

Shared publicly  - 
 
Споделени старини - Историята на едно семейство от Криводол http://ow.ly/2X8jZY
 ·  Translate
Историята на едно семейство от Криводол
5
Add a comment...

bTV

Shared publicly  - 
 
Тайните на времето - трейлър към 364 епизод http://ow.ly/2X5GNq
 ·  Translate
5
Add a comment...

bTV

Shared publicly  - 
 
Гледайте мачовете от Серия А на 12 април http://ow.ly/2X5GNo
 ·  Translate
4
Add a comment...

bTV

Shared publicly  - 
 
Малки сладки лъжкини - всеки делник, 21:00ч. http://ow.ly/2X5A3c
 ·  Translate
4
Add a comment...
Story
Tagline
bTV - Повече от телевизия
Introduction
bTV е първата частна национална телевизия в България.

Програмата на bTV се появи за първи път в ефир на 1 юни 2000 г., като разчупи монопола на обществената национална телевизия и промени изцяло медийната среда у нас. За 12 години bTV категорично се наложи като най-гледания телевизионен канал в България с близо 40% дял от всички зрители и с челни позиции на рекламния пазар.

bTV е водещият канал в bTV Media Group. bTV Media Group e част от семейството на Central European Media Enterprises (CME). CME е водещата вертикално интегрирана медийна компания в Централна и Източна Европа. Тя е основана от Роналд Лаудер през 1994 г. и заедно с местните си партньори управлява TV Nova, Nova Sport, Nova Cinema и MTV в Чешката република, PRO TV, PRO TV International, ACASA, PRO CINEMA, Sport.ro и MTV Romania в Румъния, TV Markiza, Nova Sport, Television Doma и MTV в Словакия, POP TV, Kanal A и TV Pika в Словения, NOVA TV в Хърватия, bTV, bTV Action, bTV Comedy, bTV Cinema, bTV Lady, RING.BG, bTV Radio Group и bTV Web в България, както и международната продуцентска компания MediaPro Entertainment. Повече за CME >>.

bTV е безспорен лидер по отношение на разнообразната и качествена програма. Телевизията е абсолютният новатор на българския пазар, който налага тенденциите в ТВ програмирането.

Още от старта си през лятото на 2000-а bTV предлага широк тематичен подбор от предавания без аналог в ефира, които носят на зрителите изцяло положителни емоционални преживявания – позитивни шоу програми, риалити формати, най-добрите токшоу и комедийни предавания, български филми, холивудски блокбъстъри и други амбициозни проекти. bTV е телевизията на българските сериали. От пролетта на 2010 г. медията успешно налага нова тенденция в производството на модерно българско телевизионно кино, като успехът на продукциите на bTV спомогна за възраждането на българската киноиндустрия като цяло. От ключова важност за програмата на bTV са новините и актуалните предавания, които през годините се утвърдиха като безспорен информационен лидер с най-висока степен на довериe. Репортерите и водещите на bTV Новините са отличени с повече от 30 престижни награди само през последните три години.

bTV е социално отговорна медия и се стреми да формира положителни ценности в българското общество. Тя е инициатор и партньор на множество благотворителни, социални, културни и екологични кампании. По идея на bTV през 2011 г. у нас стартира най-мащабната доброволческа инициатива "Да изчистим България за един ден!”, част от глобалната кампания за почистване World Cleanup на международното движение Let’s Do It! World. През 2012 г. bTV стартира образователната кампания "Заветите на България” като естествено продължение на дългогодишната редакционна политика на медията за популяризиране на българското национално историческо и културно наследство.

bTV е телевизията с най-много престижни медийни и CSR награди, спечелени през годините. Сред най-значимите са наградата “Най-голям корпоративен дарител”, връчена от Българския дарителски форум през 2009, 2010 и 2011 г. за социално отговорните кампании, инициирани и подкрепени от телевизията. Инициативата на bTV "Да изчистим България за един ден!" получи признанието "Зелено събитие на годината".

bTV е най-силната българска марка у нас според глобалната организация Superbrands за 2012 г. Преди да бъде отличена на челната позиция сред българските марки във всички категории, bTV заслужи още три пъти приза на Superbrands в категория "Медии”. bTV е номер едно и в конкурса “Любима марка” в категория "Медии” през 2009 и 2010 г., а през 2011 г. и 2012 г. е избрана за най-обичана марка във всичките 25 категории, в конкуренция с още 75 марки, част от които международни и със 100-годишна история.

bTV е първата национална ефирна телевизия, която стартира излъчване и в HD качество. Каналът bTV HD се разпространява в мрежите на кабелните, сателитните и IPTV оператори.

bTV е разпозната като предпочитан работодател, тъй като дава възможност на своите служители да въвеждат новостите на пазара и да реализират пълния си потенциал.
Contact Information
Contact info
Email