Profile

Cover photo
nora naz
2 followers|583,190 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

nora naz

Shared publicly  - 
 
2014: Western Food @ Holawest Dungun
Nie time outstation kat Dungun. Dah banyak kali gie Dungun, so kali nie try usya tempat makan lain lak. Ada org suggest tempat nie, so jom.... Lokasinya adalah laluan pantai nk ke UitM Dungun. Gerainya simple n nmpk tradisional gitu. Suasana yang malap2 ala...
 ·  Translate
Nie time outstation kat Dungun. Dah banyak kali gie Dungun, so kali nie try usya tempat makan lain lak. Ada org suggest tempat nie, so jom.... Lokasinya adalah laluan pantai nk ke UitM Dungun. Gerainya simple n nmpk tradision...
1
Add a comment...

nora naz

Shared publicly  - 
 
2014 : Karnival Jualan @ Teluk Menara
Cam biasa, dok pasti tarikh tapi dah akhir tahun rasanya nie coz time nie padang memang basah teruk... Buat julung kalinya DUN Manir mengadakan KArnival Jualan yang diadakan di padang bola Teluk Menara. Banyak xtvt yang telah dijalankan di situ sempena karn...
 ·  Translate
Cam biasa, dok pasti tarikh tapi dah akhir tahun rasanya nie coz time nie padang memang basah teruk... Buat julung kalinya DUN Manir mengadakan KArnival Jualan yang diadakan di padang bola Teluk Menara. Banyak xtvt yang tela...
1
Add a comment...

nora naz

Shared publicly  - 
 
2014 : Beriadah Di Tasik
Time nie bawa sepupu dari Kedah bersiar2 sambil beriadah di tasik yg nyaman nie. Diaorg balik Ganu ngan flight, so mama bw jelah diorg jln2...kalu diorg balik ngan kete, diorg ronda sendiri2...Tapi kat tasik ni 1st time diaorg sampai... Bincang nak tuju kem...
 ·  Translate
Time nie bawa sepupu dari Kedah bersiar2 sambil beriadah di tasik yg nyaman nie. Diaorg balik Ganu ngan flight, so mama bw jelah diorg jln2...kalu diorg balik ngan kete, diorg ronda sendiri2...Tapi kat tasik ni 1st time diaor...
1
Add a comment...

nora naz

Shared publicly  - 
 
2014 ; Birthday 3 Heroes In E2Z
In September 2014, sambut birthday buat ayahanda (27.09.2014), anakanda arif (23.09.2014) n anak buah -anak along noni Naim (15.07.2014). So kita gabung dlm satu acara ringkas.  Kebetulan atehma n family ada balik...so apalagi..... 3 heroes yg handsome & ka...
 ·  Translate
In September 2014, sambut birthday buat ayahanda (27.09.2014), anakanda arif (23.09.2014) n anak buah -anak along noni Naim (15.07.2014). So kita gabung dlm satu acara ringkas.  Kebetulan atehma n family ada balik...so apala...
1
Add a comment...

nora naz

Shared publicly  - 
 
2014 ; Pernikahan Sepupuku
Nie x suka gambo guna hp, tarikh ngak ada...huhuhu Akad nikah berlangsung di Bukit Depu. Kalu x silap bln September kot. Bakal pengantin lelaki dikerumuni sanak sedara utk majlis akad nikah Ini budak nangis, baru bangun tido...ibu n ayah oncall, so ubat ye ...
 ·  Translate
Nie x suka gambo guna hp, tarikh ngak ada...huhuhu Akad nikah berlangsung di Bukit Depu. Kalu x silap bln September kot. Bakal pengantin lelaki dikerumuni sanak sedara utk majlis akad nikah Ini budak nangis, baru b...
1
Add a comment...

nora naz

Shared publicly  - 
 
Bukit Gambang Water Park Again..Part 1.
Kali ke 2 buat mama, abah, aiman & adik di sini tapi 1st time buat along & angah. So happy coz kami sekeluarga akhirnya berpeluang bergumbira di sini. Moga menjadi pengalaman manis buat along & angah sambil rehat minda di musim cuti2 sekolah. Dan bagi Aiman...
 ·  Translate
Kali ke 2 buat mama, abah, aiman & adik di sini tapi 1st time buat along & angah. So happy coz kami sekeluarga akhirnya berpeluang bergumbira di sini. Moga menjadi pengalaman manis buat along & angah sambil rehat minda di mus...
1
Add a comment...
Have her in circles
2 people
ray shukri's profile photo
Fatin Zulkpeli's profile photo

nora naz

Shared publicly  - 
 
2014 : Raya Haji
Raya Haji jatuh pada 05 Oktober 2014 hari ahad, ganu dapat 2 hari cuti...so panjang hah cuti raya haji kali nie.... Macam biasa dipagi hari raya kita beramai2 ke Madrasah Kubang Lembek untuk solat Hari Raya Aidiladha. Bagi yang uzur syar'i disunatkan juga h...
 ·  Translate
Raya Haji jatuh pada 05 Oktober 2014 hari ahad, ganu dapat 2 hari cuti...so panjang hah cuti raya haji kali nie.... Macam biasa dipagi hari raya kita beramai2 ke Madrasah Kubang Lembek untuk solat Hari Raya Aidiladha. Bagi y...
1
Add a comment...

nora naz

Shared publicly  - 
 
2014: Jalan2 Kat Pameran Peladang
Macam biasa, ketidaktahuan tarikhnya... Time nie pameran peladang ada 2 tempat, satu kat Hulu Terengganu dan satu kat Kay Tee. Kita pergi jenguk kat Hulu....kat sini pameran x beso mana, tapi ada hah lembu beso.... Adik ngan lembu beso...baka apa ntah... Ng...
 ·  Translate
Macam biasa, ketidaktahuan tarikhnya... Time nie pameran peladang ada 2 tempat, satu kat Hulu Terengganu dan satu kat Kay Tee. Kita pergi jenguk kat Hulu....kat sini pameran x beso mana, tapi ada hah lembu beso.... Adik...
1
Add a comment...

nora naz

Shared publicly  - 
 
2014 : Majlis Adik Kpd Kwn Abah
Tajuk xleh tahan...apa2 hah yg pasti ada tajuk... Kenduri nie sebelah kg kita jer, Kg. Beladau Kolam, Manir. 5 minit je dari rumah. Dalam banyak2 kenduri, yg ni tertarik sekali...Apa yang menarik???? Fuh...kambing golek dalam mini cooper...kamu hado???? clo...
 ·  Translate
Tajuk xleh tahan...apa2 hah yg pasti ada tajuk... Kenduri nie sebelah kg kita jer, Kg. Beladau Kolam, Manir. 5 minit je dari rumah. Dalam banyak2 kenduri, yg ni tertarik sekali...Apa yang menarik???? Fuh...kambing gol...
1
Add a comment...

nora naz

Shared publicly  - 
 
2014 ; D'Rimba Western Food
Jom support bumiputera kite niaga...Tahu tempat ni tru FB Faiezah Tupperware, so lepas majlis akad nikah sepupu mama, rasa nk g try test jer...so call along kat rumah coz ye x follow majlis td. Call suruh bersiap coz mama kenal sgt puteri sulong mama nie so...
 ·  Translate
Jom support bumiputera kite niaga...Tahu tempat ni tru FB Faiezah Tupperware, so lepas majlis akad nikah sepupu mama, rasa nk g try test jer...so call along kat rumah coz ye x follow majlis td. Call suruh bersiap coz mama ken...
1
Add a comment...

nora naz

Shared publicly  - 
 
BBQ TIME
Bertarikh 03.01.2013, Jumaat lepas Solat... Event nie mmg dah plan akhir Dis 2013. Mok Ucu tanya family kite nak sponsor nape, so mama plan nak sponsor sosej yg pelbagai rasa...Pagi jumaat dpt call dari Umi Noni suruh beli arang...so rileks agi...last2 lps ...
 ·  Translate
Bertarikh 03.01.2013, Jumaat lepas Solat... Event nie mmg dah plan akhir Dis 2013. Mok Ucu tanya family kite nak sponsor nape, so mama plan nak sponsor sosej yg pelbagai rasa...Pagi jumaat dpt call dari Umi Noni suruh beli a...
1
Add a comment...

nora naz

Shared publicly  - 
 
Kursus @ Caribean, Gambang Resort, Kuantan
Setiap tahun, jabatan mama akan bersidang sekurang2nya 2x. So kali ini di Gambang., Kuantan. Nasib dekat jer. Pada awal perancangan persidangan tersebut hendak ditukar ke Lumut, Perak, alhamdulillah x jadi. Dengan cuaca x menentu & time nie heboh pasal gelo...
 ·  Translate
Setiap tahun, jabatan mama akan bersidang sekurang2nya 2x. So kali ini di Gambang., Kuantan. Nasib dekat jer. Pada awal perancangan persidangan tersebut hendak ditukar ke Lumut, Perak, alhamdulillah x jadi. Dengan cuaca x men...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
2 people
ray shukri's profile photo
Fatin Zulkpeli's profile photo
Basic Information
Gender
Female