Profile cover photo
Profile photo
nora naz
2 followers
2 followers
About
nora's posts

Post has attachment
Raya 2015
Sebelum gambo terperap.... Tahun nie giliran mok yang kena handle Perjumpaan Aidil Fitri 2015. Selamat dilaksanakan diperkarangan rumah baru mok bersebelahan rumah kita. Jom tengok gambo... Banner yang ditempah last minutes ngan kwn abah, nasib siap sehari ...

Post has attachment
2014 : Bengkel @ Bayou Lagoon Park Resort, Melaka
Berbengkel dikala halaman sendiri menghadapi  musim tengkujuh dan pantai timur dilanda banjir...namun kerna tugasan, kami pergi ngan rela hati... Bertiga dengan menaiki kete bos...honda terrr Singgah simpang Segamat beli apa yg patut untuk alas perut...Oran...

Post has attachment
2014 ; Katina @ Romantika
Dapat tau melalui FB  deko-deko, Romantika dibuka area Kay Tee. Nie patut terjah coz bkn main turun KL nak gie Romantika di sini Awal2 pembukaan sempat hah gie 2-3 kali...1st pergi just survey, 2nd... beli skit2 dan 3rd beli byk2...hahaha kebetulan ada sale...

Post has attachment
2014 : Jom Homemade Steamboat
Bila semua dah berkumpul, ada2 jer plan nak main masak2...kali ni kita cuba main menu baru...Idea dari mok ucu. steamboat... Ini budak ceria time nie... Tu..mia tunjuk org ramai duk prepare kat luar...hihihi Time orang makan2 ye tido zzzzzz Antara cucu aki ...

Post has attachment
2014 : ICT dengan bff
looo nie cite tahun bile nie...x ape hah tahun bile2 pun asal masuk blog... Ita mmg selalu turun naik ganu. Orang kuat MARA bahagian aset. Bff mama masa Itm Dungun. Time nie ye turun ganu coz ada miting. So mama tangkap ye kat hotel n bawa ke ICT. Plan asal...

Post has attachment
2014: Western Food @ Holawest Dungun
Nie time outstation kat Dungun. Dah banyak kali gie Dungun, so kali nie try usya tempat makan lain lak. Ada org suggest tempat nie, so jom.... Lokasinya adalah laluan pantai nk ke UitM Dungun. Gerainya simple n nmpk tradisional gitu. Suasana yang malap2 ala...

Post has attachment
2014 : Raya Haji
Raya Haji jatuh pada 05 Oktober 2014 hari ahad, ganu dapat 2 hari cuti...so panjang hah cuti raya haji kali nie.... Macam biasa dipagi hari raya kita beramai2 ke Madrasah Kubang Lembek untuk solat Hari Raya Aidiladha. Bagi yang uzur syar'i disunatkan juga h...

Post has attachment
2014 : Karnival Jualan @ Teluk Menara
Cam biasa, dok pasti tarikh tapi dah akhir tahun rasanya nie coz time nie padang memang basah teruk... Buat julung kalinya DUN Manir mengadakan KArnival Jualan yang diadakan di padang bola Teluk Menara. Banyak xtvt yang telah dijalankan di situ sempena karn...

Post has attachment
2014: Jalan2 Kat Pameran Peladang
Macam biasa, ketidaktahuan tarikhnya... Time nie pameran peladang ada 2 tempat, satu kat Hulu Terengganu dan satu kat Kay Tee. Kita pergi jenguk kat Hulu....kat sini pameran x beso mana, tapi ada hah lembu beso.... Adik ngan lembu beso...baka apa ntah... Ng...

Post has attachment
2014 : Beriadah Di Tasik
Time nie bawa sepupu dari Kedah bersiar2 sambil beriadah di tasik yg nyaman nie. Diaorg balik Ganu ngan flight, so mama bw jelah diorg jln2...kalu diorg balik ngan kete, diorg ronda sendiri2...Tapi kat tasik ni 1st time diaorg sampai... Bincang nak tuju kem...
Wait while more posts are being loaded