Profile cover photo
Profile photo
nora naz
2 followers
2 followers
About
nora naz's posts

Post has attachment
Adam Menghabis Masa Time Weekend Di Kelantan
Noodle Station KB, sambut birthday Angah... Durian murah n sedap dari Pasir Mas... Melawat rumah baru kawan lama mama... Outing ngan Zikoh n Anis ke Tesco - minggu tu abah n kak nor x mari... Nie singgah pantai apa ntah kat Pengkalan Kubur Kaison, AEON Mall...

Post has attachment
Adam Menghabis Masa Time Weekend Di Kelantan
Noodle Station KB, sambut birthday Angah... Durian murah n sedap dari Pasir Mas... Melawat rumah baru kawan lama mama... Outing ngan Zikoh n Anis ke Tesco - minggu tu abah n kak nor x mari... Maheran Laksa Cawangan 4 (area Tesco) ber shell out.... Tesco Ran...

Post has attachment
Tempat Berteduh Di Kelantan
Masa mama mula2 masuk kerja kat Kelantan, mama dah try tanya kawan2 mama rumah sewa coz plan lps bersalin mmg nak sewa sendiri, segan hah kalu still menumpang rumah acu, lgpun mok ucu mesti nak guna bilik bawah coz dia pun dah x larat coz bakal menimang bb ...

Post has attachment
Raya 2016
Nak masuk pose dah...baru post raya tahun lepas punya.. Sebagai kenangan kita sekeluarga... Kita dah ber7...bb nak tido time nie... Mama & Abah ampun maaf dipinta Moga bahagia sepanjang masa Walau kita terpisah sementara... insyaAllah sentiasa bersama... Ap...

Post has attachment
Majlis Cukur Jambul Adam & Ahnaf
Majlis berlangsung 20.08.2016. Masa ni bb dah 4 bulan lbh. Mmg majlis ni chek rancang nak buat skali ngan bb acu, Ahnaf. So kami just tumpang majlis diaorg. Kalau kami buat sendiri, kami just buat makan2 jer, x ada grand bagai terrrrr. Rezki bb blh tumpang ...

Post has attachment
Raya Opis 2016
Bertarikh 31.07.2016 diadakan majlis sambutan hari raya bagi Wisma Odit Kelantan. Agak meriah dengan kehadiran auditi2 dan sahabat taulan yang terdekat. Banyak makanan disediakan ikut seksyen. Team mama buat mihun sup...Mira yang jd ketua. Memang power mihu...

Post has attachment
Koleksi Gambar Adam Zuhaily (setahun)
Masih sesi memuntahkan gambo2 bb Adam... Moga menjadi kenangan buat anak mama nie... Nie dah balik ke rumah. Radio versi Al-quran sentiasa di sisi. Tu tengah pasang mengaji...Adam masa dalam pantang memang x tido malam...selalu buat hal. Asyik nak tido atas...

Post has attachment
Raya Opis 2016
Bertarikh 31.07.2016 diadakan majlis sambutan hari raya bagi Wisma Odit Kelantan. Agak meriah dengan kehadiran auditi2 dan sahabat taulan yang terdekat. Banyak makanan disediakan ikut seksyen. Team mama buat mihun sup...Mira yang jd ketua. Memang power mihu...

Post has attachment
Majlis Cukur Jambul Adam & Ahnaf
Majlis berlangsung 20.08.2016. Masa ni bb dah 4 bulan lbh. Mmg majlis ni chek rancang nak buat skali ngan bb acu, Ahnaf. So kami just tumpang majlis diaorg. Kalau kami buat sendiri, kami just buat makan2 jer, x ada grand bagai terrrrr. Rezki bb blh tumpang ...

Post has attachment
Bos Jamu Pulut Durian...
oh kome, durian dah berbunga... Musim durian pun tiba... 19.09.2016. Bos ajak makan pulut durian rumah kakak ye time lunch hour. Siap ambik nama sape nak join coz nak budget pulut nak masak. Durian x perlu dibudget2 katanya... hah tu dia...bos bersama duria...
Wait while more posts are being loaded