Profile cover photo
Profile photo
Marie Renhult
53 followers -
En social person som har hjärtat på det rätta stället och ser till att andra mår bra först och sin familj och sist men inte minst sig själv.Mår mina medmänniskor bra, ja då är min själ glad.
En social person som har hjärtat på det rätta stället och ser till att andra mår bra först och sin familj och sist men inte minst sig själv.Mår mina medmänniskor bra, ja då är min själ glad.

53 followers
About
Posts

Post has attachment
Ett klipp från en skolavslutning
Add a comment...

Post has attachment
Beställning utav polkagrisstänger
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Goddagens igen!

Önskar er alla en riktig glad Halloween och sist men inte minst...så nu har man även möjlighet att gå in och kika på denna sida...här kan man också följa mig och mina bravader...se även här:

Happy Halloween allihopa...

Tack!
Add a comment...

Post has attachment
Goddagens igen..gå in här också och läs...intressant läsning...nu måste väl f-kassan ändå snart "Ge med Sig"...det håller inte i längden om dem skall hålla på att sparka på oss som redan ligger ner...nej byt ut folket som sitter på kassan mot nytt folk som kanske kan vara mera "Lyhörd"mot oss "vanliga människor"...Gå in här och läs...Tack för ordet!
Add a comment...

Post has attachment
Goddagens till er alla...detta är dagens f-kassans regler...stå på er alla, om någon själv sitter där ute och har fått problem med f-kassan, vänd er hit till denna byrå:Lindashjälpbyrå i Deje som är beläget i Värmlands län, arbetar själv med klienter som har redan vänt sig till min byrå för att få hjälp.
Gå in här nedan och läs!!!!Intressant läsning...Tack!
Add a comment...

Post has attachment
Goddagens till er alla...nu kan man även gå in på den sociala medien facebook och följa mig där ute också..sidan dit är..se nedan.
När man är väl inne på facebook, ja då kan man även söka upp min verksamhet som då är namnet:Lindashjälpbyrå i Deje.
där inne kan man också gå in och följa mig.

Mycket välkomna in till min värld...
Add a comment...

Post has attachment

Goddagens till denna trista och regniga lördagmorgon..hoppas att ni alla där ni befinner er just nu, att ni har det bättre väder än vad vi här i värmland har.
har man stött på ett knepigt problem med någon myndighet eller att man har stött på något frågetecken som rör ärenden inom KFM-eller kommun, ja även inom försäkringskassan..ni alla kan vända sig till min byrå.

Min byrå säger sig själv-Välkommen till Lindashjälpbyrå i Deje.
Här hos min byrå-hit kan man vända sig till om man har stött på något frågetecken eller om man har fastnat, ja man kan ha fått ett avslag ifrån en ansökan om något hjälpmedel eller om man behöver sända in en ansökan om olika bidrag som man anser själv att man är berättigad till och får ett avslag på detta...ja vänd er hit....låt min byrå få ta hand om den ansökan och få ta mig an fallet, min byrå kan säkert vara till hjälp.

Sitter själv med ett ärende åt en klient och detta ärende är inom dels för ett ärende inom KFM-och sedan inom kommun som har blivit ett avslag och ligger nu i en myndighet som har med tingsrätt att göra.
Jag tar mig an dem flesta ärende såsom inom försäkringskassan och äen inom ärenden som skall till KFM-Dem ärenden som har med KFM att -dem ärenden är om man anser att någon person är skyldig pengar som man inte har fått betalt för, ja då kan denna byrå vara till hjälp med att sända in en ansökan om betalningsföreläggande el liknanden. ja då kan man vända sig hit.

Jag tar ungerfär 500 kr inkl.moms för att hjälpa till med att göra i ordning en ansökan för ett betalningsföreläggande.
drar en sådan ansökan ut på tiden och det är mer ansökningar som skall sända in dem ärenden, ja då bakar jag in den summan i arvodet som ligger på 1200 exkl.moms-lägger man till moms som ligger på 25% i moms, ja då hamnar man på dryga 1500 kr totalt.

Jag handlägger även ärenden inom den kategori funktionsnedsättningar och deras problematik.
Vet man med sig att man kanske känner någon som är i behov utav sådana ärenden eller om man sitter själv med sådana ärenden, och har "kört fast" i sådana ärenden, då kan man vända sig hit.

Nu behöver inte kunden besöka mitt kontor, om den inte har någon möjlighet att ta sig hit till min byrå, ja då kan man sända ett mail till min byrå och gör en bokning, och sedan så kommer jag ut till kunden och handlägger kundens ärenden ute på plats hos kunden.
Sänd ett mail hit: lindashjalp1@hotmail.se eller ring på telefon under kontorstid som då är:mån-fre:09:00-18:00- tel:0552-121 26 eller mobil:0705296678.

Man kan sända ett sms om man har svårt att prata i telefon.
Svarar på mail inom 1 timme.
Hade intervall på 12 timmar, har man inte fått svar inom 12 timmar, ja dåbehöver man inte betala för detta heller.
Nu sänker jag behandlingstiden till 30 min - 1 timme om man sänder ett mail, och har man inte fått svar inom radien 30 min till 1 timme, då får man denna svarsmeddelande om att jag behandlar ärenden  till grundpriset som jag då har på 500 kr inkl.moms.

Dem som sänder ett mail till min byrå om dels är rådgivning och handläggning utav ärenden som ingår i arvodet- ni får till ett rabatterad pris ända fram till jul.
Sänker priset på arvodet nu ända fram till 31 december-2013.
Nu får den som är i behov utav rådgivning och hjälp med något ärende, nu behöver man bara betala 500 kr inkl.moms.
Och man behöver inte betala fakturan förrän det har gått 40 dagar,jag förlänger betalningskravet på fakturan till 40 dagar.

Fakturan sänder jag inte förrän ärendet blir ett ärende- d.v.s att ringer eller om man mailar hit om rådgivning och handläggning utav ett ärende, och jag har handlagd ärende och sänt in alla handlingar och om det skulle dra ut på tiden, ja då är det bara den summan som gäller-alltså grundpriset på 500 kr inkl.moms.

Denna kampanj erbjudandet gäller nu ända fram till jul.
Sedan så går priset upp till normalpris som då är normalpris:1200kr exkl.moms-tillkommer gör momsen sedan och då är priset 1500 kr.
Varför denna byrå har ett arvode- det är ett ärende som är mycket bearbetning och handläggning och behandling-pappersansökningar som skall skickas och tanke på vad och hur mycket tid som läggs på dem olika behandlingar och handläggningar-då ligger arvodet på den summan som 1500 kr inkl.moms.

Men har detta ärende och behandlinstid-inte blivit färdigbehandlat inom radien 3 mån och denna byrån inte har fått ett beslut ifrån en myndighet som skall vara ett positivt beslut-ja då betalar denna byrån ut halva priset på arvodet-alltså halva priset på 1500 kr.
Halva priset går tillbaka till kunden/klienten.

På tanke på vad denna byrån lägger ut för antal timmar och handläggning på arbetet, ja då har denna byrån som en service-att byrån kommer till klienten/kunden-och ärendet drar ut på tiden och besked och beslut ifrån olika myndigheter som kan dras ut på tiden-då skall kunden inte behöva betala mer än nödvändigt-men halva kostnaden på arvodet har denna byrån som ända service som är till kundens/klientens förfogandet.

Rabatt nu ända fram till jul-grundpris:500 kr inkl.moms-exkl.moms är 400 kr.
Gratis rådgivning och handläggning/behandling utav ärende-byrån handlägger och man får även rådgivning ute på plats hos kunden-istället för att kunden kommer till byrån personligen..

Har man ett knepigt ärende eller om man känner någon i sin närhet som är i behov utav hjälp- kontakta min byrå redan idag.
All kontakt sker via mail under helger- men under kontorstid-mån-fre:09:00-18:00 sker via telefon eller sms till mobil.
Men skickar man sms under helger, och det är absoluta akuta ärenden, ja då får kunden hjälp inom 1 timme.
En timmes radie har denna byrå som marginal, en klient/kund skall inte behöva vänta mer än mellan-30 min-och max 1 timme på att få svar via mail,  ringer man och bokar genom telefon under kontorstid-mån-fre:09:00-18:00-ja då är hjälpen redan på väg -alltså till kunden/Klienten.

Passa på redan idag innan priset går upp till normalpris.

Mycket välkommen till en annorlunda byrå som är utöver det vanliga.
Här är det kunden/klienten som bestämmer ärende-och mottot är:Denna byrå har som ett motto:Här har klienten/kunden alltid rätt-"betala inte mer än nödvändigt".

Välkomna!

Lindashjälpbyrå i Deje
Add a comment...

Post has attachment
Godkväll igen till er alla som är här ute och läser..har kommit ut med ett nyhetsbrev som kan gå in och börja att prenumerera på om man känner för detta.
Detta nyhetsbrev kan man gå in och anmäla om man i fortsättningen vill ha detta skickad till sin mailadress var fjorton eller var tredje vecka...ja det kan även bli att det kommer att bli utskickat med detta nyhetsbrev två gånger i månaden.

Har lagt ut detta nyhetsbrev på mitt företags hemsida...men för den som är redan nu intresserad utav att få detta nyhetsbrev direkt skickad till sin mailbox, ja den kan gå in direkt här och börja att teckna sig för detta nyhetsbrev...varsågoda att kika in här:

Välkommen till en byrå med "det lilla extra"
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded