Profile cover photo
Profile photo
Nenney Syahfinaz Samsuddin
4 followers
4 followers
About
Nenney Syahfinaz's posts

Post has attachment
MAJLIS AKAD NIKAH + OUTDOOR 30/08/2014
Assalamualaikum..  Hari tu cha dah janji nak upload gambar cha kahwin kan.  Sekarang ni rasa macam busy yang teramat sangat.  Tak sempat nak update blog.  So, hari ni cha nak upload gambar kahwin sikit.  Kenangan untuk diri cha jugak. :) Masa ni memang rasa...

Post has attachment
I'M MARRIED... !!!
Sah bergelar Hubby & Wifie.. :) #iniceritalama Alhamdulillah.. Dengan sekali lafaz, cha telah sah menjadi isteri kepada En. Suami iaitu Mohd Radzuan pada 30 Ogos 2014. Dinikahkan oleh tok imam a.k.a pakcik cha sebab ayah cha demam. Niat asal memang nak sang...

Post has attachment
Luahan Hati.. :(
Bila kita tengok orang tu senyum tak semetinya dia sedang gembira. Bila kita tengok orang tu bersama dengan orang yang tersayan, tak semestinya dia sedang bahagia. Bila kita tengok orang tu menangis, tak semestinya dia sedang bersedih kerana ada juga yang m...

Post has attachment
Dare2Rich - Duduk Diam Tanpa Perlu Menaja
Peluang untuk para surirumah, mahasiswa/i, graduan menganggur dan yang
ingin mencari pendapatan lebih. Modal hanya dari RM50 dan PERLU DIBAYAR
SEKALI SAHAJA. Anda dapat ruang iklan secara percuma dan pelbagai bonus yg lain jika anda sertai DARE2RICH. Yang...

Post has attachment
Tolong Like Page Saya ye..^_____^
Hyeeeee..... Hari ni cha nak promote page baru cha kat facebook. Saja je sambil nak tambah pendapatan sampingan kan. Dari mengadap facebook je boring jugak..huhu korang2 yang baik hati nanti tolong lah like page cha ni ye.. Hawa Beauty Macam-macam ada untuk...

Post has attachment
Posto...Posto...
Ececeeehhhhh...  Posto la sangat ye. Parcel cha dah sampai.. Bukan satu tapi dua kotak yang sampai.  Happy sangat sebab beli barang online ni kena hati-hati kan.  Alhamdulillah, buat masa ni cha takde masalah untuk beli online. Nak pergi cari kat kedai mema...

Post has attachment
Kisah Baju Nikah..
Last two week, cha pergi hantar kain untuk baju nikah kat tailor. Butik dia dekat Hentian Bas Jalan Reko. Mungkin ada yang pernah hantar kat sana kot. Selagi tak hantar memang cha akan pening nak buat design macam mana dan apa design yang sesuai untuk cha. ...

Post has attachment
Misi Mencari Kain
Ni cite awal February hari tu.. Plan nak beli kain untuk nikah. Biasanya kalau baju untuk nikah ramai yang buat sendiri. Lagipun sekali seumur hidup kan. In shaa Allah.. Plan awal nak pergi dengan En. Tunang tapi dia tak berapa sihat. So, cha pergi dengan k...

Post has attachment
WEDDING CHECKLIST..
Assalammualaikum.. Senarai semak ini  untuk
memudahkan cha membuat pemantauan persiapan menjelang hari besar cha
nanti..Tapi majlis hanya buat sebelah pihak perempuan je. Mudah-mudahan semuanya berjalan lancar.. Aminnn.....^__^v Dokumen Kahwin 1) Kursus Kah...

Post has attachment
Afrobuilder & Renovation..
Hyeeee... Tetiba je rajin nak update blog kan.. Bukan apa, tenet tengah laju ni haruslah kita manfaatkan dengan baikk.. hehe.. Kalau hari tu cha ada promote tentang My Hardware, Saujana Impian.. Kali ni cha nak promote tentang Afrobuilder & Renovation pulak...
Wait while more posts are being loaded