Profile cover photo
Profile photo
A'eshah Badrul
Aspire to Inspire before we Expire.
Aspire to Inspire before we Expire.
About
A'eshah's posts

Post has attachment
Update List Giveaway Time by Aishah Badrulhisham
Assalamualaikum. Berbaki lagi 8 hari je giveaway ni. Terima kasih banyak-banyak kepada semua para blogger yang sudi join. Siapa yang belum join tu, masih boleh lagi kalau nak join ok. Hadiah semua best sangat! Setakat ni senarai yang join baru ada 50 orang....

Post has attachment
Selamat Hari Guru 2017
Assalamualaikum. Hari ini merupakan Hari Guru di seluruh Malaysia. Dah 3 tahun aku tinggalkan zaman sekolah. Selama 3 tahun tu juga aku dah tak sambut hari guru dekat sekolah, tak ada bagi hadiah lagi. Hanya mampu ucapkan Selamat Hari Guru melalui Facebook ...

Post has attachment
Giveaway Time By Aishah Badrulhisham
Assalamualaikum. Giveaway kali ini merupakan giveaway kedua yang aku buat, dan akan dijalankan selama 2 minggu. Yeayyyy, tepuk tangan. Alhamdulillah, ada rezeki lebih bulan ni rasanya nak share dekat para blogger semua. Aku harap, ramailah yang sudi nak joi...

Post has attachment
Segmen : Pencarian Bloglist Faiq Najmi
Assalamualaikum. Klik banner untuk join. Ada segmen lagi. Macam biasa, jangan lepaskan peluang untuk join segmen-segmen macam ni. Disamping dapat kenal lebih ramai blogger, dapat juga naikkan trafik blog. Tak adalah sunyi sepi je blog tanpa sebarang entri. ...

Post has attachment
Skill Memasak Ms Yeah Menggunakan Peralatan di Pejabat
Assalamualaikum. Baru-baru ni aku ada tengok satu video menarik dekat Facebook. Video tu tentang seorang perempuan memasak di dalam pejabat. Dia akan gunakan apa sahaja jenis barang yang ada dalam pejabat dia untuk dijadikan alat memasak. Ada satu video tu ...

Post has attachment
Supplement Yang Menghilangkan Senggugut
Assalamualaikum. Pernah dengar tak supplement nama dia Gojes Skin? Mesti tak kan? Produk ni baru je lagi dekat pasaran. Masih tak popular macam produk Ephyra, Radiance Signature, Kawaii Collagen dan sebagainya. Tapi walaupun dia baru je lagi dekat pasaran, ...

Post has attachment
THE AMERZING BLOGSLIST: My Turning Point
Assalamualaikum. Klik banner untuk join. Short (yang tak berapa nak short) review about AMERZING , Semenjak cuti panjang ni rasa terpanggil nak join mana-mana segmen ataupun giveaway yang para bloggers ni buat. Hari ni bila buka je blog, nampak majoriti blo...

Post has attachment
THE AMERZING BLOGSLIST: "..."


Post has attachment
Salam UiTM - Semester 2
Assalamualaikum. Harini merupakan hari yang paling penting bagi semua pelajar diploma di UiTM. Sebab pagi tadi, semua pelajar akan dapat Salam daripada UiTM yang melalui e-mel yang mengandungi keputusan peperiksaan akhir. Seram kan? Dari semalam lagi memang...

Post has attachment
Drama Princess Hours versi Thailand
Assalamualaikum. Peminat drama Korea mesti pernah tengok drama Princess Hour yang Yoon Eun Hye dengan Ju Ji Hoon berlakon tu. Cerita tu memang best gila orang putih kata "worth to watch". Memang kelakar, romantik semua ada la. Ulang-ulang tengok pun tak bos...
Wait while more posts are being loaded