Profile cover photo
Profile photo
Siti Rohayu Ayu
31 followers -
Ordinary Human, Ordinary Woman, Ordinary Person
Ordinary Human, Ordinary Woman, Ordinary Person

31 followers
About
Posts

Post has attachment
Part 5 : Day 5 Holiday in Bali
Assalamualaikum :) Hai korang!! Setahun berlalu, dah bersawang dah blog ni. Cuci seharian pun tak cukup ni hehehe. Hari ini kerajinan di tahap memuaskan, jadi terhasillah post hari ke-5 di Bali. Jemput bacaaa heee. Hari kelima iaitu hari terakhir di Bali. U...

Post has attachment
Part 4 : Day 4 Holiday in Bali
Assalamualaikum :) Sebelum memulakan, Thankyouuu pada silent readers yang sabar menunggu dan sentiasa remind Ayu utk habiskan entry di Bali :) Yelaa, berkurun lamanya tak habis-habis lagi entry di Bali ni.  Maaf maaf.  Ayu bukanlah blogger yang begitu aktif...

Post has attachment
Terlalu penat
Assalamualaikum :) Korang penah tak rasa serba tak kena dengan diri korang sampaikan buat sesuatu tu tak boleh fokus? Mesti penah kan. Dan itu lah yang ayu alami lately ni. Serba tak kena. Dari segala sudut. Perasaan tu tak payah cakap lah, segala bentuk pe...

Post has attachment
Part 3 : Day 3 Holiday in Bali
Assalamualaikum :) Aktiviti hari ketiga kami adalah ke kawasan selatan Bali. Antara tempat yang akan kami lawati adalah Pura Tirtha Empul, Pergunungan Kintamani, Kedai Pemprosesan Kopi, Ubud - Sawah padi bertingkat, Pura Luhur Uluwatu, dan Jimbaran Bay. Pad...

Post has attachment
Part 2 : Day 2 Holiday in Bali
Assalamualaikum :) Pagi tu kami makan apa yang ada je untuk alas perut, lagipun sebab hotel tak sediakan makanan, kalau ada pun kami tak berani nak makan. Dalam pukul 10am macam tu, kami ke receptionist untuk sewa motor untuk pusing-pusing area situ. Sewa m...

Post has attachment
Part 1 : Day 1 to Bali
Assalamualaikum :) Lama ambil mode nak menaip, susah nak dapat. tapi kali ni tetiba rajin pulak. Apa sebab pun tak tau. huhu. Kami pergi sana pada 21-26 May 2015. Kami pilih tarikh tu sebab nak celebrate 2nd years of our engagement day. Konon nya la. Masa t...

Post has attachment
Agar-Agar Milo + Oreo
Assalamualaikum :) Weekand haritu ayu buat agar-agar milo + oreo sebab haritu husband ada sebut-sebut "agar-agar satu plastik besar tu nak buat ape tak terusik pun". Kisahnya agar-agar tu husband ayu beli untuk guna masa buat open house raya, tapi sebab tak...

Post has attachment
Periksa Niat
Assalamualaikum :) Lama menyepi meninggalkan buku karangan ni. Kalau dulu alasannya sebab sibuk dengan assignments, tak sempat nak sharing-sharing, tapi sekarang ni sedang cuti sem, free memanjang, kat office pun tak sibuk sangat, pun tak rajin nak update. ...

Post has attachment
Kun Anta | Be Your Self
Assalamualaikum :) Sekarang ni ramai yang demam lagu Kun Anta nyayian Humood AlKhudher. Lagu Kun Anta atau Be Yourself ni dah viral dekat media sosial, dan Ayu salah seorang dari berjuta-juta manusia yang kena demam ni hehehehe. Meltinggggg gituuuu kauuuu. ...

Post has attachment
Menipu
Assalamualaikum :) Ayu tak faham dengan sesetengah orang yang berniaga tapi guna jalan mudah, iaitu dengan menipu. Yang senang nampak sekarang ni adalah peniaga online. Lebih-lebih lagi yang jual produk kecantikan yang berlambak-lambak ada kat luar sana tuh...
Wait while more posts are being loaded