Profile cover photo
Profile photo
Cafea Gratis
7 followers -
Viata e scurta! Traieste-o la maxim!
Viata e scurta! Traieste-o la maxim!

7 followers
About
Posts

Post has attachment
Alex trebuia să se urce în avion cu colegii săi pentru a merge în vacanță în Franța. Are o previziune că avionul se va prăbuși. În urma unei crize de isterie pe care o are nu se mai urcă în avion și alături de el rămân și câțiva prieteni. Avionul decoleaza și explodează în fața acestora. Alex avusese dreptate.

Cei care trebuiau să se urce în avion încep să moară în moduri bizare dar aparent normale. Încet încet își dau seama că trebuiau să moară în acel avion și că nu se pot juca cu destinul care îi va urmări și nu își pot amâna moartea. Filmul se concentrează practic pe lupta acestora de a înfrunta destinul și implicit moartea.

http://cafeagratis.ro/final-destination-2000/
Add a comment...

Post has attachment
Filmul evocă momentul în care Moise reușește să își salveze poporul evreu din sclavia egipteană și să îl treacă peste Marea Roșie. Totul începe de la momentul în care află că el este evreu și nu egiptean și continuă cu eliberarea evreilor și părăsirea Egiptului.
http://cafeagratis.ro/exodus-gods-kings-2014/
Add a comment...

Post has attachment
Ne aflăm în anii 1960, atunci când în timpul Războiului Rece Statele Unite ale Americii îşi disputa supremaţia spaţială cu Federaţia Rusă. Americanii lucrau zi şi noapte pentru a fi primii în toţi paşii care se făceau în spaţiu.

În perioada respectivă toate calculele se faceau de oameni şi nu existau calculatoarele performante de astăzi astfel încât americanii au infiinţat un departament de calcul în care lucrau femei de culoare. Aceasta era funcţia maximă pe care o putea avea un individ de culoare în NASA.

http://cafeagratis.ro/hidden-figures-2016/
Add a comment...

Post has attachment
Michael, un elev de 15 ani o cunoaște pe Hanna, o femeie singură de aproximativ 30 de ani. El se îndrăgostește de ea, iar aceasta acceptă o relație ”fără sentimente”. El va trebui să îi citească și ea îi va oferi la schimb ”momente de plăcere”. Lucrurile se complică, iar filmul capătă accente dramatice.

http://cafeagratis.ro/the-reader-2008/
Add a comment...

Post has attachment
Elizabeth este un medic pasionat, fără viață personală. Își petrece exagerat de multe ore în spital, iar într-o zi i se aranjează o întâlnire cu un necunoscut dar suferă un accident și nu mai ajunge, intrând în comă.

David este un arhitect deprimat ce își caută un apartament nou în care să stea. Ajunge să îl închirieze pe al lui Elizabeth, lăsat liber după accident, fără să știe acest lucru.

Cei doi se întâlnesc într-un mod cât se poate de bizar ...

http://cafeagratis.ro/just-like-heaven-2005/
Add a comment...

Post has attachment

Carlos este un tânăr ce provine dintr-o familie de imigranti veniți în SUA din Mexic. Nicole este o tânără rebelă ce provine dintr-o familie cu o situație financiară foarte bună. Tatăl ei este un politician important.

Între cei doi se infiripă o poveste de dragoste dar părinții celor doi nu le împărtășesc entuziasmul. Mama lui Carlos vede în Nicole femeia care îi va distruge visul de a deveni un om mare. Tatăl lui Nicole vede în Carlos un pericol în menținerea stabilității emoționale a fiicei sale, care însă suferă după pierderea mamei sale.

http://cafeagratis.ro/crazybeautiful-2001/
Add a comment...

Post has attachment
Pe 20 septembrie 2017, Arch Enemy și Jinjer vor cânta la Club Quantic pe scena Open Air. Concertul face parte din turneul Will To Power.

Biletele în presale, adică până pe 20 septembrie, costă 85 de lei și 100 de lei, în funcție de categoria biletului. În ziua concertului, la intrare, biletele vor costa 100 și 120 de lei.

http://cafeagratis.ro/arch-enemy-si-jinjer-vor-canta-la-bucuresti/
Add a comment...

Post has attachment
The Hitman`s Bodyguard (2017)

Michael Bryce este garda de corp perfectă. Un incident neplăcut în care îi moare un client îl aduce într-o zonă obscură și ulterior se vede nevoit să protejeze un criminal în serie pentru a ajunge la Haga, la Curtea Internațională de la Haga pentru a depune mărturie împotriva unui fost președinte al Belarusului, acuzat de crime impotriva umanității.

http://cafeagratis.ro/hitmans-bodyguard-2017/
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Pe 17 iunie 2017 Kings of Leon va cânta pe Arena Națională din București. Organizatorii au anunțat că LP va cânta în deschiderea trupei americane. Laura Pergolizzi revine astfel în România, după ce în septembrie 2016 a cântat la Arenele Romane.

http://cafeagratis.ro/lp-va-canta-deschiderea-concertului-kings-leon-de-pe-17-iunie/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded