Profile cover photo
Profile photo
Cafea Gratis
5 followers -
Viata e scurta! Traieste-o la maxim!
Viata e scurta! Traieste-o la maxim!

5 followers
About
Cafea Gratis's posts

Post has attachment
Pe 17 iunie 2017 Kings of Leon va cânta pe Arena Națională din București. Organizatorii au anunțat că LP va cânta în deschiderea trupei americane. Laura Pergolizzi revine astfel în România, după ce în septembrie 2016 a cântat la Arenele Romane.

http://cafeagratis.ro/lp-va-canta-deschiderea-concertului-kings-leon-de-pe-17-iunie/

Post has attachment
Cele patru continuări ale filmului Avatar vor fi lansate în 2020, 2021, 2024 și 2025. Vom avea așadar de așteptat foarte mult timp.

Echipa de producție a făcut anunțul pe Facebook și ne-a dat date și mai exacte. Primul film va avea premiera pe 18 decembrie 2020, iar celelalte filme vor fi lansate tot în luna decembrie.

http://cafeagratis.ro/au-fost-anuntate-premierele-celor-patru-continuari-ale-filmului-avatar/

Post has attachment
Vincent și colegul său sunt doi polițiști de culoare care fură drogurile unui clan mafiot în timpul unui schimb. Evident, aceștia opresc drogurile pentru ei și nu ”în numele legii”. Lucrurile se complică pentru el când mafioții îi răpesc copilul pentru a îl folosi ca schimb pentru recuperarea drogurile. În același timp o echipă de la Afaceri Interne se ocupă de caz pentru a depista polițiștii corupți și îi complică sarcina lui Vincent de a își recupera copilul.

http://cafeagratis.ro/sleepless-noapte-alba-2017/

Post has attachment
Noul film din seria Jack Reacher este unul care stă bine aproape la toate capitolele însă nu excelează la nici unul. E un film care trece de nota 7 dar nu prea mult. Contează foarte mult cum ne poziționăm fiecare față de acest gen de filme, adică ce așteptări avem de la ele.

http://cafeagratis.ro/jack-reacher-never-go-back-2016/

Post has attachment
Printre filmele Marvel, Doctor Strange este un film de mijloc spre zona superioară. Mă repet însă, probabil că aprecierea noastră față de film se modifică odată cu vârsta. Într-un fel îl vezi la 17 ani și în alt fel îl vezi la 40 de ani.

http://cafeagratis.ro/doctor-strange-2016/

Post has attachment
Până acum au fost confirmate Three Days Grace, Subcarpați, Alternosfera, Vița de Vie, Lună Amară, Coma, Șuie Paparude și EMIL. Organizatorii au anunțat că poartă discuții și cu alte trupe și numărul lor va crește în timp. Vă vom ține la curent cu orice noutate va apărea.

http://cafeagratis.ro/shine-2017-three-days-grace-si-a-confirmat-prezenta/

Post has attachment
Bugetul filmului este enorm pentru o producţie sud-coreeană: 25 de milioane de dolari, deţinând recordul absolut din această ţară în ceea ce priveşte capitalul investit într-un film. Filmările au început pe 15 octombrie 2010 în Saemangeum, Coreea de Sud, iar printre ţările în care s-a mai filmat se numără, China, Franţa, Rusia şi Letonia.

http://cafeagratis.ro/my-way-2011/

Post has attachment
Rush ne pune pe ecran rivalitatea sportivă, dusă uneori la extrem, dintre doi campioni ai Formulei 1, diferiţi din aproape toate punctele de vedere.

http://cafeagratis.ro/rush-2013/

Post has attachment
Sezonul 4 a debutat pe 1 februarie 2017 și încă rulează pe ecrane. Acesta va avea 13 episoade care se vor termina la finalul lunii aprilie.


http://cafeagratis.ro/e-oficial-the-100-va-avea-si-al-cincilea-sezon/

Post has attachment
Nominalizările celei de-a 89-a ediție a premiilor Oscar au fost anunțate astăzi. Așa cum ne așteptam, La La Land și Manchester by the Sea se află printre nominalizările la cea mai râvnită categorie.


http://cafeagratis.ro/au-fost-anuntate-nominalizarile-la-oscar-2017/
Wait while more posts are being loaded