Profile

Cover photo
Naderiey M
6 followers|668,087 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Naderiey M

Shared publicly  - 
 
Some eye candy from Naruto's last 50 episodes.
Gaara's smile Sasuke's Mangekyo Sharingan (MS) Tale of the gutsy ninja - Tsunade's Infinite Tsukoyomi Dream Naruto's still alive parents Tale of the gutsy ninja - Tsunade's Infinite Tsukoyomi Dream Sasuke and Naruto fight Tale of the gutsy ninja - Tsunade's...
Tale of the gutsy ninja - Tsunade's Infinite Tsukoyomi Dream Naruto Sage Mode. Tale of the gutsy ninja - Tsunade's Infinite Tsukoyomi Dream. Sasuke in his Susanoo, feeling very angry. I wanted to use this as reference for my fanart. Tale of the gutsy ninja - Tsunade's Infinite Tsukoyomi Dream.
1
Add a comment...

Naderiey M

Shared publicly  - 
 
Movie Sequels : One sentence about it
Since last year dok tengok sequel aje. Ok Boruto bukan sequel tapi anggap je la sequel. 1. Boruto (2015) So Naruto and Hinata had a son and the name's Boruto. Ok, actually it's Bolt in Japanese form, like how Ahmad can sound different in different cultures,...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Naderiey M

Shared publicly  - 
 
Not abnormal
Salam Ramadan. Menulis lirik Suami aku dan geng lama dia berjem, diberi nama kugiran 'Student Trouble Project' kengkonon nak up balik buat album indie. So aku bagi dorang lirik. Husband aku kata, ni lirik boleh buat dua lagu. Aku kata ala, lirik yang dibiki...
 ·  Translate
Suami aku dan geng lama dia berjem, diberi nama kugiran 'Student Trouble Project' kengkonon nak up balik buat album indie. So aku bagi dorang lirik. Husband aku kata, ni lirik boleh buat dua lagu. Aku kata ala, lirik yang dibikin semasa menidurkan anak aku hentam aje. So ini bait-baitnya, ...
1
Add a comment...

Naderiey M

Shared publicly  - 
 
Kisah lalu
 ·  Translate
1
Add a comment...

Naderiey M

Shared publicly  - 
 
Inalillahiwainnailaihirajiun
Salam. Semalam aku terbaca kawan2 punya komen di page Afdlin Shauki di FB tentang pemergian Yus kumpulan Jambu. AlFatihah kepada arwah dan takziah kepada keluarganya. Kali terakhir aku nampak penampilannya di tv pada minggu lalu. Aku tak layan Juara Parodi,...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Naderiey M

Shared publicly  - 
 
Komik Kon Malaysia! Part 1, of my recap.
This is my personal opinion, I am not a spokesperson nor do I work for Komik Kon. Komik Kon? It's the first in Malaysia so I was anticipating it since about 5 months ago. All this while, I have been watching videos of interviews with casts of popular drama ...
1
Add a comment...

Naderiey M

Shared publicly  - 
 
Menjadi Paprazzo tak berbayar
 Apakahnye
itu Paparazzo? Ia adalah sejenis pekerjaan buat jurugambar bebas, di mana dia
kejar orang ternama untuk ambil gambar dan jual kepada majalah / media.   Tapi aku
kategori paparazzo pura-pura, kerana aku menghadiri majlis untuk mewakili bos
aku tap...
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have her in circles
6 people
Storm Chase's profile photo
Pn Enie Runzee's profile photo
hanis todd's profile photo
Norashiqin Roslan's profile photo
revert life's profile photo

Naderiey M

Shared publicly  - 
 
Fanfiction - Sharingan 2
Oleh kerana aku fail nak update blog lagi, so silalah baca fanfiction iolss k. Bye. Disclaimer : Semua watak-watak berikut dipinjam daripada Kishi Masahi. Saya tidak mendapat sebarang faedah kewangan daripada penggunaan watak-watak berikut. Sekian, terima k...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Naderiey M

Shared publicly  - 
 
haha
 ·  Translate
1
Add a comment...

Naderiey M

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Naderiey M

Shared publicly  - 
 
Sadness
How do you banish your sadness. You can't, because sadness is a product of your mind. Like say, after a few days of noticing that things don't go my way while other people seems to prosper, I begin to feel sad, then I looked at my pile of unwashed clothes a...
1
Add a comment...

Naderiey M

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
People
Have her in circles
6 people
Storm Chase's profile photo
Pn Enie Runzee's profile photo
hanis todd's profile photo
Norashiqin Roslan's profile photo
revert life's profile photo
Links
YouTube
Story
Tagline
Also known as 17Rara on Fanfiction.net, DeviantArt and I've got a hobby fb page.
Basic Information
Gender
Female