Profile cover photo
Profile photo
Shahidayatul Erna
32 followers
32 followers
About
Posts

Post has attachment
VLOG tutorial bawal
kali ni upload video tutorial pulak... sorry gambar tak cantik... nak beli webcam tak beli lagi.. haha... :) hope you guys enjoy it.... ig: ernashaa
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
My First Vlog...
 This is my first VLOG.... Before this dah buat dah vid tapi untuk someone je.... so nothing about me.. sekarang kita enjoy life and fikir diri sendiri je lepas nie.... Hope you guys enjoyed it... Sorry for the bunyi yang bising-bising... Tertekan keyboard ...
Add a comment...

Post has attachment
CHANGE EVERYTHINGS
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
**
HI THERE!! Okay.... Hari ni hari
last aku ada kat Malaysia.. Jadi aku amik kesempatan ini untuk mengedit apa
yang patut... buat apa yang patut... kemas sana sini..... :) Salah satu yang
dikemas adalah Blogger! Kau tak tahu jah.... Kat sana nanti nak update ...
Add a comment...

Post has attachment
IZANI SOFIA: FIRST GIVEAWAY
  DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH DAN MAHA PENYAYANG   Haha... Entah kenapa hari ni mood aku nak update entry bebanyak...Ceh padahal tak ada lah banyak sangat.....   Okay kenapa tetiba ada giveaway nie??   aku pun tak tahu tetiba terdetik nak stalk kak...
IZANI SOFIA: FIRST GIVEAWAY
IZANI SOFIA: FIRST GIVEAWAY
blogjaripenaku.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
HAPPY BIRTHDAY FEBRUARY
     Alhamdulillah..... InsyaAllah... 13 Feb ni cukup umur aku 20 tahun..... 20 tahun? Hm...... So bila berbicara tentang birthday, mesti orang akan tanya how's your birthday.....? haha.... So takkan ada orang nak tanya aku pulakkan sebab birthday belum lep...
Add a comment...

Post has attachment
KENAPA MANUSIA!
selamat pagi... Hai dunia... Okay... Ini adalah tazkirah pepagi dari aku...Ceh! bukan nak menyakirah sangat lah.. cuma aku nak sampaikan rasa pertanyaan aku nie... Okay... Sejak habis sekolah menengah first time aku jumpa orang-orang yang senang senang nak ...
KENAPA MANUSIA!
KENAPA MANUSIA!
blogjaripenaku.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Quotes
      Assalammualaikum.... Entry ni untuk insan tersayang, awak..... Tak tahu kenapa.... Saya terlalu suka berfikir awak ikhlas ke dengan saya? Memang lah awak selalu cakap yang "fikir lah... Apa yang orang dah korbankan untuk dia" Saya tahu... Tapi sayang....
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded