Profile

Cover photo
Santeri Hämäläinen
Worked at Hehku Marketing Oy
5 followers|8,904 views
AboutPosts

Stream

Santeri Hämäläinen

Shared publicly  - 
 
Listasimme viime vuoden suosituimmat blogipostauksemme. Lue millaiset aiheet vuonna 2016 eniten puhuttelivat ››
 ·  Translate
Blogien suosio ja niiden vaikutus mediakentässä sekä markkinoinnissa on edelleen vetovoimaista. Google Analyticsin mukaan blogimme toi liikennettä, kontakteja sekä vastasi hienosti yrityksemme orgaanisesta näkyvyydestä verkossa. Hyödynsimme blogien sisältöä myös display-mainonnassa, …
1
Add a comment...

Santeri Hämäläinen

Shared publicly  - 
 
Opettajien vaikutus oppilaisiin ja heidän oppimistuloksiinsa on valtava. Kouluttajan vaikutus oppimiseen on merkittävä myös aikuisena. Hyvä kouluttaja onnistuu esittämään asiansa innostavasti ja ymmärrettävästi sekä haastaa kuulijansa ajattelemaan itse pelkän passiivisen kuuntelun sijasta. Mitä muuta kuuluu hyvän kouluttajan ominaisuuksiin? Lue mitkä ovat viisi minun mielestäni tärkeintä hyvän kouluttajan ominaisuutta ››
 ·  Translate
Kouluttajan vaikutus oppimiseen on merkittävä. Mitä kuuluu hyvän kouluttajan ominaisuuksiin? Tässä viisi tärkeintä hyvän kouluttajan ominaisuutta.
1
Add a comment...

Santeri Hämäläinen

Shared publicly  - 
 
Sisältömarkkinoinnin tavoitteena on sitouttaa ja houkutella asiakkaita brändin sisällön pariin ja siten luonnollisesti myös lopulta kasvattaa myyntiä. Myynti ei kuitenkaan ole sisältömarkkinoinnin ensisijainen tavoite, joten sisältömarkkinointi voidaan nähdä myyntiä pitkäjänteisempänä toimintana. Asiakassuhteiden rakentaminen nimittäin vaatii brändiltä kärsivällisyyttä. Vaikka oikotietä onneen ei ole, yksi ohituskaista kuitenkin löytyy: brändiyhteistyö mielipidevaikuttajien kanssa. Lue blogikirjoitukseni, jotta tiedät mistä on kyse ja kuinka vaikuttajamarkkinointia voidaan toteuttaa ››
 ·  Translate
Sisältömarkkinoinnin ensisijaisena tavoitteena on asiakassuhteiden rakentaminen. Jatkuvasti suosiotaan kasvava taktiikka on vaikuttajamarkkinointi.
1
Add a comment...

Santeri Hämäläinen

Shared publicly  - 
 
Asiakaskokemuksen merkityksellisyys on kasvanut samaa tahtia, kun asiakkaiden valta oman ostoprosessinsa tai asiakaspolkunsa varrella on kasvanut. Asiakkaat tekevät ennen ostopäätöstä runsaasti taustatyötä ja hankkivat tietoa lukuisista eri lähteistä ja kanavista. Yritysten tehtäväksi on jäänyt asiakaskokemuksen rikastaminen ja asiakaspolun helpottaminen. Yritysten täytyy tuottaa asiakkaalle lisäarvoa tarjoavaa sisältöä tämän ostopolun jokaiseen vaiheeseen. Ja on syytä muistaa, ettei asiakaspolku suinkaan pääty ostotapahtumaan.
 ·  Translate
Asiakaskokemuksen ymmärtäminen ja parantaminen ovat tulevaisuuden tärkeimpiä kilpailukykytekijöitä. Hyvä asiakaskokemus puolestaan vaatii hyvää sisältöä!
1
Add a comment...

Santeri Hämäläinen

Shared publicly  - 
 
Kukaan ei voi varmasti enää kieltää sitä faktaa, etteikö Instagram olisi noussut yhdeksi tärkeimmistä sosiaalisen median markkinointikanavista. AdWeekin mukaan yritykset julkaisevat sisältöä Instagramiin jopa enemmän kuin Facebookkiin.

Instagramista tavoittaa huikean määrän nykyisiä sekä potentiaalisia asiakkaita, sillä Instagramin käyttäjäluku on hurjat 500 miljoonaa. Useat näistä käyttäjistä ovat nuoria, joten erityisesti niille yrityksille, joiden kohderyhmä on teini-ikäiset, Instagramista on tullut tärkeä sosiaalisen median markkinointi- ja viestintäkanava. Eikä ihme, sillä Instagramin on tutkittu olevan teinien yksi tärkeimmistä some-kanavista. Kuitenkin myös vanhemmat ikäryhmät tavoittaa kasvavissa määrin Instagramista.

Mutta miten brändit saavat Instagram-markkinoinnistaan irti kaiken potentiaalin ja miten siellä kannattaa markkinoida? Kokosimme 7 vinkkiä, jotka kannattaa ottaa huomioon markkinoidessaan Instagramissa.
 ·  Translate
Miten brändien kannattaa markkinoida Instagramissa? Kokosimme 7 vinkkiä, jotka kannattaa ottaa huomioon Instagram-markkinoinnissa.
1
Add a comment...

Santeri Hämäläinen

Shared publicly  - 
 
Kun viimeksi tuotit videon, oliko valmiille videolle mietitty levityssuunnitelma? Jos oli, niin hyvä – olet oikeilla jäljillä! Jos ei, niin ei hätää – ei nimittäin monilla muillakaan ole. Onnistunut videon levityssuunnitelma sisältää kahdeksan elementtiä. ››
 ·  Translate
Onko videoillasi levityssuunnitelmaa? Se on tärkeä osa videomarkkinointia ja meidän näkemyksemme mukaan onnistunut levityssuunnitelma sisältää 8 elementtiä.
1
Add a comment...

Santeri Hämäläinen

Shared publicly  - 
 
Sosiaalisen median strategian täytyy tarkoittaa muutakin kuin uusista palveluista tai tuote-alennuksista tiedottamista. Sen pitää pitää sisällään muutakin kuin liiketoimintasi kannalta olennaisen tiedon jakamista. Some-strategian voidaan katsoa onnistuneen, kun onnistut käymään vuorovaikutusta kohdeyleisösi kanssa ja sitouttamaan sen jäseniä sekä tuottamaan jonkinlaisia konversioita. Kyse on siis yksinkertaisesta asiasta. Miksi niin moni sosiaalisen median strategia silti epäonnistuu? Hyvin todennäköisesti olet tehnyt jonkin tai jotkin seuraavista virheistä.
 ·  Translate
Miksi niin moni some-strategia epäonnistuu? Älä tee seuraavia virheitä, niin parannat selvästi sosiaalisen median strategiasi onnistumisen todennäköisyyttä.
1
Add a comment...

Santeri Hämäläinen

Shared publicly  - 
 
Hehkua tiistaihin: esteetikko ja kokenut asiakkaan rahojen vartija Sini Tiensuu on aloittanut työnsä Hehkun Content Strategistina. Sini tuo mukanaan arvokasta mediatoimisto-osaamista ja vie varmasti kokemuksensa ansiosta digimainontaamme entistä strategisempaan ja kustannustehokkaampaan suuntaan.
 ·  Translate
Hehku on vahvistanut tiimiään Content Strategist Sini Tiensuulla. Mediatoimistotaustainen Sini kasvattaa Hehkun osaamista dataohjautuvasta digimainonnasta.
1
Add a comment...

Santeri Hämäläinen

Shared publicly  - 
 
Hakukoneoptimointi on jo useille tuttua toimintaa, mutta kuinka moni pitää huolta videosisältönsä SEO:sta? Hakukoneoptimoinnin periaatteet tulisi muistaa myös YouTubessa. Onhan YouTube maailman toiseksi suurin hakukone. Katso vinkkimme videoiden hakukoneoptimointiin YouTubessa ››
 ·  Translate
Hakukoneoptimointi tulisi muistaa YouTubessa, maailman toiseksi suurimmassa hakukoneessa. Katso vinkit videoiden hakukoneoptimointiin YouTubessa.
1
Add a comment...

Santeri Hämäläinen

Shared publicly  - 
 
YouTube ei ole enää suosittu ainoastaan ulkomailla, vaan siitä on tullut osa yli miljoonan suomalaisen arkea. Helsingin Sanomien mukaan YouTube tavoittaa päivässä 50 prosenttia 15-29-vuotiaista suomalaisista ja päivittäinen käyttäjämäärä Suomessa on yli 1,2 miljoonaa.

YouTuben suosion kasvu on saanut myös brändit havahtumaan ja miettimään monipuolisempia sisältömarkkinoinnin keinoja. Mutta miten brändien oikeastaan kannattaisi hyödyntää YouTubea markkinoinnissaan? Kokosimme yhdeksän kohtaa, joiden avulla YouTube-markkinoinnissa pääsee alkuun.
 ·  Translate
Miten brändien oikeastaan kannattaa hyödyntää YouTubea markkinoinnissaan? Kokosimme 9 kohtaa, joiden avulla YouTube-markkinoinnissa pääsee alkuun.
1
Add a comment...

Santeri Hämäläinen

Shared publicly  - 
 
Laadukkaan sisällöntuotannon tukena Facebookissa kannattaa hyödyntää mainontaa. Mainonta on tänä vuonna noussut entistä tärkeämpään rooliin, kun Facebook teki muutoksia algoritmeihinsä. Nykyään yritysten on entistä vaikeampi saada sisältönsä näkyviin seuraajiensa seinillä, kun Facebook suosii käyttäjien sisältöä yritysten sisällön sijaan.

Jotta mainonnasta saa kaiken hyödyn irti, on syytä olla mietittynä suunnitelma, jonka avulla halutut tulokset Facebook-markkinoinnista saadaan irti. Mainoskampanjaa luodessa kannattaa myös pitää mielessä seuraavat vinkit.
 ·  Translate
Mainonta kannattaa ottaa osaksi Facebook-strategiaa parempien tulosten varmistamiseksi. Mainoskampanjaa luodessa kannattaa ottaa huomioon seuraavat vinkit.
1
Add a comment...

Santeri Hämäläinen

Shared publicly  - 
 
Sisällöntuotanto tai markkinointi LinkedInissä ilman selkeää strategiaa on yrityksen resurssien väärinkäyttöä. Listasin muutamia vinkkejä siihen, kuinka yritykset voivat hyödyntää LinkedIniä markkinoinnissaan parhaalla mahdollisella tavalla.
 ·  Translate
LinkedIn on maailman suurin verkostoitumispalvelu. Sillä on yli 400 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää yli 200 maassa sekä yli kolme miljonaa rekisteröitynyttä yritystä, ja joka sekunti palveluun rekisteröityy kaksi uutta alansa ammattilaista. Jos yrityksesi …
1
Add a comment...
Story
Tagline
Content Director & Co-founder @ Hehku Marketing
Basic Information
Gender
Male
Collections Santeri is following
Work
Employment
  • Hehku Marketing Oy
    Content Director