Profile cover photo
Profile photo
Noor Hayati
113 followers -
An ordinary girl and want to be friend with you!!
An ordinary girl and want to be friend with you!!

113 followers
About
Noor's posts

Post has attachment
Sungguh Aku Rindu..
Assalammualaikum..         Rindu. perassan yang sukar diungkapkan dengan kata-hanya. Hanya hati dapat merasakan betapa rindu nya dengan orang-orang yang telah pergi. Pergi selamanya. Memang sukar bila insan yang tersayang pergi buat selamanya. Sukar untuk k...

Post has attachment
" GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017"
Salam ..  Sempena awal tahun 2017 saya bersama beberapa rakan ingin berkongsi sedikit keseronokan dan kegembiraan bersama-sama dengan pembaca blog ini. Selain itu giveaway ini juga untuk memperkenalkan produk  Chia Seed  SlimmTreats  selaku penaja utama giv...

Post has attachment
'Anak Dah Balik Akhirat'
Salam.. Source : Facebook Saya baca pun sebak rasa nya. I dont know how if i'm in her shoes. Tengok orang tua kat tepi jalan yg dah tak larat nak angkat berat and minta sedekah pun dah rasa kesian. Huhu.  Salam and morning all... This is about my post commu...

Post has attachment
Sensory Intergration Therapy For Kids
Salam.  What is sensory intergration activity ? Apa itu aktiviti  intergrasi deria? SI adalah indicator kepada kanak-kanak tersebut dimana mereka perlu  mengharungi cabaran secara maksimum sejak dari lahir lagi. As we know, basically there are 5 sensory : t...

Post has attachment
PENYAKIT ENDOMETRIOSIS : JANGAN PANDANG RINGAN PADA SENGGUGUT !
Salam.  Beginilah gambar2 sekitaran rahim yang dilanda penyakit endometriosis. Darah haid membanjiri sekeliling rahim ovary dan saluran fallopian. Tiada peluang untuk t elor(ovum) isteri dan benih suami untuk hidup. Pasti musnah dan tiada peluang hamil. End...

Post has attachment
Apa Beza Jurupulih Carakerja (Occ.Therapy) dan Fisioterapi?
Salam.  Baca tajuk pun mesti korang dah konpius kan? HAHA. Atau korang tau fisio je tapi tak tahu OT? Atau tak tahu kedua-duanya? Its so k and its normal. Bila orang tanya  "eh, kau belajar apa?" "Jurupulih carakerja / occupational therapy dalam bahasa ompu...

Post has attachment
Pembentukan awan yang mengejutkan warga di Beaufort Sabah pagi tadi !!
Salam.  Pagi tadi, saya dikejutkan dengan pembentukan awan yang pelik dan menakutkan bagi saya, dan ada juga yang mengatakan cantik pada pandangan orang lain. Rumah saya jauh sikit dari pekan Beaufort, jadi awan tak nampak sangat.  Bangun pagi, bukak ja fb,...

Post has attachment
Perkongsian bersama : solat istikharah
salam.  p/s : Sekadar perkongsian bersama. Semoga dengan perkongsian ini dapat menambahkan pahala dan ibadah kepada Allah s.w.t. In shaa Allah, amin ya rabbal al amin..

Post has attachment
RESEPI : KUIH DANGAI
Salam. Kalau kat sabah, kuih ni dipanggil kuih bangkit. Sedap sangatt!! Alahaii, tak sabar nak balik Sabah. Huhu.. Bahan - bahan : 3 mangkuk kelapa parut putih 1 mangkuk tepung pulut 1/3 mangkuk gula pasir (manis ikut suke) 1/2 camt garam halus . Cara-cara ...

Post has attachment
Apa itu Freeletics?
Salam. Freeletics adalah satu kaedah latihan senaman. Ia terdiri daripada senaman berintensiti tinggi dan disesuaikan sama ada latihan untuk cardio , strength atau endurance. Anda boleh bersenam di mana sahaja dan bila-bila masa menggunakan smartphone anda....
Wait while more posts are being loaded