Profile cover photo
Profile photo
Mummy Ayu (Mummy Akmalyaqil)
440 followers -
::simple::
::simple::

440 followers
About
Mummy's posts

Post has attachment

Post has attachment

SALE..SALE..SALE..

Boleh beli untu mak, isteri, adik, kakak, makwe...

top quality..

harga borong ni smpi 31 okt

beli selai pun harga borong juga

Post has attachment
Promotion : Syria Twist Nadhirah 4.0
Assalamualaikum.. NEW LAUNCHING NEW LAUCNCHING NEW LAUNCHING NADHIRAH 4.0 Material: Lycra Cotton Black Thread Inner Excluded Harga Retail: Saiz M RM55.00 Saiz XL RM75.00 Harga Borong sepanjang promosi berlangsung: Saiz M RM48.40 Saiz XL RM66.00 Ukuran Labuh...

Post has attachment
30 Days Blog Challenge
Since susah sangat nak fikir apa yang nak update, marilah kita mulakan 30 day challenge as warm up.. hopefully full la update bulan ni

Post has attachment

Post has attachment
Genap 6 Bulan...
Assalamualaikum wbkt.. Diam tak diam, arini genap 6 bulan blog ni sepi tanpa sebarang update. Walhal berkali-kali cuba post tapi at the end,katup semula laptop tanpa sebarang update. Ntah la.. macam2 perasaan yang aku rasa sejak jadi suri rumahtangga sepenu...

Post has attachment
PROMOSI ~ PROMOSI ~ PROMOSI
Promosi berlangsung sehingga 11 April sahaja Beli 3 helai tudung dari mana2 koleksi, mana2 saiz untuk layak membeli tudung ke-4 (juga dari mana2 koleksi, mana2 saiz) dengan harga hanya RM20 sahaja Mudah pakai, tak perlu gosok.. sesuai untuk yang selalu kesu...

Post has attachment
Welcome GST
Tak tau nak react macam mana dengan GST ni.. So far, da masuk ari kedua GST.. aku masih belum lagi menyumbang kepada 6% tu di mana2 Lum lagi keluar berbelanja sbb belum ada keperluan lagi Esok lusa la mungkin.. Aku da start stress sebulan sebelum GST dilaks...

Post has attachment
Tudung Syria Twist Anggun : Koleksi Naurah Thalia
Assalamualaikum Jom dapatkan Koleksi Naurah Thalia dengan corak bunga kecil Didatangkan dengan 5 warna pilihan Material : Inner : Cotton(dwi tonne) Tudung luar : Lycra Cotton Kos penghantaran Semenanjung Malaysia:RM6 Sabah/Sarawak:RM9 · --> BERMINAT? PM COD...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded