Profile cover photo
Profile photo
tyra lee
78 followers
78 followers
About
tyra's posts

Post has attachment

Post has attachment
Calendar 2017


Post has attachment

Post has attachment
Tips | Cara-Cara Menjawab Soalan Temuduga Dalam Bahasa Inggeris
Cara-Cara Menjawab Soalan Temuduga Dalam Bahasa Inggeris 1. Why do you want to work in this company? (Kenapa anda ingin bekerja di syarikat ini?) JAWAPAN SALAH:  “Because I like to work here. I like this job. I love this industry” APA YANG ANDA PERLU JAWAB:...

Post has attachment

Post has attachment
OPKIM di Homestay Rawa Lenggeng Negeri Sembilan
Hai, Assalamualaikum. Harini nak cerita sikit pasal kem yang aku baru terlibat baru baru ni. best gilerrrr! by the way, susah jugak nak dapatkan cerita pasal homestay rawa lenggeng ni. tak jumpa pun orang update blog. mungkin sebab zaman dah maju, lebih mud...

Post has attachment
Shooting Outdoor yang melebih lebih (14 December 2013)
hai chuolls. kenapa shooting outdoor yang melebih-lebih? sebabnya... ni sebenarnya shooting outdoor untuk wedding kakak aku haritu tapinya aku and encik Afiq yang melebih-lebih. hahaha. bukan apa . dia kan dah ada official photographer. so biarlah dia denga...

Post has attachment
Shooting Outdoor yang melebih lebih (14 December 2013)
hai chuolls. kenapa shooting outdoor yang melebih-lebih? sebabnya... ni sebenarnya shooting outdoor untuk wedding kakak aku haritu tapinya aku and encik Afiq yang melebih-lebih. hahaha. bukan apa . dia kan dah ada official photographer. so biarlah dia denga...

Post has attachment
Ke Tangkak dengan Ma, Daddy dan Kaksue. (06 July 2013)
Pada 6 July 2013,  Ma daddy and kaksue dapat ambil aku kat rumah sewa aku di Taman Bunga Raya, Segamat. nak pergi Tangkak pun sebab nak survey sebelum beli kaksue punya barang hiasan hantaran dengan buat bunga hantaran. kaksue seperti selalu, taknak masuk g...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded