Profile

Cover photo
UDHA E SHKRONJAVE Cambridge International School
35 followers|36,025 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
"Udha e shkronjave" po përgatitet për një zhvillim të ri në KURSET ONLINE. Na bëni të ditur preferencat tuaja. Pesë minuta nga koha juaj do të jenë mjaft të vlefshme për t'ju propozuar kurse sipas dëshirës suaj.
 ·  Translate
Web survey powered by SurveyMonkey.com. Create your own online survey now with SurveyMonkey's expert certified FREE templates.
1
Add a comment...
 
Spoti televiziv "Udha e shkronjave"
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
45 TEKSTE MËSIMORE nga CAMBRIDGE + OXFORD, sivjet në shkollën "Udha e shkronjave" Cambridge International School (nga parashkollori në klasën e nëntë). Si i zgjedhim?

Cambridge International Examinations nxjerr listën e teksteve të miratuara, ose të rekomanduara për shkollat e Kembrixhit. Si shkollë ndërkombëtare e Kembrixhit, "Udha e shkronjave" zgjedh prej tyre dhe gjithmonë kërkojmë botuesit më të mirë. Sivjet 100% e teksteve mësimore të nxënësit dhe guidat për mësuesit që realizojnë programet e Kembrixhit janë nga Cambridge University Press dhe Oxford University Press.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Ia vlen TA NDRYSHONI SHKOLLËN që po ndiqni për CAMBRIDGE SECONDARY 1 në klasat 6,7,8 dhe për CAMBRIDGE IGCSE në klasën e nëntë, pranë shkollës "Udha e shkronjave" Cambridge International School. 

http://www.cie.org.uk/programmes-and-qualifications/cambridge-secondary-1/
 ·  Translate
The Cambridge Secondary international education programme for 11-14 year olds develops learners' skills and understanding in Maths, English and Science.
1
Add a comment...
 
Ndiqni Cambridge Primary pranë shkollës "Udha e shkronjave"

CAMBRIDGE PRIMARY (fillorja e Kembrixhit) zhvillohet në shkollën "Udha e shkronjave" Cambridge International School me miratimin dhe mbështetjen e Cambridge International Examinations, lider botëror në ofrimin e programeve dhe kualifikimeve mësimore për moshat 5-19 vjeç. Cambridge International Examinations është departament i vlerësimeve ndërkombëtare të Universitetit të Kembrixhit, i cili është në krye të listës së Universiteteve më të mira në botë. 
 ·  Translate
Cambridge Primary develops skills in English, mathematics and science. The curriculum is flexible with clear learning objectives.
1
Add a comment...
 
Faqja e shkollës "Udha e shkronjave"
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
REGJISTROHUNI NË SHKOLLËN "Udha e shkronjave" Cambridge International School, të keni njohuri dhe njohje të programeve ndërkombëtare të arsimimit tuaj. (KLIKO FOTON)
"Udha e shkronjave" është Shkollë Ndërkombëtare e Kembrixhit që ka të miratuar të japë tre ciklet e para: Cambridge Primary (Fillorja); Cambridge Secondary 1 (klasat 6-9); Cambridge IGCSE (klasa 9). 
=================================================== 
UDHA E SHKRONJAVE
Cambridge International School 
rr. Qemal Stafa, nr.226, Tiranë (pranë shkollës "E kuqe")
cel. 0692076068 - arturshkurti@gmail.com
http://www.udhaeshkronjave.edu.al/
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Gjeni pikët e shkollës suaj private përmes këtij pyetësori me 40 pyetje mbi anë të ndryshme të një shkolle?
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
KLASA 1 - Fillojmë CAMBRIDGE PRIMARY për herë të tretë në shkollën "Udha e shkronjave" Cambridge International School 

Cambridge Primary ENGLISH - 5 orë në javë
Cambridge Primary MATHEMATICS - 5 orë në javë
Cambridge Primary SCIENCE - 3 orë në javë
Cambridge ICT Starters - 2 orë në javë
Oxford International English - 2 orë në javë

Me një kujdes të veçantë në zhvillimin e gjuhës shqipe. 
===================================================== 
PËR REGJISTRIME:
“UDHA E SHKRONJAVE” Cambridge International School 
rr. Qemal Stafa, nr.226, Tiranë (pranë shkollës “E kuqe”) 
cel. 0692076068 – arturshkurti@gmail.com
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Ashtu si ju jeni specialistë të fushave të ndryshme, në institucione të ndryshme, edhe arsimi ka specialistët e vet dhe institucionet e veta, që vizatojnë, skicojnë interesin tuaj më të thellë në të mirë të fëmijës që të jetë i suksesshëm në të ardhmen. 
Në shkollën "Udha e shkronjave" Cambridge International School interesi juaj projektohet me mbështetjen e plotë të Cambridge International Examinations, përmes programeve që zhvillojmë në moshat 5-15 vjeç, me tekstet mësimore që na këshillohen, me trainimin profesional të mësuesve dhe më në fund me certifikimin e rezultateve përmes provimeve të shumta, në fund të çdo viti dhe në fund të çdo cikli. 
================================ 
UDHA E SHKRONJAVE
Cambridge International School 
Rr. Qemal Stafa, nr.226 (pranë shkollës "E kuqe")
Tiranë (cel. 692076068 - 04 2267048 ose arturshkurti@gmail.com)

http://www.cie.org.uk/
 ·  Translate
Cambridge International Examinations is the world’s largest provider of international education programmes and qualifications for 5 to 19 year olds.
1
Add a comment...
 
Ky katalog i bukur i shkollës  "UDHA E SHKRONJAVE" do t'ju njohë më arritjet më të fundit të shkollës dhe me programet dhe tekstet mësimore për vitin 2014-2015

http://issuu.com/udhaeshkronjave/docs/revista_pdf
 ·  Translate
Katalogu i programeve për vitin 2014 - 2015
1
Add a comment...
Story
Tagline
shkolla, olimpiada, botime, konkurs, artur shkurti, gara
Introduction
UDHA E SHKRONJAVE është Shkollë Ndërkombëtare e Kembrixhit, licensuar më 2012, nga Cambridge International Examinations, lider botëror në ofrimin e programeve dhe kualifikimeve mësimore ndërkombëtare. 
"Udha e shkronjave" Cambridge International School është organizatore e Olimpiadës Kombëtare të Matematikës dhe të Formimit të Përgjithshëm, që nga viti 2000 dhe e 16 olimpiadave lokale të matematikës në Shqipëri dhe Kosovë. 
"Udha e shkronjave" është shkolla e parë private shqiptare (1997)
Ajo është botuese e mbi 60 titujve bazë dhe ndihmës në dobi të shkollës nëntëvjeçare. 
Contact Information
Contact info
Phone
00355 4 2 267048
Mobile
00355692076068
Email
Address
rr. Qemal Stafa, nr.226, (pranë shkollës "E kuqe", Tiranë