Profile cover photo
Profile photo
Suhada Tahar
1 follower
1 follower
About
Suhada's posts

Post has attachment
YOU ARE FIRED!!! apa reaksi anda?
Sudah kah bersedia jika
kita terpaksa diberhentikan kerja? Jika
soalan ini diajukan kepada you all, agak-agak apa jawapan you all di kala ini?
Bersedia atau tidak bersedia? Bagaimana
kalau dari keadan yang tenang bagaikan tiada masalah secara tetibe terjadi...

Post has attachment
Sekadar Renungan Untuk Muhasabah Diri Sendiri
Mesti
korang pernah dengar ayat-ayat seperti di atas kan? Erm… kesian pulak pada
orang yang suka berprasangka buruk dengan orang lain. Dari satu sudut yang lain
pulak, ada yang menyokong memang betullah apa yang ditulis. Typical Malay
memang suke menunjuk- ...

Post has attachment
International school Nurse Asia Conference
Packing, unpack and repack! For past 2 months,  I've  been doing that. By the way I Enjoy. This time Singapore will be my destination. To attend International School Nurse Asia Conference 2014. Owhhh I’m so excited! I’m really looking forward to attend the
...

Post has attachment
Penumpang cilik di dalam MH 370
Si cilik Wang Mohen. Antara penumpang yang termuda di dalam MH 370.
Terkorban bersama kedua ibu –bapanya. Maka benarlah, kematian itu tidak kira kita muda
atau tua. Yang pasti nya kita akan menemui Pencipta kita. Tetapi bila, di mana,
bagaimana itu semua ra...

Post has attachment
Seminar Bisnes Online Power
☆ AMARAN: JANGAN
HADIR JIKA TAK NAK JUALAN ONLINE ANDA MENJADI HURU-HARA! ☆ HADIR KE SEMINAR BUSINES ONLINE POWER EDISI
PANTAI TIMUR,JIKA ANDA MAHU: ● stock selalu
kehabisan! ● handphone jadi huru
hara order masuk! ● orang asyik
bertanyakan produk anda! ☆ S...

Post has attachment
MH 370
Assalammualaikum, Heart breaking! Biler mendengar kenyataan yang amat berhormat Dato
Seri Perdana Menteri kita, Dato Seri Najib Tun Razak tadi. MH 370 berakhir di
Selatan Lautan Hindi. Pencarian sepanjang 17 hari berkakhir di sini. Apart from the
sadness, a...

Post has attachment
Bekerja dari rumah.
Bekerja dari rumah. Memang
terbaik. Sesuatu yang aku impikan yang mana akan aku jadikan kenyataan.  Cuba korang bayangkan setiap
hari x perlu nak bersusah payah bangun pagi2 bersiap untuk kerja hanya
disebabkan nak mengelak dari trafic jam. Aku akan gerak d...

Post has attachment
It's Me Suhada M Tahar
Assalammualaikum, Hai, hai… you
alls! Wassup wassup. Jangan
terkejut, just a new face of me! X de lah new pong, just new blog jek. Well my
old blog sadly to say not working! You all ada
blog? Kalau ada jom share ngan I. jom kite kongsi2 info. Banyak nie nak...

Post has attachment
**
test test test
Wait while more posts are being loaded