Profile cover photo
Profile photo
КлиВенТо ЕООД
55 followers -
КлиВенТо е там, където се чувствате добре.
КлиВенТо е там, където се чувствате добре.

55 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Очакваната мартенска промоция е стартирана.

КлиВенто обявява началото на своята промоционална кампания за 2018 г..

Ние предлагаме на своите крайни клиенти, в рамките на кампанията, отстъпка от 7% за всички съоръжения от гамата на КлиВенТо.

Промоционалната кампания ще продължи от 01.3.2018 г. до 31.3.2018 г..

Очакваме Ви в нашия Шоу Рум, където ще можем да Ви предложим своите безплатни консултации, относно най-подходящия за Вас продукт!

Photo
Photo
2.03.18 г.
2 Photos - View album

Post has attachment
Два водоохлаждащи агрегата вода-вода, доставени в гр. Русе


В края на 2017 г. КлиВенТо достави за ТСР Инженеринг ООД два водоохлаждащи агрегата вода-вода RGW IP 80.2 VB AB 0T5 с термопомпeн режим на работа, производство на Ferroli Италия.

Тази серия агрегати отговаря на изискванията на световните пазари в сектора на малките и средни мощности.


Гамата водоохлаждащи агрегати RGW се предлага в два варианта: с термопомпа само за охлаждане (IR) или термопомпа за охлаждане и отопление (IP или IW), като е предназначена за вътрешен монтаж. При окомплектоване със защитни панели и боядисана рамка е възможен и външен монтаж.


Гамата се състои от 11 типоразмера с диапазон на охладителната мощност от 70 до 240 kW и отоплителна мощност от 78 до 270 kW.


Термопомпите могат да бъдат поръчани реверсивни по водна страна (IW) или по страна на хладилния агент (IP). Версията IP се характеризира с компактни размери и опростена хидравлична верига - спестява пространство, време и ресурси.
Всички термопомпи позволяват производство на студена вода с температури от 5оС до 20оС (в режим охлаждане) и топла вода с температури от 25оС до 55оС (в режим отопление).Съоръженията RGW са оборудвани с 2 успоредно свързани компресора от типа SCROLL, снабдени с вградена топлинна защита (2 охлаждащи вериги), които могат да работят едновременно (100% от охладителната мощност) или отделно (50% от охлаждащата мощност), като по този начин се приспособяват към необходимите топлинни натоварвания на конкретната обслужвана инсталация.


Photo

Post has attachment
Мобилни охладители чрез изпарение на студена вода за открити и закрити интериорни пространстра. Подходящ за тераси и градини. Работи при отворени прозорци.

Силни страни:

- ниски експлоатационни разходи - консумирана електрическа мощност 280 W
- дебит 6000 м3/ час
- без вредни емисии - използва се само вода


Ценова листа: http://www.klivento.net/files/files/Mobilni%20ohladiteli_2017.pdf
Photo

Post has attachment
Нова версия пелетни горелки Sun P7/ P12 N, петстепенни и с вграден седмичен програматор.

Силни страни:

- Електронно управление с възможност за допълнителен контрол на Помпа за отопление, Помпа за БГВ и Трипътен вентил за БГВ
- Усъвършенстван дизайн на капака с изнесен отгоре дисплей
- Голям LCD дисплей


Мощност 14 - 55 kW.
Photo

Post has attachment
На пръв поглед всички пелетни котли са еднакви. Разликата е в детайлите. Именно те са от значение за минималната необходима поддръжка и високата надеждност на съоръженията. SOLARFOCUS инвестира постоянно в нови технически решения и има регистрирани редица патенти. Неслучайно SOLARFOCUS е лидер в изработване и въвеждане в производство на последните технологии  при производство на пелетни котли.
 
Изгаряне с насочен надолу пламък
·        Чрез технологията за изгаряне с насочен надолу пламък, пиролизните газове се засмукват през решетката и изгарят напълно при температура на изгаряне на върха на пламъка приблизително 1 200°C.
·        Максимална ефективност при изгаряне на горивото
·        Минимален разход на гориво

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded