Profile cover photo
Profile photo
mat despatch
4 followers
4 followers
About
mat despatch's posts

Post has attachment
Mohon @PDRMsia Mengambil Tindakan Keras.
Bukan main aktif pulak puak-puak dajjal ni menjalankan kerja keji dekat media sosial ni. Aku pon hairan kenapa mesti kene buat benda macam ni. Negara kita sedang dilanda oleh satu bencana alam yang besar yang hampir melibatkan seluruh negeri. Alhamdulillah ...

Post has attachment
Kembali Memperjuangkan Apa Yang Diperjuangkan.
Alhamdulillah, Setelah sekian lama aku tak menulis untuk blog aku ni. Pada hari ini aku menulis kembali untuk memperjuangkan apa yang patut aku perjuangkan. Aku tengok puak belah sana dah macam hantu kene rasuk depa punya fitnah ni. Jadi takda apa pon aku n...

Post has attachment
Dyana Sofya Melayu Islam Yang Tidak Akan Katakan "Ya" Untuk Pelaksanaan Hudud.
"I'm with the party stand and the party said we are not vote for hudud". Dia tak menentang hudud tapi dia menolak pelaksanaan hudud. Maksudnya sama jugak, taknak hudud dilaksanakan. Walaupun Dyana tak menentang tapi dia menolak pelaksanaan hudud atas alasan...

Post has attachment
Dyana Sofya Ingin Balas Dendam Kesumat.
Dyana Sofya adalah satu fenomena baru apabila dia menjadi perempuan melayu Islam yang pertama diangkat menjadi calon DAP. Setiausaha Politik Lim Kit Siang itu masih lagi mentah dalam politik kerana dia menceburkan diri dalam arena politik dalam usianya 24 t...

Post has attachment
Dyana Sofya Cadang Hapuskan Sekolah Jenis Kebangsaan.
Nama Dyana Sofya yang tiba-tiba menjadi "HOT" dalam kalangan masyarakat Malaysia umumnya kepada penyokong tegar UMNO. Mungkin Dyana bukanlah seorang pengkhainat bangsa dan dia juga bukanlah orang yang tidak berpijak dibumi yang nyata. Mungkin kita hanya per...

Post has attachment
Tahniah Saudara Ibdil. Biro Media Baru Bakal Menjadi Tunjang Kejayaan UMNO Pada PRU-14.
Ketua Biro Media Baru Pemuda UMNO Malaysia Wahai saudara ibdil. Mungkin cadangan saudara untuk menjadikan Media Baru ni lebih "LifeStyle" ni tidak sesuai digunakan di Malaysia. Mungkin ianya lebih sesuai digunakan dimana tempat saudara belajar. Saya tak nam...

Post has attachment
HOT!! Salahguna Nama Negarawan Untuk Memburukkan Calon #PemilihanUMNO @khairykj
Mungkin dengan menggunakan nama Tun Dr Mahathir menampakkan mereka gagah?? Puihhh!! Jangan ingat dengan menggunakan nama negarawan hebat mereka diberi lesen untuk menjatuhkan orang sesuka hati mereka. Page Saya Sayang Tun Dr Mahathir sepatutnya menjadi satu...

Post has attachment
Pilihan Tepat Para Perwakilan Esok!! @KhairyKj
Selamat Bersidang kepada semua perwakilan! Ketua Pergerakan Pemuda UMNO, Khairy Jamaluddin menaruh keyakinan tinggi bahawa perwakilan pergerakan itu akan membuat pilihan yang rasional untuk jawatan diperingkat sayap UMNO berkenaan. Beliau turut berharap sel...

Post has attachment
Layak Ke @Khairykj Meneruskan Perjuangan Sebagai Ketua Pemuda? Anda Nilai Dari Sini.
Khairy Jamaluddin merupakan calon terbaik untuk menjadi Ketua Pergerakan UMNO Malaysia ketika ini. Selama tempoh satu penggal beliau menjadi ketua pemuda tanpa sebarang jawatan di dalam barisan kabinet, beliau telah berjaya untuk membawa pemuda ke satu taha...

Post has attachment
@khairykj Bantu Anak Muda.
Anda masih ingat lagi akan logo di atas? Ya, inilah pasukan profesional yang telah merevolusikan kancah bolasepak negara. Bermula dengan rancangan realiti TV yang mencari bakat terpendam ke seluruh negara, MyTeam adalah  hasil idea YB Khairy Jamaluddin  yan...
Wait while more posts are being loaded