Profile cover photo
Profile photo
BaliQuilt Korsør
64 followers
64 followers
About
Posts

Post has attachment
Videoen er fra et webinar, som blev afholdt ved første online kursus i EQ.
Kurset er et grundlæggende kursus i Electric Quilt, hvor du gennem fire nemme trin lærer programmet at kende.

Post has attachment

Post has attachment
Det er nemt at holde din EQ opdateret.

Post has attachment

Post has attachment
Sådan roterer du stoffet i EQ.

Post has attachment
Ved du, hvad det koster at sy en quilt?

Jeg har regnet på det. 

Post has attachment
Cube eller skabeloner enkeltvis?
Få svaret i denne artikel.
Glade hilsner
Laila
BaliQuilt

Post has attachment

Post has attachment
Først i april 2014 drog en flok friske kvinder og enkelte mænd i bus til Prag International Patchworkmeeting. Her mødte os en flot udstilling med inspiration for enhver smag.
Tusind tak til deltagerne for højt humør og skønt selskab.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
BaliQuilt Tour to Prague International Patchwork Meeting 2014
165 Photos - View album

Post has attachment
Prag dag 2

I går var hjemme-dag, ikke hjemme som hjemme i Korsør, men hjemme på hotellet. Jeg har sat dagen af til at kigge udstillingerne igennem. Der er mange og meget forskellige quilts. Der er noget for enhver smag. En tendens her var mange quilt, hvor der var malet på stoffet. Der skulle lige kigges nøje efter på en del af dem. Du får et lille bitte udsnit, indtil jeg kommer hjem og kan vise dig hele albummet med billeder fra udstillingerne.

Til aften skulle der også spises hjemme. Det viste sig, at omkring 25 fra gruppen gerne ville det. Jeg reserverede derfor plads til os og vi fik deres nye a la carte restaurant Aroma for os selv, sagde de. Jeg er sådan lidt praktisk og spurgte om vi evt, skulle nøjes med at vælge mellem to retter for at få maden serveret lidt hurtigere. Men sådan fungerer det ikke for tjekker. Jeg skulle regne med op til 40 minutter, før maden var færdig. Hm, hm.Hvad skulle den ventetid dog bruges på?

Heldigvis har jeg en fantastisk kreativ værelseskammerat, som foreslog en quiz. Naturligvis en quiltequiz.... Den blev fundet på internettet, afprøvet for svarmuligheder og oversættelse fra amerikansk til dansk. Ingen af os havde købt noget, som vi mente kunne have interesse og værdi som gevinst - derfor blev præmien en omgang til det vindende bord.Quizzen blev godt modtaget, der var både tips og nyt at lære med den. Maden kom fem kvarter efter sidste bestilling var afgivet. Men den var til gengæld ventetiden værd.I morgen er det bytur i Prag hele dagen og afslutning med spisning på lokalt bryggeri ved en marina. 
PhotoPhotoPhoto
06/04/14
3 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded