Profile

Cover photo
Mohd Rozmie a.k.a JimieRay
Lived in Bayan Baru, P.Pinang
3,674 followers|11,798 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
Sambil breakfast pagi tadi, tersenyum sorang-sorang bila saya baca email Mamat ni hantar. Dia terjumpa website terbaru saya www.RahsiaHandphone.com .

Mungkin dia ingatkan saya ni jual handphone. Sebab tu dia offer nak design website saya supaya nampak lebih professional lagi. Terimakasihlah bro... Web saya memang simple saja. Lagi pun, bak kata sifu tuan Mazelan Abas, "bisnes untung 20 sen, 30 jer..."

TAPI, kalau dia faham mesti dia minta nak join kan... :)
 ·  Translate
2
Add a comment...
 
Bandar Bayan Baru, Pulau Pinang
1
Add a comment...
 
4 tips untuk mengekalkan motivasi diri...
 ·  Translate
2
Add a comment...
 
AMARAN.. Tolong Jangan Ketawa, Nanti Kena Dakwa . . .
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Tuu dia . . . :)
1
Add a comment...
In his circles
4,207 people
Have him in circles
3,674 people
intan yusnita's profile photo
Zaiton Afandi's profile photo
Sazliani Sazaly Shah's profile photo
Aqif Azizan's profile photo
 
Anda nilaikan sendiri..
 ·  Translate
2
Add a comment...
 
Di saat tahap ekonomi yang semakin mencemkam ini, apa tindakan anda? Atau masih bersenang lenang goyang kaki?
 ·  Translate
2
Add a comment...
 
Muaz, graduan yang cerewet memilih kerja namun sudah setahun menganggur. Kisah hidup Kak Sofia penjaja pisang goreng dan sokongan padu sahabatnya Farhan, menginspirasikannya menjadi peniaga kecil – khidmat penghantaran.

Antara khidmat penghantaran yang disediakannya adalah menghantar pesanan pisang goreng Kak Sofia, menghantar pamplet ke rumah, menghantar surat khabar, susu, kotak dsb – selagi boleh.

Pelbagai cabaran ditempuhi Muaz sepanjang menjalankan perniagaan ini – halangan keluarga, ejekan rakan sekuliah dan sebagainya
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
7 rahsia kejayaan sesebuah bisnes internet (atau bisnes secara umumnya) - bernilai RM197. PERCUMA untuk anda!

http://internet.jomniaga.com/go/jimieray

Tinggalkan komen anda selepas anda mengikuti siri kursus email ini. ;-)

Dan jangan lupa juga klik "Like/Share" untuk kongsikan kursus email ini dengan orang lain.
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
In his circles
4,207 people
Have him in circles
3,674 people
intan yusnita's profile photo
Zaiton Afandi's profile photo
Sazliani Sazaly Shah's profile photo
Aqif Azizan's profile photo
Work
Occupation
Malaysian Internet Marketer
Employment
  • Malaysian Internet Marketer, present
Basic Information
Gender
Male
Other names
Malaysian Internet Marketer
Story
Tagline
Malaysian Internet Marketer
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Bayan Baru, P.Pinang