Profile cover photo
Profile photo
Kent Riddersholm Nielsen
310 followers -
Search Manager / Search Planner
Search Manager / Search Planner

310 followers
About
Kent Riddersholm's posts

Post has attachment
Vi søger i GroupM Aarhus en ambitiøs AdWords specialist: 
http://groupm.dk/jobs/search-planner-til-groupm-i-aarhus/
Jeg kan fortælle, at vi oplever stor vækst og har en rigtig stærk teamånd på kontoret. 

Funny - sad og undrede mig over, at Ekstrabladets forside ikke kom frem på Google søgninger og gravede rundt i kildekoden for at spotte en meta-fejl. Så gik det op for mig, at jeg havde beskyttet søgning slået til. Kære Ekstra Bladet, jeg er imponeret! Antal indekserede sider på beskyttet søgning: 264.000. Antal indekserede sider uden beskyttelse: 627.000 - Pik og patter faktoren is through the roof!

Post has attachment
Min kollega +Jacob Worsøe har skrevet et rigtig godt blogindlæg om vores erfaringer fra SMX London 2014:
http://blog.webdanmark.com/glem-alt-om-soegeord/ 
Jeg kan klart anbefale andre SEO og SEM folk at tage over sundet næste år. Kvaliteten var høj, konferencen forløb super professionelt og så var der masser af case studies fra USA og UK. +Hatten af for +Mikkel deMib Svendsen som endnu en gang viste sig som Danmarks stærkeste SEO ekspert, da han var taler og ordstyrer.  

Post has attachment
Skulle man overveje om SE&HØR skandalen har haft konsekvenser, kan man bare kigge på avisstanderen i dag. Ups - SE&HØR taler stadig om bryllup ml. Wozniacki og McIlroy. Er sikker på, der ligger en dankortkvittering på 3 liter Ben n Jerrys et sted. 
Photo

Post has shared content
Gode tips fra Zazzle til SMX London m 15 værdifulde link tools
Not at #SMXLondon? Catch Head of Search & Data James Perrott's transcript & deck on real world search tools here #SMX #SEO http://ow.ly/wNtFw

Post has shared content

Post has shared content

Post has shared content
In case you missed it. A nice little breakdown of the recent AdWords/GWT integration. Thanks to +Barry Schwartz for sharing!

Post has shared content
Gotta hand it to Avinash, he does write killer blog posts and this is no exception - enjoy the reading.. 
As usual, +Avinash Kaushik elegantly explains things.

We love the latest Avinash post, which includes some good visuals to provoke your team's thinking. The below image included in the post is reminiscent of Seth Godin's adage of being "Unique, Useful and Updated." Check out the whole story for some Monday inspiration at: http://goo.gl/EYoqMA
Photo

Post has shared content
min kollega +Jacob Worsøe har skrevet et interessant tillæg til problematikken om "not provided" analytics data.
Tillæg til indlæg her: https://plus.google.com/112419166072887224496/posts/6r8CtUj5dEN

En lille hurtig analyse viser at det især er på Internet Explorer at andelen af not provided er eksploderet. Jeg kan se at Google søgninger altid er krypteret (https) i IE 10, men ikke IE 9, så det må være en del af forklaringen.

På IE 10 er søgninger krypteret selvom du skriver din søgning direkte i adresselinjen. På IE 9 er de kun krypteret hvis du går ind på google.dk og søger derfra.

Men det kunne godt tyde på at denne kryptering i Internet Explorer er blevet slået til i september.

Analysen viser også at det i høj grad er browser kryptering der skaber disse not provided problemer, da både Chrome og Firefox har brugt https hele 2013, mens Safari ikke gør det. Hverken via den indbyggede Google search box ved siden af adresselinjen, eller hvis man går ind på google.dk og søger.

Dette tyder altså på at dette i høj grad er grunden til den store stigning i not provided og ikke i så stor grad fordi flere og flere er logget ind når de søger.
Photo
Wait while more posts are being loaded